:kiss: :heart: TĀ KĀ PĒS STUNDAS BUS 00 00 SAKSIES JAUNA DIENA BET JAUNA DIENA IR 9 MAIJS UN TAS NOZĪME KA MŪSEJA DARGA RAGANIŅA SVINĒS SAVU DZ IMŠANAS DIENU!!!Ragana es tev nodziedatu dziemšanas dienas dziesmiņu uzdavīnatu davaniņas bet es to nevaru piepildit un es tev novēlu viss to labaako lai tu paliec tik pat skaista nezaude dzīves prieku un galvenais neslimo un nezpazaude interesi pret telenovellem! :rose: :give_heart:
Happy birthday Ragana=)
Сообщений 1 страница 13 из 13
Поделиться208.05.2007 23:01
Ai, Ragana - no sirds sveicu!!! Notusē kārtīgi, mīļum!!!!!!!!!!!
Поделиться308.05.2007 23:21
apsveicu no pinocchio(piedod bet neko orģinālāku nevarēju izdomāt, kaut kā nesanāca, bet es vismaz centos, ceru ka tu man piedosi)
un protams no pūka draugiem, idomājies ka tu esi pūka vietā, es ceru ka tu bšui tik pat laimīga kad tevi apsveiks tavi draugi
Поделиться408.05.2007 23:30
Vismīļākie sveicieniņi Tev, raganiņ, svētkos!!!!!!! Kā jau vienmēr vēlu visu visu visu to labāko - no sirds!! Ko vairāk var vēlēt kādām? galvenais, lai tev viss izdodas un lai dzīve ir gaišuma un krāsu pilna!!!
:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Tās tev!!!! :friends: :kiss: :kiss: :kiss:
Поделиться509.05.2007 14:37
Daudz duadz daudz laimes dzimšanas dieniņā!!!!!!!
Поделиться609.05.2007 15:20
Nezinu, ko gan tev daudz varu vēlēt - vienmēr optimistisku pilnu skatu un nezūdošu samidu. Tas vienmēr palīdz. Un vienkārši - Daudz laimes dzimšanas dienā!!!!! :kiss:
Поделиться709.05.2007 15:37
Ai, meitenes...! Paldies jums par apsveikumiem! :give_heart:
Tagad esmu vēl priecīgāka! :yahoo: Šajā forumā jūtos, kā ģimenē. Tagad arī svētkus ar jums svinu kopīgi! :dance:
HuLiA, man liekas, ka tavs novēlējums piepildīsies... (par telenovelēm)
Šodien gan paredzēta tikai tortes ēšana utt., bet lielāka svinēšana atlikta uz brīvdienām.
Поделиться809.05.2007 16:45
Raganiņ , novēlu Tev kārtīgi nosvinēt savu dzimšanas dienu ! :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Vēlu , visu visu visu Tev to labāko :kiss: Lai visi tavi sapnīši piepildās :give_heart:
Отредактировано Ilze (09.05.2007 16:45)
Поделиться909.05.2007 17:55
apsveicu tevi dārgā, Raganiņa dzimšanas dienā!!!!!!!!! prtams, vēlu visu to labāko... visu ko vēlās tava sirds un nosvinē šo dienu kā nākās :kiss:
Поделиться1009.05.2007 17:58
Sauksimk visi balsii skaļaa
Daudz tev laimes
Sveetku dienā
Iedzersim mēs vienu glāzi
Lielāku par puķu vāzi!!!!!!!!!!!
Lai piepildaas visi sapnni kas sapņoti!!!! Laimi, prieku, veselību un protams daudz mīlestības!!!!
Поделиться1109.05.2007 18:35
Tev arii miiilji jo miiilji sveicieninji no manis Dzimshanas Dienaaa visu to labaaaako Tev :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Поделиться1209.05.2007 19:54
Arī es tevi mīļi sviecu dzimšānas dienā. :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Поделиться1310.05.2007 15:54
Cik mīļi... :blush2: :friends: