TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Julia's dzīve Anglijā...

Julia's dzīve Anglijā...

Сообщений 21 страница 28 из 28

21

Rožu dārzs - fantastisks!! Pilsētas mājiņas -tik foršiņas, mīlīgas - kā pasaku namiņi! :) Eh, jā, albalonga, es arī neatteiktos no mazas istabiņas Royal Bīčā...

0

22

visi kopa braucam pie julias tagad bus vasara driiz naudiņu iedos par labu macīšanos :lol:

0

23

Ai, paldies par fotogrāfijām! :rose:

Un vispār tur izskatās tik skaisti, dzīvelīgi un krāsani.... Ak, es nevaru - kā gan es gribētu to ar pašas acīm redzēt, patiešām gribētu... Ak, tu laimīgā!!!  :clapping:

0

24

man darusmīgi patīk 3 bilde

0

25

danna написал(а):

Ai, paldies par fotogrāfijām! 
Un vispār tur izskatās tik skaisti, dzīvelīgi un krāsani.... Ak, es nevaru - kā gan es gribētu to ar pašas acīm redzēt, patiešām gribētu... Ak, tu laimīgā!!!

nu lūdzu, man pašai prieks ar jums p[adalīties... pastāstīt kaut ko par šejienes dzivi..
un paldies par komplimentiem... :blush2:
un vispār, gan jau redzēsi vēl dzīve daudz skaistumu.... tas ko redzu es, vel nav nekāds skaistums... un ... es nezinu.... neuzskatu sevi par tik laimīgu... nu bet labi..

pinocchio написал(а):

man darusmīgi patīk 3 bilde

jā, man arī patīk... vispār vajag biežāk fočuku ņemt līdziun visu fočēt.... a dažreiz ziniet kā, kad paņem, tad nekā nav, kad nepaņem tad nožēlo...

8. bilde, par kuru jau stāstīju .. [реклама вместо картинки]

0

26

9. [реклама вместо картинки]

mans face....... :D pirmajā bildē, es pēc moscow cirka izrādes... un otrajā bildē es ar savu poļu draudzeni...tā pat vien..

pagaidām citu speciāli izveidotu bilžu nav....... kādreiz vēl jums ko sagādāšu... ;)

0

27

Julia написал(а):

jā, man arī patīk... vispār vajag biežāk fočuku ņemt līdziun visu fočēt.... a dažreiz ziniet kā, kad paņem, tad nekā nav, kad nepaņem tad nožēlo...

man tas būtu vienalga man dot fotoaparātu ir bīstami vai nu atmiņa būs pilna vai vairākas filmiņas un tas ir tikai uz īsu brīdi man ir rokās

0

28

some bullshit from new forest :D :D :D
[реклама вместо картинки][реклама вместо картинки]
[реклама вместо картинки] [реклама вместо картинки]
[реклама вместо картинки]

Отредактировано Julia (07.06.2007 17:21)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Julia's dzīve Anglijā...