Nolēmu, ka Džuditai Maknotai (Judith Mcnaught) pienākas atsevišķa tēma. Iesaku principā visas viņas grāmatas, lai gan vislabākās manuprāt ir vēsturiskās... Vai kāds ir kaut ko lasījis no viņas???
Vismīļākā man ir viņas vienīgā bruņinieku laika vēsturikā grāmatas (pārējās vēsturiskās ir par 19.gs. Anglijas lordiem un lēdijām) "Sapņu karaļvalsts" (Kingdom of dreams) - Rīgas grāmatuveikalos joprojām var dabūt. Kaut kad kad būšu mājās, uzrakstīšu īsus sižeta aprakstiņus visām viņas grāmatām, kuras man ir - man šķiet, man ir kādas 7 + vēl internetā krievu valodā izlasīju 2 - tā, ka gandrīz praktiski esmu izlasījusi visas viņas grāmatas. Apmēram pirms pusotra gada biju tā ar viņu nojūgusies, ka visu ko vien varēju izlasīju un pārlasīju. Kaut kad pagājušā gada beigās nopirku pēdējo Latvijā izdoto viņas grāmatu un tā arī bija laba, bet vairs nebija tas. Kopumā ņemot visas grāmatas ir savā veidā līdzīgaqs un liekas, ka viņa vienkārši nevar vairs izdomāt neko jaunu - visu lielisko viņa jau ir pateikusi...