Šis ir mans pēdējā laika iecienītākais seriāls. Pirmajā sezonā diezgan maz sēriju (~ 12), bet līdz pusei jau esmu tikusi un gan jau pa nedēļas nogali pabeigšu. Seriāls ir par vieglprātīgu bagātnieka dēlu Igoru, kurš iekļūst nepatikšanās ar policiju. Tā kā tā jau ir kurā reize, tad šoreiz viņa tēvs izdomā, ka vairs neatbalstīs dēlu un atņem viņam kredītkartes utt. un Igoram atrod darbu policijā. Tur galvenais varonis ne tikai sāk mainīties, bet arī sāk izmeklēt savas mātes nāvi. Nu īstenībā diezgan interesants seriāls ar visādiem notikumiem un tik foršs varonis, man jau allaž tuvi tie pagātnes mocītie varoņi, kuri sākumā tiek parādīti kā nelieši, bet beigās izrādās, ka dvēselē tur ir daudz, daudz vairāk. Un viņa attiecības ar kolēģiem...tik smieklīgas, neviens viņu tur neuztver nopietni, cenšas iekaustīt un iegāzt visu laiku..vienīgi Vika ( viņa priekšniece) viņu atbalsta...viņiem milzīga ķīmija, lai gan no otras puses grūti viņus kā pāri iedomāties, jo viņam bijusī līgava ir lieliskā aktrise, ar kuru viņš pāri veidoja jau seriālā "Slēgtā skola" ( Liza un Makss). Bet šeit viņu attiecības savādākas un ātri jau beidzās, jo viņš policijai nodeva savas līgavas brāli, kas bija arī viņa labākais draugs, bet cik sapratu, tur kaut kas starp abiem vēl notiks utt. Jā, seriāls ar mistisku, noslēpumiem, lielisku galveno varoni (Pāvels tiešām brīnišķīgs aktieris, viņam piestāv šādi tēli - ar humoru, slikto un labo pusi, pretrunu plosīti. Patīk, ka viņš pamazām atsakās no visa, kas viņam agrāk bija tuvs ( izklaides, meitenes, alkohols, nauda, mašīna, slikta kompānija un ieradumi) un pievēršas nopietni savam jaunajam darbam. Pārmaiņas no pirmās līdz septītajai sērijai ir vērā ņēmamas un interesanti arī vērot, kā tās notiek..kā citi cilvēki un viņu rīcības to ietekmē.
Kopumā ļoti aizraujošs seriāls, bet cik sapratu, otrā sezona laikam tikai rudenī būs. Baigi vēlu, bet ok, tikmēr varbūt Heidijs būs noskatījies! (Ceru, ka iedvesmoju Tevi) Skaties, Heidij!