I wanna be your boyfriend 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GFyCzeh5uYY[/youtube]
Queer as Folk
Сообщений 481 страница 500 из 732
Поделиться48112.08.2009 16:25
Поделиться48212.08.2009 16:29
hohoho, viņš ir tiiiiiiik talantīgs...
Un viņš dzied tādā zemā balsī un tas smaidīņš. Nez, ķīmijas moš i nav viņiem, bet ja kāds gudrs producents neieliks drīz Galu kārtīgā galvenā lomā viņa paša seriālā, kur būtu drāma, bet būtu arī humors, tad es vienkārši skaļi kliegšu.
a es noskatījos bildinājumu jau atkal. man bija jāredz tās lūpiņas. Un tad protams arī would you still... blow me?
Ev, inner-justin ar draudzeni šajā nedēļas nogalē dodas uz Ņujorku uz Rendija teātra izrādi. es ceru, ka būs jaunas fotogrāfijas.
Поделиться48312.08.2009 16:44
bet ja kāds gudrs producents neieliks drīz Galu kārtīgā galvenā lomā viņa paša seriālā, kur būtu drāma, bet būtu arī humors, tad es vienkārši skaļi kliegšu.
Njā, tas ir pakaļīgi, ka viņš tā pašlaik nozudis 
Ev, inner-justin ar draudzeni šajā nedēļas nogalē dodas uz Ņujorku uz Rendija teātra izrādi. es ceru, ka būs jaunas fotogrāfijas.
O, kā dažiem veicas
Es ar tagad ieiešu pasnaust, pēc tam lielā dialogu graizīšana ceļojumam sāksies 
Поделиться48412.08.2009 17:14
a es rakstu briesmoņus. Ak, tik jauki un tik slapji. 
Поделиться48512.08.2009 20:28
Es sagraizīju video un audio, savilku mobilajā, tūliņ ievilkšu visu pilotu!!! Nevajadzēs man ceļojumā dzīvot bez QAF
God bless technic!!!!
E song
http://www.mediafire.com/?adt5njlud4j
1x18 saruna
http://www.mediafire.com/?wnmnzt05tom
1x21 saruna
http://www.mediafire.com/?nujrg2jjxnd
1x22 sākums 
http://www.mediafire.com/?0wnt0y50gjr
308
http://www.mediafire.com/?hij0w3cmedz
510 I love you
http://www.mediafire.com/?md5y5egm3eg
511 proposal
http://www.mediafire.com/?gjmnnizz3rz
Поделиться48612.08.2009 20:37
hihihi, nevajadzēs man laukos dzīvot bez qaf. Paldies.
Поделиться48712.08.2009 21:13
ES gribēju tikai pateikt ka tikko beidzu skatīties 3 sezonu un līdz šim man ļoti patīk un esmu pieķērusies Justina un Briana tēliem!
Man ļoti patīk tas pāris un man tā patīk tie mati Justinam 3 sezonā! KAut viņam nemainītos viņi bet kā noprotu mainīsies un kā vel! 
Bet neko!
MAn vismaz tagad ir nodarbe katram vakaram! 
Поделиться48812.08.2009 21:17
Man ļoti patīk tas pāris un man tā patīk tie mati Justinam 3 sezonā!
hihihi, kā es tevi saprotu. Man ir fetišs pret Braina pikstiem Džastina trešās sezonas matos...
Hihihi, man prieks, ka tev patīk un ka skaties. Eh, mēs ar cravey vakar pie manis Geila Harolds filmas skatījāmies un arī divas qaf sērijas noskatījāmies - 101 un 120. Eh, mēs esam nojūgusas ar sito seriālu, neatgriezeniski. Un vēl tieši vakar par tevi iedomājāmies, ka tu neesi sen forumā bijusi un diez - skaties vai nē. hihihi, man tāds prieks, ka skaties. 
Поделиться48912.08.2009 21:34
hej, cravey, es tikko iedomājos - Lynnai ir jālieto cherry chapstick... 
Поделиться49012.08.2009 22:34
ev, es tagad wordā priekš tevis kopēju Time runs wild nodaļas un - protams atkal ielasījos taja vienā momentā un apraudājos ko;ā ar vienu no varoņiem. Ak, dievs, cik skaisti.
Поделиться49112.08.2009 22:38
ka tu neesi sen forumā bijusi un diez - skaties vai nē. hihihi, man tāds prieks, ka skaties.
liela daļa laika tiek pavadīta pie sērijām! 
Pa naktīm līdz 4 nespēju aiziet gulēt sērijās ieurbusies!

Bet man tā asaras saskrēja kad Justins bij pametis braijanu un brians bij pasūtijis žigolo līdzīgu džastinam! Kā man raudāt tad grtibējās šausmas!
Man ir fetišs pret Braina pikstiem Džastina trešās sezonas matos...
es teviu ar ļoti labi saprotu! 
Поделиться49212.08.2009 22:43
Bet man tā asaras saskrēja kad Justins bij pametis braijanu un brians bij pasūtijis žigolo līdzīgu džastinam! Kā man raudāt tad grtibējās šausmas!
jā,
Un arī kad viņam likās, ka tas džeks ir Dzastins. Halucinācijas.
Ak, dievs, bet tad viņi laimīgi sagāja kopā un āāāāāāāāā - 308 ir kopumā mana mīļakā sērija, bet mīļākā aina ir 122 sērijas beigas - prom, bashing un slimnīcas aina. Vienkārši spēcīgākais sezonas fināls visu seriālu vēsturē.
es teviu ar ļoti labi saprotu!

