TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa

Сообщений 621 страница 640 из 742

621

(Aleksejs negrib, lai Eva uz viņu kliegtu, tāpēc viņš ātri mainīja tēmu uz.... GRIMŠANU :D :D :D)

Aleksejs.

Ak nē! Viņa grib nomirt? Trakā!
-Ei Tu, kur tu skrien! Es nevēlos mirt, tikai tāpēc, ka Tev ir bail. Bet bez Tevis es nelēkšu! Ja Tevi nerūp sava dzīvība, varbūt padomāsi par mani? :D
Aleksejs ātri panāca Evu, apturēja viņu un cieši turēja.

+1

622

(Viltnieks. :D Jā, un Ragana šobrīd histēriski smejas. :D)

Eva
-Ko? – viņa ar nesaprotošu, tukšu skatienu paskatījās uz Alekseju.
„Viņš nelēks bez manis?... Kur nelēks?... Domāt par viņu?...”
Alekseja vārdi atskanēja no tāluma un tā arī pa īstam nesasniedza Evas apziņu.
-Man jāiet uz kajīti! Tur ir manas mantas! Laid mani!
Prātā nāca kleitas, kurpes... Un tas viss nez kāpēc likās tik svarīgi.
Eva dzird pavēli evakuēties. Kā tad var evakuēties bez savām mantām?
(:D:D:D)

Отредактировано Ragana (21.03.2008 13:07)

0

623

rubi написал(а):

-Paga, kā tad mūsu mantas? Es vēlos paņemt peldkostīmu. Ja nu te blakus ir kāda sala, uz kuras mēs varētu gaidīt glābējus?

(ak, dievs, kā es te smejos par šo tekstu... Es to iztēlojos - kuģis grimst, visur panika, lietus, vētra, a šī grib peldkostīmu.... :rofl:  Neuztraucieties - pēc kāda liaka uz salas izskalos dažas mantas no kuģa - tai skaitā arī čemodānus, kuros būs dazi peldkostīmi - visām pietiks...)

0

624

albalonga написал(а):

ak, dievs, kā es te smejos par šo tekstu... Es to iztēlojos - kuģis grimst, visur panika, lietus, vētra, a šī grib peldkostīmu....

(Ne tu vienīgā! :D Bet, Eva tač laikam nerīkojas loģiskāk. :D)

0

625

Aleksejs.

-Ko?!!! Eva Tu esi traka! Vari man ticēt, ka pēc miršanas Tev kurpes nebūs vajadzīgas! Iesim! Tev jācīnās par dzīvību. Mēs tūlīt pat apģērbsim vestes un lēksim aiz borta. Es dzirdēju, ka kāda oficiante minēja, ka ne tāli, uz Rietumiem, atrodas slavena sala - "La Isla De La Santa Muerte". Mēs peldēsim tur, un gaidīsim palīdzību.
Ātri apģērba vesti, paņēma no Evas rokām vesti, sāka Evai palīdzēt to apģērbt, izmantojot to, ka viņa šoka stāvoklī nekustējās.

0

626

Eva
Spurojās pretī, līdz izrāvās. Tad nez kāpēc sāka turpināt Alekseja iesākto.
Ar grūtībām uzvilka vesti. Rokas negribēja klausīt, pirksti pinās...
Šokēta pat Alekseja vārdiem.
-Lēkt? Es?.. Lai es lēktu ūdenī?!!
„Viņš laikam joko! Viņš taču to nedomā nopietni! Kāda vēl sala? Kāda peldēšana?...”
Cilvēki kliedz. Evas domas putrojās. Viņa nezināja, ko iesākt. Viņai bija bail un gribējās skriet, glābties...
Pēkšņi viņa iekliedzās. 
-Jude! Kur ir Jude?!
Ja nu viņi pēc izglābšanās nesatiksies? Nevar taču tā vienkārši viņu pamest un atstāt kādai citai!
Eva cenšas paskriet uz kajīšu pusi.
Tajā brīdī kuģis vēl vairāk sasvērās uz priekšu un Eva nokrīt.

rubi написал(а):

Vari man ticēt, ka pēc miršanas Tev kurpes nebūs vajadzīgas!

