Aptauja: Kā tu vērtē "Fatmagula"?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Опрос
Поделиться213.04.2015 19:29
Nevienu tas jau nepārsteigs, ka atzīmēju "ļoti patīk", lai gan pat šis variants neliekas pietiekošs, lai izteiktu savu patiku
Šodien nonācu pie atziņas, ka katrā telenovelē (latīņamerikas) var atrast kaut ko kā man kā skatītājam pietrūkst, un tad turpinu to meklēt citās telenovelēs, bet Fatmagula man kā skatītājam sniedza pilnu piepildījumu, tādēļ pat nav vēlmes skatīties citus Turcijas seriālus. Varbūt vēlāk sagribēsies..
Поделиться314.04.2015 13:38
Es varu pilnībā piekrist katram Tavam vārdam, jo Fatmagula tiešām ir lielisks seriāls, jo tur parādītās problēmas ir ļoti dziļas un pārdomas raisošas.
Поделиться414.04.2015 14:27
Šodien nonācu pie atziņas, ka katrā telenovelē (latīņamerikas) var atrast kaut ko kā man kā skatītājam pietrūkst, un tad turpinu to meklēt citās telenovelēs, bet Fatmagula man kā skatītājam sniedza pilnu piepildījumu
Tik precīzi pateikts! Es, protams, arī atzīmēju ļoti patīk, jau esmu rakstījusi palagu palagus par savām sajūtām pēc Fatmagulas noskatīšanās, tāpēc vēlreiz nerakstīšu savas pārdomas, tas būtu lieki. Izlēmu, ka nevienu Turcijas seriālu neskatīšos biju uzmetusi pavisam nedaudz aci dažiem, bet nepiesaistīja beigās neviens un laika arī nav, lai skatītos.