Поделиться49312.08.2009 22:50
mana mīļakā sērija, bet mīļākā aina ir 122 sērijas beigas - prom, bashing un slimnīcas aina. Vienkārši spēcīgākais sezonas fināls visu seriālu vēsturē.
oo jā!
Tad kad to skatījos sērijas sākumā solījos sev ka noskatīšos sēriju uj iešu gulēt, bet kā pēc kaut kā tāda var beigt skatīties un gulēt un līdz ar to vēl dažas stundas turpināju skatīties!
Tā sērija bij kolosāla!
Vāks nespēju noticēt ka lielāko daļu jau esmu noskatījusies un jāsāk kačāt 4 un 5 sezona!
A kapēc vispār 3,4,5 ir tik īsas sezonas?
Поделиться49412.08.2009 22:54
A kapēc vispār 3,4,5 ir tik īsas sezonas?
jā, es ar to pašu prasīju un nav īsti skaidrs, kāpēc. Bet diemžel tā ir, ka katra sezona ir īsāka par iepriekšejo. Eh. Bet vienalga pēc tam gribas vēlreiz un vēlreiz skatīties. Neapnīk. Ir tik tālu, ka mēs ar cravey tektus runājam līdz. 
Поделиться49512.08.2009 22:57
Ir tik tālu, ka mēs ar cravey tektus runājam līdz.

Labs! Es dažās vietās to tekstu nedzirdu kad viņi piemēram ir tajā Banilonā!(ja pareizi atceros kā saucas) 
Bet visā visumā plānojas veidoties video jau ar šo jojau pārāk iepatikās! 
Tagad gaidu kad varēšu visu noskatīties un redz šo man kaut kā neapnika pusceļā skatīties tā kā var redzēt cik ļoti man patīk! 
Поделиться49612.08.2009 23:07
to naktsklubu sauc par babilonu (Babylon). hihihi, jauki, gribēsu tavu veidoto video redzēt. a mēs ar crevy fanfiku rakstām. Un vakar naktī skatījāmies Gale Harlold (Brian Kinney atveidotāja) filmas un nespejāmies koncentrēties sižetam, jo kritizejām, ka Braiens nekad tā neģērbtos un kliedzām, kad varonis saspieda kopā lūpiņas kā braiens, iesmējās, kā Braiens, runāja līdzīgi, kā braiens un tā talāk. Karoč - mēs slimas. bet nu noskatījāmies baigi spēcīgu filmu Wake un tā patiesam mūs nedaudz pamodinaja. Tur tam varonim nav pilnīgi nekā no Braiena un tā filma ir vienkārši - āāāā.... Tur tā viena visa garā beigu kulminācijas aina ir tāda, ka sēdi un vienkārsi neelpo. Tāds aktiermeistarības paraugs.
Man ir visu sezonu qaf dvd un cravey ir pirmo triju sezonu dvd un 4. un 5. viņa ar jau pasūtīja. Ta ka jā - mums sirmis ciet pilnīgi. 
Поделиться49712.08.2009 23:28
to naktsklubu sauc par babilonu (Babylon)

es tak zināju ka nepareizi uzrakstīšu!

a mēs ar crevy fanfiku rakstām.
jau pamanīju un ja būs lasīšanas garstāvoklis noteikti palasīsū!
Un vakar naktī skatījāmies Gale Harlold (Brian Kinney atveidotāja) filmas un nespejāmies koncentrēties sižetam, jo kritizejām, ka Braiens nekad tā neģērbtos un kliedzām, kad varonis saspieda kopā lūpiņas kā braiens, iesmējās, kā Braiens, runāja līdzīgi, kā braiens un tā talāk. Karoč - mēs slimas. bet nu noskatījāmies baigi spēcīgu filmu Wake un tā patiesam mūs nedaudz pamodinaja. Tur tam varonim nav pilnīgi nekā no Braiena un tā filma ir vienkārši - āāāā.... Tur tā viena visa garā beigu kulminācijas aina ir tāda, ka sēdi un vienkārsi neelpo. Tāds aktiermeistarības paraugs.
šausmas tevis dēļ laikam nāksies ar'to filmu paskatīties!
bet nu jā dvd diemžēl es nepasūtīšu bet man ir sērijas nokačātas dvd formātā 1 un 2 sezona ar kaut kādiem ķīniešu subtitriem un 3 sezona pagaidām ir ar ja nemaldos itāļu subtitriem 

Nedaudz rēcīgi skatīties! 
It īpaši ar ķīniešu subtitriem tur ir dažādi nelieli komentāri
kad kaut kas skan piemēram vecis atver rāvējslēdzēju biksēm lai pamīstu to tur uzraksta!
es tā rēcu tādās vietās nesaprtotu kapēc tas jāraksta nu bet lab! 
Поделиться49812.08.2009 23:39
es tā rēcu tādās vietās nesaprtotu kapēc tas jāraksta nu bet lab!
ak, dievs, nu gan. ev, a tu varēji vilkt tur, kur cravey deva linkus - tur nav nekādu subu.
Поделиться49913.08.2009 00:28
nu tajā vietā kad mēīnāju ateica ka pašlaik nevar vai ko tādu un nolēmu atrast citu vietu kur vilkt!
Поделиться50013.08.2009 00:31
nu skaidrs. Njā, bet nu galvenais, ka atradi, kur novilkt un vari skatīties. eh. Lābi, es dodos gulēt. Rīt agri uz laukiem braucu, tagad velku visādu mūziku mp3 un krameju, ko līdzi ņemt. hahaha, lai gan dodos uz trijām dienām - svētdienas rīta pusē būšu jau atpakaļ. Bet man tak vajag visu ko - šampūnu, ķermeņa želeju, zobu pastu (tipa it kā laukos nebūtu)
Labi, saldus sapnīsus.