Šodien natika vel viena dzimšanas diena - Jolantai!Viņai paliek labs datums veseli 18 gadi driz beigsies skola(vai jau beidzas)visspar novelu tev jolanta daudz veselības laimes velešanas lai visas tavas piepildas un lai tev šodien baļļojas labi :kiss: :medus2:
Jolanta,sirsnigi apsveicam!
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться223.05.2007 14:10
Nu ta beidzot atnāca Hulia un tēmu uztaisīja...
Es pievienojos - labākie vēlējumi tev oficiāli pilngadību sasniedzot... Nu vairs veikalā neviens nevarēs piekasīties, alkoholu pērkot... Ak, man šodien tikai sliktas lietas prātā... Nu bet vispār - izbaudi...
Поделиться323.05.2007 14:12
Apsveicu Dzimšanas dienā!!! :rose: :rose: :rose:
Jolantiņ, lai tev labi veicas jaunajā dzīves gadā un viss iecerētaijs izdodas!
Novēlu tev daudz priecīgu mirkļu, uzticamu draugu baru, veselību un daudz daudz mīlestības!!!
Поделиться423.05.2007 16:22
tev oficiāli pilngadību sasniedzot...
nu ja alkhokolu var perkt bet tagad oficiala pilngadiba no 21 gadiem
atnāca Hulia un tēmu uztaisīja...
sorry bet es ta4u ne basto6u skolu
Поделиться523.05.2007 16:25
Ak! Tik skaista un nozīmīga jubileja!!! :rose:
No sirds tevi apsveicu. Ir tik daudz lietas, ko tev vēlēt, bet es to visu apvienošu zem viena vārda - esi laimīga... :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs: :laimigs:
Un izbaudi šo dienu - kā nekā 18 gadu tik vienreiz mūžā paliek!!!!!
Поделиться623.05.2007 16:26
man patik dannas apsveikums tads sirsnigs un parasts jauks :heart:
Поделиться723.05.2007 16:46
Arī es tevi sveicu dzimšenes dienā Jolanta!!!!!!Vislabākie novēlējumi un sveicieni tev no manis jubilejā!!!!!
Поделиться923.05.2007 19:38
Apsveicu , Tevi, Jolanta 18. gadi tieshaam paliek tikai reizi muuzaaa, taapeec patiesi izbaudi sho laiku, nosvini neaizmirstami sho dienu lai Tev veicas visaa, un tiek sasniegtas Tavu meerkju virsotnes Buchas :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Поделиться1023.05.2007 19:41
apsveicu tevi darga Jolanta ar dzimshanas dienu..... tiesham nosvini no sirds, ka nekaa 18 novelu dzive visu to labako - labus draugus, lielu ilestibu, miloshu gimeni, labu darbu... un vispar cinjas sparu un speku cinities par visu to labo ko es tev novlju :ok:
visu to labu
Поделиться1123.05.2007 19:42
Meitenes liels jums paldies par mīļajiem apsveikumiem esmu ļoti saviļņota un aizskustināta!!!! Varu teikt ka šī diena ir izdevusies un tiešām jauka un laiciņš arii forš!!!! Paldies jums visaam vēlreiz bučas!!!!!!!! :kiss: man tiešām liels prieks ka esu šajā forumā kopā ar tādiem cilvēkiem kā jūs!!!! :rose:
Поделиться1223.05.2007 20:33
Jolanta - no sirds sveicu!!!!!!! Visi jau visu ir novēlējuši - es vari tikai visā visā pievienoties!!!