:D:D:D

Отредактировано Ragana (21.03.2008 13:21)

0

627

albalonga написал(а):

ak, dievs, kā es te smejos par šo tekstu... Es to iztēlojos - kuģis grimst, visur panika, lietus, vētra, a šī grib peldkostīmu....   Neuztraucieties - pēc kāda liaka uz salas izskalos dažas mantas no kuģa - tai skaitā arī čemodānus, kuros būs dazi peldkostīmi - visām pietiks...)

(:D :D :D Rubi dvēselē/domās ir blondīne... :D Tu mani nomierināji... ;) Tomēr Rubi par to nezinās... :) Žēl Freddi. :( )

0

628

(ak, dievs - Eva un Aleksejs abi labie.... :rofl: )

Linkolns

- Diāna, klausies uzmanīgi - paņem Princi un nāc! Ātri!

Viņš negaida viņu, bet sagrāb aiz rokas un velk uz durvīm. Ar spēku attaisa kajītes durvis, jo koridorī jau pildās ūdens. Viņi abi cauri cilveku pūļiem tiek līdz klājam. Sintija iedod viņiem vestes un sievietēm pirmajām jādodas uz laivām. Sintija pieprasa, lai Princis paliek - viņam neļauj kāpt uz laivas °- lieks svars!!!! :D

Links - Diānai

Sēdies laivā. MP paliks pie manis. Es apsolu, ka viņu nepametīšu uz kuģa. Ej, ej ātrāk uz laivas! - Viņš pavēl, nepieņemot iebildumus.

Apkārt valda panika - notiek cīņa par tikšanu uz laivām. Links uzvelk glābšanas vesti un Princi paslēpj tas iekšienē.

- MP - sēdi mierīgi! - Viņš pavēl suņukam un palīdz Sintijai un citiem no apkalpes glābt cilvekus.

0

629

Alfredo

-Kāds vēl peldkostīms un mantas, diez vai aizsaulē tev tās īpaši noderēs! Labāk ņem vesti!

Pasniedz Rūbijai glābšanas vesti, tad pats uzvelk to.

0

630

(Paloma - ā-ūūū. Mūsejie vēl sēž koridorī un nekust....)

0

631

albalonga написал(а):

ak, dievs - Eva un Aleksejs abi labie....

(Aha. :) Man arī traki patīk. :D :D :D Un prieks, ka tev tīk.)

0

632

albalonga написал(а):

Paloma - ā-ūūū. Mūsejie vēl sēž koridorī un nekust....

(:rofl: A kas? Nu podumaeš, voda zaļivaet! Nu i čto? Butilku raspitj nado! :D Ja nopietni, ta Tatjana šobrīd dzer apelsīnu sulu kopā ar Jose Armando balles telpā. Un Paloma sola pieslegties vēlāk. :D)

0

633

Aleksejs.

Paldies Dievam viņa apģērba vesti!
-Jude?
Aleksejs sāka vārīties dusmās.
-Es mēģinu Tevi izglābt, bet Tu domā par to kretīnu? Labi, paliec tepat. Vari būt pārliecināta, ka Taviem radinieki Tavu līķi natradīs, jo haizīvis vai kādi citi vietējie monstri - Aleksejam nebija laika atcerēties, kādas vēl bīštamās būtnes dzīvo okeānā - apēdīs Tavas paliekas!
Tad viņš pamanīja, ka Eva nokrita. Aleksejs stāvēja, nekustējās ne no vietas. Viņš tā pastāvēja kādas 5 sekundes, spītējās. Tad pienāca pie Evas, palīdzēja viņai pacelties un ļoti cieši apskāvis viņu, vilka viņu borta pusē.

0

634

Rubi

Rubi sāka apģērbt vesti.
-Kādā vēl aizsaulē? Es negrāsos mirt. Es tikai paņemšu savas dārglietas, šampūni, un tad mēs varēsim doties kuģa izejas virzienā.

0

635

(Ak tad tagad viņi abi spītējas?! :D :rofl: )

Eva
Aleksejs viņu vilka pie borta un Eva cik vien spēja, turējās pretī.
“Ko viņš dara? Ko viņš grib?! Kāpēc vēlk mani pie borta?!!”
Viņa nelēks. Nelēks!
“Viņš ir jucis, ja domā, ka es to darīšu!!!!”
Skatoties par bortu Eva apstājas kā zemē iemieta un nekustas no vietas.
“Nē, nē, nē! Es to nedarīšu!!! Pie velna, man ir bail!!!!!!!!!!!!”
Viņa izpleta acis un raudzījās milzīgajos viļņos. Cilvēki bija ūdenī, laivās un bez laivām, viņi skrēja pa klāju, ķērās klāt visam, kam varēja pieķerties... Kuģis šūpojās un bija grūti noturēt līdzsvaru, taču Eva joprojam nekustējās.

0

636

Džordžs.

Viņam palika 3 vestes, bet cilvēku bez vestēm te vairs nebija. Personāls, viesi un citi jau sāka lēkt ūdenī vai izkārtojas laivās. Džordžs apģērba sev vesti un devas kajīšu virzienā, lai sameklētu tos, kuriem nav vesšu. Džordž pamanīja uz grīdas sēdošus un piedzērušos Renātu un Daņiilu.
Ak nē! Viņi ir piedzērušies, nevarēs peldēt. Laivās jau gandrīz visas vietas jau ir aizņemtas, viņi nepaspēs. Turklāt, laivas nav labākas par vestem. Atliek dot viņiem vestes un palīdzēt. Tomēr viņi ir tik piedzērušies! Džordžs aši paņema spaini, kurā lija ūdeni, lai mazgātu grīdu. Džordžs piepildīja to ar ūdeni un uzleja Daņiilam un Renatai.
-Vai jūs nedzirdējāt trauksmi?
Viņš meta viņiem vestes.
-Apģerbiet, ātri!

0

637

Alfredo

-Ja tu tagad skriesi pakaļ tiem krāmiem, tad tiešām nonāksi aizsaulē! Un dzīvību vairs otrreiz atgūt nevarēs, bet uz dārglietām kaut cerība, bet būs!

Džeina

Uzvelk vesti un ielec ūdenī. Viņai vienalga par citiem. Ar spēcīgiem roku vēzieniem peld uz salas pusi.

0

638

Aleksejs.

Beidzot viņš ar Evu stāvēja pie borta.
-Uz trīs lēksim!
Viņš paņēma Evas roku savējā. Aleksejs nezināja, ka Eva nevēlējas lēkt.
-Viens, Divi...

0

639

Rubi.

-Tu domā, ka manas dārglietas izglābs? Ja, tā, tad...
Rubi izdzirdēja cilvēku kliedzienus, kuri lēca pāri bortam. Viņas acīs izpletas, Rubi noģība.

0

640

Alfredo

Rūbija bija paģībusi.

-Ak mans dievs! Tikai ne tagad! Nu mosties, saulīt, mosties!

Pliķē Rūbijai pa vaigiem, cenšoties dabūt sievieti pie sajēgas.

-Rūbij, saulīt, tavas dārglietas tiks izglābtas! Bet vēlāk! Tagad mums pašiem jāglābjas!

Alfredo skatījās apkārt uz ainu, kas kļuva arvien draudīgāka. Viņš vairs nezināja, ko darīt.

-Palīgāāā!!!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 2."Pacific Titanic" 13. jubilejas balles telpa