White Rose написал(а):Heyy! Kur pazudusi foruma aktivitāte? Esmu nolēmusi atdzīvināt katru dienu kaut ko ieliekot! Likšu bildes, video un dažādu seriālu anotācijas! Fotostāstiem gan neptietiks laika! Diemžēl! Bet aktivitāti centīšos uzturēt! Aiziet! Palīdzam!
Sveika! Es esmu viena no foruma moderatorēm. Es jau iepriekš rakstīju par iemesliem, kāpēc nav aktivitātes forumā, bet varu vēlreiz pateikt, ka tas ir tāpēc, ka daudziem, īpaši foruma administratorēm, ir mainījušās dzīves prioritātes un visi ir izauguši no vecuma, kad fanoja un interesējās par telenovelēm, seriāliem un aktieriem/aktrisēm. Tagad visi ir pieauguši un dzīvo savas dzīves ar savām ģimenēm un protams, strādā, tāpēc vairs neatliek laika, lai pievērstos forumam. Man ir tieši tāpat, jo šobrīd mācos un strādāju, turklāt vairs man nav tādas intereses kaut ko darīt forumā, kā agrāk, diemžēl. Jā, vēl pavasarī man bija tur viena doma, par kuru stāstīju vienā no iepriekšējiem postiem augšā, taču tagad izlasot, es biju pārsteigta, jo biju par to galīgi aizmirsusi, tāpēc te, lūk, ir tas, ka dzīvē ir svarīgākas lietas ko darīt par forumu. Tādi ir iemesli, bet jā, arī tas iemesls, ko minēja Terēze, ir vēl viens, kāpēc te ir izmiris, bet piedod, Terēze, taču es nedomāju, ka jaunu telenoveļu dēļ, ko tagad veido, forumā atgriezīsies aktivitāte. Tā, diemžēl, nebūs jau šo manis minēto iemeslu dēļ. Vismaz es tā domāju, taču tu, White Rose, vari sekot foruma lapai Facebookā, jo tur viena no foruma administratorēm liek visādu jaunu informāciju, arī par šīm jaunajām telenovelēm, kurām tu esi izveidojusi tēmas. Tu, protams, esi liels malacis, ka vēlies šeit atgriezt aktivitāti un vari droši to darīt, bet tev vienai to būs visai pagrūti izdarīt, taču turpini vien un kas zina, varbūt tev izdosies "iekustināt" un iedvest jaunu elpu forumā. Lai tev veicas!