Vot kā var 1 rakstnieks uzrakstīt vienu normālu grāmatu un kaudzi šausmu?
Ko lai dara ja cilvēka galvā radās tikai 1 ideja un pavisam mazliet iedvesmas, kuras pietika tikai 1 grāmatai????
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » Džūditas Maknotas grāmatas!
Vot kā var 1 rakstnieks uzrakstīt vienu normālu grāmatu un kaudzi šausmu?
Ko lai dara ja cilvēka galvā radās tikai 1 ideja un pavisam mazliet iedvesmas, kuras pietika tikai 1 grāmatai????
nhē, nu iedvesmas viņam peitiek, tikai kādas iedvesmas. pirmā viņa grāmata, ko izlasīju man biaj morāla trauma. ja ne albalonga, nevienu citu viņa grāmatu mūžam nebūtu paņēmusi rokās.
hihihi... ko gan jūs bez albalongas darītu? albalonga izlasa katras grāmatas pēdējās 3 lappuses - un ja patīk - tikai tad lasa grāmatu. Vot tāpēc albalonga no visām Šeldona grāmatām tikai Ja rītdiena pienāks ir lasījusi...
pirmā viņa grāmata, ko izlasīju man biaj morāla trauma
Tu mani ieintriģēji!!! Kas tad tur bija rakstīts?????
oj, tak neatceros vairs. Bet zinu, ka bija smaga un vienkārši murgaina. Man tik slikti pēc tās izlasīšanas bija.Br.
Vot to es alby nesaprotu - kā tu tā vari lasīt grāmatas. man tad vienkārši nebūtu intereasnti pašu grāmatu lasīt. Lai gan Kanāriju salās 1 grāmatu nopirku tieši jo pēdējie daži teikumi ļoti patika.
bet nu tas jau ri sen noskaidrots fakts - bez albalongas mēs vispār būtu pazudušas! :kiss:
Es izlasīju vēl vienu brīnišķīgu Maknotes grāmatu - "Mīlestības pieskāriens". Man ļoti patika... It īpaši beigas ar teikumu "Ar katru savas elpas vilcienu" Man laikam Maknotes grāmatas nekad neapniks!!! Pateicotieš šim stāstam es tegad jūtos pacilāta!!!
jāāā - es tās beigas dievinu!!! Es šo grāmatu dabūju uz vārda dienu - peēc pasūtījuma a šodien nopirku krieviski grāmatu, kur 2 īsi Maknotas darbi un 2 citas ,a rī ļoti foršas rakstnieces darbi 1 Maknotas esmu lasījusi, otru nē!!! un vēl tie 2 tās rakstnieces.. arī tsarp citu ieteiktu tev izlasīt viņas grāmatas - Džuda Devero man visamz patīk
Es jau tikko pievienoju Džudu Devero pie sava grāmatu saraksta
Izdomāju ielikt
Keitai Donovanai pat sapņos nebija rādījies, ka nejauša romantiska tikšanās tropu salas paradīzē liks viņai iesaistīties augstākajā sabiedrībā notikušas slepkavības izmeklēšanas lietā. Taču pēc tam, kad liktenis saved viņu kopā ar drūmo, pievilcīgo Mičelu, Keita kļūst par dalībnieci nāvējošā vainas apziņas un krāpšanas spēlē. Ceļojot pa augstu likmju un sen apglabātu noslēpumu pasauli, Keita pūlas izglābt pati savu un mīļoto cilvēku dzīvību un mēģina uzticēties fantastiskam vīrietim, kurš, iespējams, ir viņas ļaunākais ienaidnieks. No angļu valodas tulkojusi Dina Kārkliņa. Vāka autors Kristians Šics.
Ietiepīgo skotu skaistuli Dženiferu Meriku no klostera skolas nolaupa Kleimoras hercogs, kas tiek dēvēts par Melno Vilku. Viņa vārds vien iedveš šausmas ienaidnieku sirdīs, un vakaros ar leģendām par viņu baida nepaklausīgus bērnus. Taču lepnā Dženifera nevēlas padoties skarbajam angļu bruņiniekam, kurš viņu sagūstījis, šim izskatīgajam vīrietim, kas kaitina viņu ar savu augstprātību. Meitene pārdroši stājas pretī viņa gribai… līdz brīdim, kad viņai jāizšķiras starp kaislību, uzticību tēva klanam un nepārvaramu mīlestību. No angļu balodas tulkojusi Dina Kārkliņa. Vāka autors Kristians Šics.
