Tiešām derētu Flavio..bet vizuāli ar Kamillu viņus kopā neredzu.
Protams, ir labi, ka ir jaunas vēsmas no aktieru puses telenovelēs. Bet es domāju, ka prātīgāk būtu bijis paņemt kā galveno Flavio un kastingā viņam piemeklēt galvenās varones nevis ņemt Kamilu Sodi un meklēt viņai kādu varoni klāt, jo domāju, ka tomēr kurlmēmais varonis tajā telenovelē ir galvenais tipāžs, un tur jāliek ļoti spēcīgs aktieris, kurš tēlo nevis tikai ar balsi(visdrīzāk ar laiku varonis runu atgūs), bet ar spēcīgu ķermeņa valodu.
. Lai gan vienmēr kāds aktieris var pārsteigt.
Ļoti jau atkarīgs, kurš producē, piemēram, Karla var izdresēt šķiet jebkuru, un pie Gisellas Yo no creo en loc hombres, aktieri uz 100% izlikās.
Bet Brendonam Refugio para el amor bija loma jau uz to pusi un viņam tur bija (manuprāt) tikai divas sejas izteiksmes.
Jā, tā bija ar tām 2 sejas izteiksmēm. Tāpēc man nebūtu īpaši interesanti sekot līdzi tādam galvenajam varonim. Bet godīgi sakot Malqueridā man viņa varonis nedaudz uzdzina smieklus dēļ īpašās izrunas kā tēloja, nedaudz atgādināja tā runāšana "lauku mačo" (nezinu kā savādāk to nosaukt, bet arī agrāk ir redzēti līdzīgi tipaži ar šādu izrunu telenovelēs)