bumerbmw написал(а):Bet ja godīgi man patika tas vijolnieks līdz brīdim kad viņš kļuva par kretīnu, bet ko lai dara tāda ir tā dzīve! bet mani laikam tāda tipa piesaista!
hihihi, jej, tu savējā. Man ītans ar vienmēr paticis. Un brīžiem man šķiet, ka viņš beigās visu sabojāja, jo juta, ka tur Justinu, ka Justins patiesībā grib būt citur. Fanu vidū - to, kuriem patīk - ir visādas teorijas. Ir teorija, ka Justins neļāva sevi topot, pats tikai vienmēr Ītanu topoja. Nu tipa, ka Justins vienmēr ļāvis tikai Braienam sevi topot. Nu vot - Ītanam arī kādreiz vajadzēja būt topam. Nez. hihihi. Man atkal vienmēr licies, ka Ītans ir vienīgais bez braiena, kam Justins tieši ļava sevi topot. bet nekad neko neparādīja tā īsti no Justina un Ītana sexa, tā ka var tik fantazēt. Bet es neesmu noskaņota pret Ītanu. cravey gan viņš dikti nepatīk. Bet man patīk un viss. Tieši nesen izlasīju fanfiku, kur Ītans bija ļoti jauks. Un bija viena fantastiska nodaļa, kur Braiens sanarkojās un piedzērās, jo domāja, ka Justins ar ītanu uz Eiropu lido, bet Ītans savukārt gaidīja Justinu lidostā, nesagaidīja un devās uz Braina dzīvokli, jo domāja, ka Justins ir tur. Justina tur nebija, bet Braiens ar ītanu sākumā gandrīz izkāvās, tad iedzēra kopā, sanarkojās un abi Justinu aprunāja - lietas, ka viņiem Džastinā akitina uc. Satriecoši smieklīgi bij. Beigās protams Ītans palaida Džastinu un Dzāstins palika ar Braienu.
Karoč noskatījos tūbē visus Britin skūpstu hronoloģiskā secīgā, izsmaidījos, izsmilkstējos, izraudājos. Tagad var iet gulēt.