Nākamo piektdien, 25. maijā TV3 demonstrēs pēdējo La Tormenta sēriju. Jautājums ir - ko rādīs pēc tam???? TV3 mājas lapā nav atrodams nekas, uz manu meilu šie ar joproujām neatbild. Bet man ir viena doma - iespējams, ka pēc La Tormentas beigām viņi rādīs 2. Tierra de Pasiones sērijas, bet tā ir tikai tāda mana doma. Katrā ziņa - mani ļoti interesē, ko šie ir nolēmuši darīt tālāk...
La Tormenta nākamnedēļ beidzas...
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться215.05.2007 14:21
Žēl ka Tormente beidzas bet visam reiz pienāk gals!!!!!!Man jau patiktu ka sāktu rādīt jaunu seriālu kautko interesantu!!!!!!Cik es zinu Tierra de pasiones beidzas jūnijā arī nav vairs palicis baigi daudz!!!!!Protams iebildumu nebūtu ja rādītu 2 sērijas!!!Bet man tomēr gribētus ka rādītu ko jaunu tieši vasarai radītu!!!!!!!!
Поделиться315.05.2007 17:01
oo, būs tad jāmēģina mazleit paskatīties Vētru, ja beigsies. Beigas točna gribu redzēt. Un par to, kas pēc tam man ļoooti interesanti - es vienmēr gaidu jaunus seriālus!!! Un pat ja 2 Ielejas sērijas - tad Ieleja ātrāk beigsies un būs kas jauns tā vietā
Поделиться415.05.2007 20:23
:boast: vetru esmu jau redzeejusi..ja gribat ko jautaaat,,,,luudzu...
Поделиться516.05.2007 10:41
albalonga visur tu esi pirma :angry2: es tieši sovakar gribeju uzrakstit par beigam ja interesanti ko tad radiis?man liekas vai mila liuela pilseta atgriezisies vetras vieta vai nu neglitais piilens un vieta aiz tiem serialiem kadu teleshovu radiis bet ari ar miilestiibas ieleju ari varbuut :blush2:
Поделиться616.05.2007 16:43
Un varbūt (ar cerību) jaunu seriālu rādīs..