TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Alborada/Rītausma (Televisa) » Alborada- fotogalerija.
Отредактировано mmaarriiaa (04.05.2007 16:47)
Ai, cik skaistas foto!!! Senie laiki.. vispār.. Super!!!!!!
Man tiešām liels prieks, ka tev patīk!!!!!!!
Centos ielikt visforšākās bildītes!!!!!!!
tiešām jau no bildēm vien man iepatīkas šis seriāls!!! Senie laiki (tas vien uau dod tāāāādu plusu šim seriālam!!!), un aktieri man arī patīk it kā.. (oho, Kolunga - un patīk??? ). Lucero tāda .. mīļa izskatās - man patīk, sirsnīga tāda..
+avatars
Ak, es nevaru.. no tām foto vien var iemīlēt seriālu!!
Ak, es nevaru.. no tām foto vien var iemīlēt seriālu!!
Nu ar mani ir gluži tāpat... :blush2: Nu tad palīdzēšu tev turpināt iemīlēt šo seriālu - atradu vienu zelta adresi, kur Albarodas bildes ir - ak šaumas, cik daudz. Tas būtu grēks ar jums nepadalīties...
Ar laiku - salikšu visas, bet tas prasīs pamatīgu laku - bilžu bezgala daudz. :laimigs:
ooo, super - gaidīšu!! Ak mans nabaga dators.. jau nojaušu kas būs, kad sākšu skatīties šo seriālu un ja tiešām patiks..
Es arii ljoti veelos skatiities ''Alboradu '' , tikai laikam vareeshu redzeet juunija saakumaa, jo jaanomaacaas peedeejais gads, un tie lielie kontroldarbi :swoon:
Peec bildeem es jums arii piekriitu, var uzreiz iemiileet sho seriaalu :kiss:
P.S.danna - vari man iedot to saitu un nedēļas beigās es tev varu palīdzēt ar foto likšanu..
Malacis danna!!!!!!Es arī noteikti vēl ielikšu foto jo arī zinu kur viņas var dabūt!!!!
Вы здесь » TelenovelesLV » Alborada/Rītausma (Televisa) » Alborada- fotogalerija.