TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk

Queer as Folk

Сообщений 481 страница 500 из 732

481

:D I wanna be your boyfriend :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GFyCzeh5uYY[/youtube]

0

482

hohoho, viņš ir tiiiiiiik talantīgs... :D  :love:  Un viņš dzied tādā zemā balsī un tas smaidīņš. Nez, ķīmijas moš i nav viņiem, bet ja kāds gudrs producents neieliks drīz Galu kārtīgā galvenā lomā viņa paša seriālā, kur būtu drāma, bet būtu arī humors, tad es vienkārši skaļi kliegšu.

a es noskatījos bildinājumu jau atkal. man bija jāredz tās lūpiņas. Un tad protams arī would you still... blow me?  :D

Ev, inner-justin ar draudzeni šajā nedēļas nogalē dodas uz Ņujorku uz Rendija teātra izrādi. es ceru, ka būs jaunas fotogrāfijas.

0

483

albalonga написал(а):

bet ja kāds gudrs producents neieliks drīz Galu kārtīgā galvenā lomā viņa paša seriālā, kur būtu drāma, bet būtu arī humors, tad es vienkārši skaļi kliegšu.

:rofl: Njā, tas ir pakaļīgi, ka viņš tā pašlaik nozudis :(

albalonga написал(а):

Ev, inner-justin ar draudzeni šajā nedēļas nogalē dodas uz Ņujorku uz Rendija teātra izrādi. es ceru, ka būs jaunas fotogrāfijas.

O, kā dažiem veicas  :shine:

Es ar tagad ieiešu pasnaust, pēc tam lielā dialogu graizīšana ceļojumam sāksies  :playful:

0

484

a es rakstu briesmoņus. Ak, tik jauki un tik slapji. :D

0

485

Es sagraizīju video un audio, savilku mobilajā, tūliņ ievilkšu visu pilotu!!! Nevajadzēs man ceļojumā dzīvot bez QAF  :crazyfun:  :crazyfun:  :crazyfun: God bless technic!!!! :flag:

E song
http://www.mediafire.com/?adt5njlud4j

1x18 saruna
http://www.mediafire.com/?wnmnzt05tom

1x21 saruna
http://www.mediafire.com/?nujrg2jjxnd

1x22 sākums :D
http://www.mediafire.com/?0wnt0y50gjr

308
http://www.mediafire.com/?hij0w3cmedz

510 I love you  :love:
http://www.mediafire.com/?md5y5egm3eg

511 proposal  :love:
http://www.mediafire.com/?gjmnnizz3rz

0

486

hihihi, nevajadzēs man laukos dzīvot bez qaf. Paldies.

0

487

ES gribēju tikai pateikt ka tikko beidzu skatīties 3 sezonu un līdz šim man ļoti patīk un esmu pieķērusies Justina un Briana tēliem!
Man ļoti patīk tas pāris un man tā patīk tie mati Justinam 3 sezonā! KAut viņam nemainītos viņi bet kā noprotu mainīsies un kā vel! :D
Bet neko!
MAn vismaz tagad ir nodarbe katram vakaram! :D

0

488

bumerbmw написал(а):

Man ļoti patīk tas pāris un man tā patīk tie mati Justinam 3 sezonā!

hihihi, kā es tevi saprotu. Man ir fetišs pret Braina pikstiem Džastina trešās sezonas matos... :D

Hihihi, man prieks, ka tev patīk un ka skaties. Eh, mēs ar cravey vakar pie manis Geila Harolds filmas skatījāmies un arī divas qaf sērijas noskatījāmies - 101 un 120. Eh, mēs esam nojūgusas ar sito seriālu, neatgriezeniski. Un vēl tieši vakar par tevi iedomājāmies, ka tu neesi sen forumā bijusi un diez - skaties vai nē. hihihi, man tāds prieks, ka skaties. :D

0

489

hej, cravey, es tikko iedomājos - Lynnai ir jālieto cherry chapstick... :D

0

490

ev, es tagad wordā priekš tevis kopēju Time runs wild nodaļas un - protams atkal ielasījos taja vienā momentā un apraudājos ko;ā ar vienu no varoņiem. Ak, dievs, cik skaisti.

0

491

albalonga написал(а):

ka tu neesi sen forumā bijusi un diez - skaties vai nē. hihihi, man tāds prieks, ka skaties. :D

liela daļa laika tiek pavadīta pie sērijām! :D
Pa naktīm līdz 4 nespēju aiziet gulēt sērijās ieurbusies! :D :D :D
Bet man tā asaras saskrēja kad Justins bij pametis braijanu un brians bij pasūtijis žigolo līdzīgu džastinam! Kā man raudāt tad grtibējās šausmas!

albalonga написал(а):

Man ir fetišs pret Braina pikstiem Džastina trešās sezonas matos... :D

es teviu ar ļoti labi saprotu! :D

0

492

bumerbmw написал(а):

Bet man tā asaras saskrēja kad Justins bij pametis braijanu un brians bij pasūtijis žigolo līdzīgu džastinam! Kā man raudāt tad grtibējās šausmas!

jā,  :'(  Un arī kad viņam likās, ka tas džeks ir Dzastins. Halucinācijas.  :'(  Ak, dievs, bet tad viņi laimīgi sagāja kopā un āāāāāāāāā - 308 ir kopumā mana mīļakā sērija, bet mīļākā aina ir 122 sērijas beigas - prom, bashing un slimnīcas aina. Vienkārši spēcīgākais sezonas fināls visu seriālu vēsturē.

bumerbmw написал(а):

es teviu ar ļoti labi saprotu!

