Tad nju tā: biju 8.novembrī(sestdien) uz PĒDĒJO rokoperu "Lāčplēsis" un bija ļoti forši un brīnišķīgi, tiešām, man ļoti patika, tikai biju vīlusies par divām lietām: 1) Lāčplēša lomā bija Juris Jope, nevis Daumants Kalniņš, kuru ļoti biju cerējusi un gaidījusi redzēt šeit , 2) Kad beigās visi gāja pēc autogrāfiem(arī es gāju), cerēju dabūt autogrāfu arī no Dīteriha jeb Ata Ieviņa, bet diemžēl viņa tur nebija , bet esvismaz dabūju vienu autogrāfu no paša Kangara jeb Marta Kristiana Kalniņa (tagad viņš ir viens no maniem mīļākajiem dziedātājiem) un lūk, te arī tas ir redzams:
Nju jā, bija ļoti forši viņus visus redzēt tik tuvu dzīvē un vēl tuvāk pēc tam, kad gāju pēc autogrāfiem - tas bija vnk forši, lieliski un brīnišķīgi!!!
Vienīgais man mazliet ir skumji, jo vairāk tagad šīs rokoperas nebūs kādu laiku līdz (iespējams) 2018 gadam , kad rokoperai apritēs 30 gadi un tad jau redzēs, kas būs un notiksies tad, bet pagaidām skatīšos 2 versijas, 3 versiju klausīšos dziesmās un gaidīšu, kad parādīsies arī video!!! Mīlu šo rokoperu un visvairāk tieši šo 2013 gada jauniestudējumu tieši dēļ Daumanta Kalniņa!!!