Uzgāju sadaļu par Maknotas grāmatām...tad jau jāatzīstas, ka es arī esmu liela Maknotas cienītāja, viņa ir viena no manām mīļākajām rakstniecēm Diemžēl viņas grāmatas bibliotēkās tā nemaz nevar vairs dabūt :S
Džūditas Maknotas grāmatas!
Сообщений 121 страница 136 из 136
Поделиться12204.08.2009 14:57
Uzgāju sadaļu par Maknotas grāmatām...tad jau jāatzīstas, ka es arī esmu liela Maknotas cienītāja, viņa ir viena no manām mīļākajām rakstniecēm Diemžēl viņas grāmatas bibliotēkās tā nemaz nevar vairs dabūt
Forši Es jau nebrīnos, ja patīk šāda literatūra, tad nevar nepatikt Maknota mhmm..man bibliotēkā arī nevar īsti dabū viņas grāmatas..katalogā ir, ka ir bibliotēkā, bet plauktos nav.. :/
Поделиться12304.08.2009 15:55
Es šodien aizbraucu uz bibliotēku un tur bija tikai viena grāmata no Maknotes un Paradīzes 2.daļa!!!!
man arī tā gadījās
es no Maknotas esmu lasījusi tikai "Tas, kurš mani sargā" un es ļoti gribu lasīt arī citas viņas grāmatas, tikai es pie tām nevaru tikt!
Поделиться12404.08.2009 15:58
Man btēkā arī vislaik tikai paradīzes 2.daļa... Vienīgais + ir, ka krieviski gan bibliotēkā ir Maknotas grāmatas
Поделиться12504.08.2009 16:20
nu no manis jau vienmēr var aizņemties. Lai gan Miranda reiz sen aizņēmās divas grāmatas un tā arī nav atdevusi. Laikam man jāsāk pārvērtēt savs devīgums bišķi.
Поделиться12604.08.2009 16:26
nu no manis jau vienmēr var aizņemties.
Tu esi tik tāāāālu, ka neaizsniegt
Поделиться12704.08.2009 18:39
mjā, Miranda vsp ir pazudusi, forumā neatceros, kad pēdējo reizi redzēju. Bet cūcigi tā.
Nu, pie manis jau ar vēl pāris tavas grāmatsa stav, bet es vismaz ar roku sasniedzama
Поделиться12904.08.2009 20:53
jebkurā gadījumā tev jau ir viņas telefona numurs, vari arī draugos aizrakstīt.
Поделиться13005.08.2009 14:54
xe, xe..pabāros te vakar, ka bibliotēkā vislaik tikai 2. paradīzes daļa, vakar aizgāju un bija pirmā
Поделиться13105.08.2009 15:01
jebkurā gadījumā tev jau ir viņas telefona numurs, vari arī draugos aizrakstīt.
jā, bet uz manām sms viņa jau sen neatbild...
Поделиться13205.08.2009 15:26
jā, bet uz manām sms viņa jau sen neatbild...
hmm..tas jau ir savādi..
Поделиться13316.08.2009 20:43
Izlasīju Paradīzi šodien.. mjāa.. jo biezāka grāmata, jo lielāks laika posms tajā ietverts, jo grūtāk to pabeigt.. Bet fantastiska grāmata!! Mets un Meredita ir ideāls pāris - tik saskanīgs Un šajā grāmatā ir vienreizējs humors es it kā kaut kā neesmu īsti pieviksējusi to citām Maknotas grāmatām, lai gan humors tajā noteikti ir.. Bet šajā vienkārši nevarēju nepamanīt - dievīgi
Поделиться13416.08.2009 20:48
Ak, jā Paradīze - pirmā, ko no Maknotas izlasīju un pēc kuras Maknotu iemīlēju. Eh. Pēc tam, kad otreiz izdeva un es veikalā ieraudzīju, uzreiz nopirku bez domāšanas, lai plauktiņā stāv.
Поделиться13517.08.2009 17:41
Mn arī tāpat, kā Abalongai ar Džūditas Maknotas grāmatām...turklāt dievinu ik pēc laiciņa pārlasīt, tas enerģijai...
Поделиться13618.07.2012 15:42
"Someone like You" (Can't take my eyes of you)
Iespējams beidzot iznāks janvārī vai februārī. (lai gan citur raksta, ka izies 2014. gada maijā)Par sižetu:
Главные герои романа — хорошо знакомая читателям врач-ветеринар Холли Брекстон — подруга героини из «Каждый твой вздох». Герой — потомок любимцев серии «Уэстморленды» звезда НФЛ Клей Уэстморленд. Роман начинается сценами за несколько лет до описываемых событий. Герои знакомятся, женятся, но по злой иронии судьбы расстаются, чтобы вновь встретиться через 10 лет. На свадьбе, где Холли является подружкой невесты, а Клей — шафером жениха, их чувства вспыхивают вновь. Непревзойденный автор, Джудит Макнот вновь дарит читателям незабываемую историю любви. Любви сложного, харизматического мужчины и успешной, энергичной женщины. Будучи юными и неопытными, они поженились и расстались, но теперь судьба дарит им второй шанс. Шанс вновь разжечь жаркое пламя любви.