:D

0

493

albalonga написал(а):

mana mīļakā sērija, bet mīļākā aina ir 122 sērijas beigas - prom, bashing un slimnīcas aina. Vienkārši spēcīgākais sezonas fināls visu seriālu vēsturē.

oo jā!
Tad kad to skatījos sērijas sākumā solījos sev ka noskatīšos sēriju uj iešu gulēt, bet kā pēc kaut kā tāda var beigt skatīties un gulēt un līdz ar to vēl dažas stundas turpināju skatīties!
Tā sērija bij kolosāla!
Vāks nespēju noticēt ka lielāko daļu jau esmu noskatījusies un jāsāk kačāt 4 un 5 sezona!
A kapēc vispār 3,4,5 ir tik īsas sezonas?

0

494

bumerbmw написал(а):

A kapēc vispār 3,4,5 ir tik īsas sezonas?

jā, es ar to pašu prasīju un nav īsti skaidrs, kāpēc. Bet diemžel tā ir, ka katra sezona ir īsāka par iepriekšejo. Eh. Bet vienalga pēc tam gribas vēlreiz un vēlreiz skatīties. Neapnīk. Ir tik tālu, ka mēs ar cravey tektus runājam līdz. :D

0

495

albalonga написал(а):

Ir tik tālu, ka mēs ar cravey tektus runājam līdz. :D

:D:D:D
Labs! Es dažās vietās to tekstu nedzirdu kad viņi piemēram ir tajā Banilonā!(ja pareizi atceros kā saucas) :D
Bet visā visumā plānojas veidoties video jau ar šo jojau pārāk iepatikās! :D
Tagad gaidu kad varēšu visu noskatīties un redz šo man kaut kā neapnika pusceļā skatīties tā kā var redzēt cik ļoti man patīk! :D

0

496

to naktsklubu sauc par babilonu (Babylon). hihihi, jauki, gribēsu tavu veidoto video redzēt. a mēs ar crevy fanfiku rakstām. Un vakar naktī skatījāmies Gale Harlold (Brian Kinney atveidotāja) filmas un nespejāmies koncentrēties sižetam, jo kritizejām, ka Braiens nekad tā neģērbtos un kliedzām, kad varonis saspieda kopā lūpiņas kā braiens, iesmējās, kā Braiens, runāja līdzīgi, kā braiens un tā talāk. Karoč - mēs slimas. bet nu noskatījāmies baigi spēcīgu filmu Wake un tā patiesam mūs nedaudz pamodinaja. Tur tam varonim nav pilnīgi nekā no Braiena un tā filma ir vienkārši - āāāā.... Tur tā viena visa garā beigu kulminācijas aina ir tāda, ka sēdi un vienkārsi neelpo. Tāds aktiermeistarības paraugs.

Man ir visu sezonu qaf dvd un cravey ir pirmo triju sezonu dvd un 4. un 5. viņa ar jau pasūtīja. Ta ka jā - mums sirmis ciet pilnīgi. :D

0

497

albalonga написал(а):

to naktsklubu sauc par babilonu (Babylon)

:D:D:D es tak zināju ka nepareizi uzrakstīšu! :D :D :D

albalonga написал(а):

a mēs ar crevy fanfiku rakstām.

jau pamanīju un ja būs lasīšanas garstāvoklis noteikti palasīsū!

albalonga написал(а):

Un vakar naktī skatījāmies Gale Harlold (Brian Kinney atveidotāja) filmas un nespejāmies koncentrēties sižetam, jo kritizejām, ka Braiens nekad tā neģērbtos un kliedzām, kad varonis saspieda kopā lūpiņas kā braiens, iesmējās, kā Braiens, runāja līdzīgi, kā braiens un tā talāk. Karoč - mēs slimas. bet nu noskatījāmies baigi spēcīgu filmu Wake un tā patiesam mūs nedaudz pamodinaja. Tur tam varonim nav pilnīgi nekā no Braiena un tā filma ir vienkārši - āāāā.... Tur tā viena visa garā beigu kulminācijas aina ir tāda, ka sēdi un vienkārsi neelpo. Tāds aktiermeistarības paraugs.

šausmas tevis dēļ laikam nāksies ar'to filmu paskatīties!
bet nu jā dvd diemžēl es nepasūtīšu bet man ir sērijas nokačātas dvd formātā 1 un 2 sezona ar kaut kādiem ķīniešu subtitriem un 3 sezona pagaidām ir ar ja nemaldos itāļu subtitriem :D:D:D
Nedaudz rēcīgi skatīties! :D
It īpaši ar ķīniešu subtitriem tur ir dažādi nelieli komentāri
kad kaut kas skan piemēram vecis atver rāvējslēdzēju biksēm lai pamīstu to tur uzraksta! :D es tā rēcu tādās vietās nesaprtotu kapēc tas jāraksta nu bet lab! :D

0

498

bumerbmw написал(а):

es tā rēcu tādās vietās nesaprtotu kapēc tas jāraksta nu bet lab!

ak, dievs, nu gan. ev, a tu varēji vilkt tur, kur cravey deva linkus - tur nav nekādu subu.

0

499

nu tajā vietā kad mēīnāju ateica ka pašlaik nevar vai ko tādu un nolēmu atrast citu vietu kur vilkt!

0

500

nu skaidrs. Njā, bet nu galvenais, ka atradi, kur novilkt un vari skatīties. eh. Lābi, es dodos gulēt. Rīt agri uz laukiem braucu, tagad velku visādu mūziku mp3 un krameju, ko līdzi ņemt. hahaha, lai gan dodos uz trijām dienām - svētdienas rīta pusē būšu jau atpakaļ. Bet man tak vajag visu ko - šampūnu, ķermeņa želeju, zobu pastu (tipa it kā laukos nebūtu) :D  Labi, saldus sapnīsus.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk