TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » The O.C.

The O.C.

Сообщений 41 страница 46 из 46

41

Johnny & Kaitlin - The OC
un tikko nsoaktījos šo video
- tevi gan tas tik ļoti neskar, ak bet tik ļoti uzdzina bet galvenais viņi viens otru pazina kādas 3 vai 4 sērijas

GaBy написал(а):

Esmu vien no tiem..

nu šovakar noteiktiielikšu vai arī pat pa dienu tad redzēs kā sanāks, ebt tagad skatos jau nākmo sēriju

0

42

pinocchio написал(а):

nu šovakar noteiktiielikšu vai arī pat pa dienu tad redzēs kā sanāks, ebt tagad skatos jau nākmo sēriju

Okei! ;) Gaidīšu. :)

0

43

Man ir visu 4 sezonu DVD. Esmu redzējusi gandrīz visu pirmo sezonu. Patīk jau, bet nu man Marisa visu laiku nepatīk un tur ir problēma. Tāpēc esmu noskatījusies visu 4.sezonu - pažas ainas pat vairākas reizes, jo vienkārši dievinu Teilori - tiešām. Es visu laiku brīnos, kāpēc Autumn Reeser kaut kā neiet - slēdz viņas seriālus. Viņa ir satriecoša un viņai vajadzētu savu komisku seriālu. Tāda ekrāna enerģija dzīvīgums - viņa ir satriecoša. Un Raienam ar Teilori tāda ķīmija, kāda ar Marisu viņam nekad nav bijusi. Un tā arī ir kā beigās Raiens Teilorei pateica - You saved me. Bilan, es dusmojos, ka OC neturpināja vēl kādu sezonu ar Teilori. Jā, un vēl kas - miļākās man vispār ir OC Kristmukas sērijas - tie svētki ir visjaukākie - man patīk, kad kaut ko apvieno, modernizē un tādā veidā apvieno visus kopā. Mīļi.

0

44

ak nu dvd man gan nav - esmu meitene kas pa nedēlu salsts kojās - tautā kas draudzējas ar literātiem saukta par dienasta viesnīcu - tā kā naudas tādām lietām gluži vai nav un nav
bet nu esmu redzējusi visas 4 sezonas
- teikšu atklāti man marisa sākumā arī traki tracināja, patiesību sakot visu pirmo sezonu bet nu vēlāk neiznu vai pieradu vair kā , bet nu tad kad vi;na nebija kopā rayen vai kā man viņa likās pat tīri sakarīga un dažas lietas ko viņa teica un darīja, jaukas, citas vienkārši liekas zidomāties  un nejau par to "cik cilvēkam jābūt stulbam lai ko tādu izdarit, izdomātu "
- nu teiksim tā ka par ceturto sezonu kopumā biju vairāk sajūsmināta laikos kad bija saskatījos taylor video tubē bet kad noskatījos kopumā pat vīlos, tomēr uzskatu ka pisrās sezonas ir labākas, varbūt tāpēc ka pēdējā bija sasteikt un palika daudzkas neiteikts un varbūt tāpēc ka tajās rādīja pārāk maz teylor :crazyfun: bet principār biju, pirmajā sezonā, man tikkai nedaudzas lietas nepatika, bet ceturtajā tās krietni pārspēja devu un 2 3 liekas tīri jaukas, un daudzas sērijas no pirmajām trim seoznām liekas pat vienkārši ģeniālas
un jā vārds ģeniāla liek man aizdoma'ties par the o.c. mūziku kura ieskatot dido aizņem manu mp3
- nu neiznu kāpēc viņai neveicas vai k'abet zinu to ka mani viņa sajūsiman, gan kā tēls gan kā cilvēks un arī pēc iskata piesaista
es gan neiyektu ka man viņa bija tikkai mīļākais tēls un r un t - nebija mans mīļākās pāris bet gan pavisam noteikit sets un summer, bet nu t kā tēls -izstaro tieši tik daudz arsitokrātiju, tieši tik dadz prieka un tieši tik daudz asaras - smiekla

tā kā kopumā the o.c man vienmēr būs pamatīgi iedragāji ( labākajā nozīmē) galvu dvēseli un sirdi, kad līdz pat laikam kad neizāšu kā mani sauc un kā šašnor't botas kuras es nevelkāju zināšu cik the o.c. ir gēniālitāes burvības vērts

0

45

pinocchio написал(а):

tā kā kopumā the o.c man vienmēr būs pamatīgi iedragāji ( labākajā nozīmē) galvu dvēseli un sirdi, kad līdz pat laikam kad neizāšu kā mani sauc un kā šašnor't botas kuras es nevelkāju zināšu cik the o.c. ir gēniālitāes burvības vērts

satriecoši skaisti pateikts....

0

46

albalonga написал(а):

satriecoši skaisti pateikts....

prieks preikam būt

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » The O.C.