Paradīze
Par spīti valdonīgā tēva aizliegumam, Meredita Benkrofta – bagāta biznesa impērijas mantiniece – ieskatās seksuālajā un pievilcīgajā dumpiniekā Metjū Ferelā. Viņa iestājas par puisi vēl tad, kad viņš kā necils līgumdarbinieks bagātnieku privātklubā piedzīvo Mereditas aprindu neslēptu nicinājumu. Starp Mereditu un Metjū uzliesmo viskaislīgākās jūtas, kuru aizvējā viņi abi laikus nepamana nodevību, kas apdraud visu, kas viņiem abiem dārgs.
Oo, super! Ai, taisni gribas lasīt kādu no šīm grāmatām!!!
Skatļos teici, ka šodien izlasīji 1 viņas grāmatu. Kādu?
Nē, bij domāts ka šajās brīvdienās jeb 6dien - Mīlestības pieskāriens!!
Nu varu pateikt, ka mirms kāda laika izlasiju Mīlestības pieskāriens un patika, pat ļoti! Pirms pāris dienām vēl izlasiju Pati pilnība, kas patika vēl daudz vairāk!!! Un tagad es paņēmu viņas grāmatu Čuksti naktī un es nešaubos, ka būšu sajūsmā!!! Bet man tiešām patīk visas Maknotas grāmatas!!!
Nu jā, kad bibliotēkā ņēmu Čuksti naktī man likās, ka viņa būs neinteresanta, bet protams es klūdijos. Man ļoti patika Sloena un protams arī Noass. Ar visām bagātnieku intrigām un slepkavību. Bija arī FIB aģents Pols no grāmatas Pati pilnība, tikai pēc 5gadien un viņš vēl pieminēja Zaku Benediktu. Bet nu man ši grāmata patika. Esmu izlasijusi 10 Maknotes grāmatas, bet tikai divām - šai un Dubultstandartam - nespēju sasaistīn grāmatas nosaukumu ar saturu.
Tagad lasu Paradīzi krievu valodā!!!
Ak, cik jauki, ka tu tā aizrāvusies ar Maknotu1!! Kā palasu tavus komentārus, vienmēr pašai gribas kaut ko pārlasīt Ak, redzēju veikalā jaunizdoto "Paradīzi" man gan mājās ir vecais variants :d bet tāpat acis priecē grāmatnīcas plauktā
Pati pilnība tu lv lasīji?
Paloma, es tiesi ar šodien , kad biju aizgajusi, ieraudzīju un nopirku. Iznākusi pagaidām tikai pirmā daļa un maksāja vismaz Valeterā un Rapā 9,99. Nopirku, jo man nav pirmā izdevuma - darba biedrene deva lasīt. Eh, kāds kaifs! Tagad mammai mājās nesīšu - esu gandrīz 100% pārliecināta, ka šī noteikti gribēs pārlasīt...
Oooo, super prieks par tevi! Uz Maknotu man ar nebūtu naudas žēl, ja nebūtu lasīta. Nu - gan jau mamma nopirktu bet mna ir mājās abas daļas vecais izdevums
A jaunais pagaidām tik 1.ir? Es padomāju, ka abas kopā saliktas...
Nē, diemžēl... Uz 2 daļu jāgaida...
Pati pilnība tu lv lasīji?
Jā...
Nu es tieši tikko pabeidzu lasīt Paradīzi....
Bibliotēkā nebija citu Maknotes grāmatu, bet es zinu, ka vēl ir Debesu svētība, Atceries - kad un Pirms satiku tevi! Cerams kādreiz trāpīsies arī tās izlasīt, bet tikmēr paņēmu Noras Robertsas karsto ledu!!! Nez, kurš gan ieteica???
Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » Džūditas Maknotas grāmatas!