TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » Džūditas Maknotas grāmatas!

Džūditas Maknotas grāmatas!

Сообщений 81 страница 100 из 136

81

Ufffff, man ar jāatzīstas, ka esmu Maknotas fane!!!! Kopš dienas, kad manās rokās nonāca "Whitney, my love"!!! :love:  Pašlaik manā kolekcijā atrodas četras Maknotas grāmatas: "Whitney, my love", "Almost heaven", "Once and Always", "Perfect". Šovakar pabeidzu lasīt "Once and Always" :D Šī grāmata mani tik ļoti aizrāva, ka izlasiju to pa divām dienām :D Ja agrāk topa pirmajā vietā atradās Vitnija, tad tagad to nomainīja "Once and always" :flirt: 
Es pat nebiju pamanījusi, ka dažas grāmatas ir pieejamas ari latv. val!! Takš man labāk patīk lasīt orģinālvalodā :love:

0

82

Nu man ir vēl dažas. Visas latviešu valodā. Ja ir vēlēšanās - sestdien vari aizņemties.

0

83

albalonga написал(а):

Nu man ir vēl dažas. Visas latviešu valodā. Ja ir vēlēšanās - sestdien vari aizņemties.

Thanx, alby  :flirt:

0

84

Lisa написал(а):

Debesu svētība, Atceries - kad un Pirms satiku tevi!

Hehe, es visas esmu lasījusi ^^ Ko nedabūju bibliotēkā, to krieviski nopirku.

cravey написал(а):

Šovakar pabeidzu lasīt "Once and Always"  Šī grāmata mani tik ļoti aizrāva, ka izlasiju to pa divām dienām  Ja agrāk topa pirmajā vietā atradās Vitnija, tad tagad to nomainīja "Once and always"

Eu, ta jau mums sakrit gaumes. :D Man ar Once and always (jeb Uz mūžīgiem laikiem :P ) mīlākā, pēc tam Vitnija ^^ Un Vitnija man ar bija pirmā, ko lasiju :)

Euuu... es šorīt tā skrēju, ka aizmirsu aizņemties no albalongas grāmatas :(

0

85

aizmirsu pieminet, ka izlasiju Debesu svētību, brīnumu ar dzulijas laulibu, fotogrāfa mākslu un pirms satiku tevi....laikam visas nosaucu... ;) Burvigas grāmatas...Niki arī beidzot sastapa savu mīlestību.... :)

0

86

ooo, tu esi izlasījusi arī vienīgo grāmatu, ko es vēl neesmu lasījusi - par Džūlijas laulību :D mājās stāv krieviski tā grāmatiņa, tik nav izlasīta vēl :D

0

87

Viņa nav bieza...tikai 30 A4 lapas...es printeju no neta...bet savā veidā vilšanās...nekā diez ko interesanta, toties Niki beidzot tiek pie sievas...labāk vairs neko neteikšu savādāk tev nebūs interesanti, bet viņas pārdomas ir interersantas.Cik nesakarīgi! :D

0

88

Jā, pievienojos - nekā diža no tā stāsta nebija, bet nu tikai tik daudz, ka Niki arī viss labi beidzās... Hiiii.... Un tur tas humoriņš, ka visi bijuši uz viņu greizsirdīgi agrak.... :D  Tagad var pakaitināt.

0

89

em, es būtu pateicīga, ja šobr'di vēl pārāk neiegrimtu jūs šīs grāmatas apspriešanā :P

0

90

:D nu labi....

0

91

eh, bik skumji, ka nu viss no Maknotas ir izlasīts.... :(

0

92

jā...tas gan...:(

0

93

Es tieshi tagad lasu Paradizi, man viena vinjas gramata apm 2 dienas aiziet. vnk envaru atraudties. Viss sakas ar sapnju karaljvalsti, man patik, ka vinja sasaista savus varonjus, ari starp grāmatām. Vienas gramatas varonji paradas citas gramatas, ka draugi un padomdeveji u.t.t LOTi interesanti izdomats. pasutiju ebay tad kad vel nezinaju,ka ari LV ir izdotas. sakuma izlasiju anngliski, tad parlasiju Latviski - Once and always, something beautiful. Loti atshkjiriga no visma man likas - Tas kursh mani sarga. pavisam savadak uzrakstita neka citas. bet nu cepuri nost vinjas 19gs Londonas gramatam! LOTI aizrauj!

0

94

Kada no Jums ir lasijusi Maknotai tas grāmatas, kas izdotas kopa ar citiem rakstniekiem? Ja nemaldos ziemassvetku izdevumi - Simple gifts, a gift of love un a holiday of love? es tikko sanjemu no ebay to simple gifts, kur ieksha ir 4 stasti divi no Maknotas un 2 Dž. Devero. izlasiju jau pa vienam no katras un sakot lasit maknotas stastu biju patikami parsteigta, ka runa iet par velvienu pazistamu telu, ja kāda atcerās Nikolasu DuVillu no Vitnijas un Until You, bija velviena gramata,bet tagad pec nosaukuma nepateiksu, jau ir sajukushi kopā. Protams paradas ari Vestmorlandi gan Kleitons, gan Stefans un protams ari Vitnija ar Sheriadnu. Un galvenās varones telā ir jaunā meitene Sāra Skefingtona, pie kuras gjimenes strādāja Sheridana kad atgustot atminu aizgaja no Stefana majas. Visa visuma stasti ir super abam rakstniecem, loti viegli lasami. :D

0

95

Hm, viena no tām grāmatām man ir - krieviski! :) Esmu tikai Maknotas pagaidām izlasījusi, krieviski kas saucas "Chudo s zamuzhestvom Dzhuliani" un "Iskustvo fotografa" ;)

0

96

Bet ir riktigi labs, izlasot paliek skaidrs kursh ar ko un ka ir bijis :) pats lielakais prieks bija uzzinat, ka Nikolasam DuVillam beigu beigas pienaca liktenigas milestibas mirklis un protams, ari ka Diānas māsa apprecejās Spensu :)

0

97

Hmm, Džudita Maknota ir mana mīļākā rakstniece!
Diemzēl esmu izlasījusi tikai nedaudzas viņas grāmatas!  :(
Jūs te rakstījāt, ka i-netā var atrast krievu valodā viņas grāmatas, bet man nav tik lielas zināšamas, lai varētu izlasīt grāmatu šajā valodā! Tāpēc gribēju pajautāt vai netā nevar atrast kko latviski?  :)

0

98

Latviski diez vai netā kauč ko varēs atrast, vislabākais veids kā izlasīt Maknotas grāmatas ir aiziet līdz tuvākajai biblenei ;)

0

99

cravey написал(а):

Maknotas grāmatas ir aiziet līdz tuvākajai biblenei

Tā jau arī izdarīju, bet tur nav diez ko daudz!  :)

0

100

Kādas esi lasījusi? Ar mani un varbūt arī ar alby varētu sarunāt par aizdošanu. ^^ Man ir "Vitinija", "Sapņu karaļvalsts", "Paradīze", "Mīlestības pieskāriens"(tā viņa saucās? Neatceros...), "Tas, kurš tevi sargā". Hm, laikam arī viss... ;)

Bet forši.. Mums te visām Maknota tā patīk! :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » Džūditas Maknotas grāmatas!