Emets visu laiku dzer Cosmo, kas ir mans mīļakais kokteilis un agrāk, kad biki kluboju, tik to vien dzēru. Emets nomaina vairākus darbus. Arī es nemitīgi aizraujos ar jaunām, citām lietām. Apstajas viņš pie ballīšu un pasākumu organizēšanas. Man ar patīk ar to nodarboties, vismaz savas majas ietvaros. Viņš ir emocionāla drama queen, es ar , tik to neizrādu. Viņam ir dabas dota stila un skaistuma izjūta, es naivi ticu, ka man ar tāda piemīt.
Nu kaut kā tā. Nez, es mīlu Emetu jau gandrīz no paša sākuma. Nu bet jā - Džastins kā varonis man patīk vislabāk. It kā viss, visi notikumi ap Brainu grozās, bet no otras puses viss stāsts sākas ar Justina parādīšanos un daudzkas, kas notiek Braiena dzīvē, ir sasitīts ar Dzastinu vai Dzastina iespaidots. Un vispār stāsts ir par to, kā Braiens mainās kā cilveks, kā personība, kā viņš pārvar savus dēmonus, savus spokus, savu pagātni, kā viņš pieaug un tas viss noteik pateicoties Dzastinam. It kā Justins ir tas, kurš Braiena ietekmē aug, tas, kuru Braiens māca, veido, bet patiesībā bieži vien ir otrādi - Justins iemāca braienam vērtības, iemāca mīlēt, iemāca, kā tik mīlētam, ļaut sevi mīlēt. Pieradina. Kā 507 sērijā Justins saka, ka iespējams tapēc vienmēr ir Brainu mīlējis, jo nekad nav varējis iegūt pilnībā. Un Braiens saka - untaimted beast - nepieradinamais zvērs. Un tā arī ir - Justins pamazam, palenām pieradina Brainu. Un tas ir tik jauki. Tagad, visu noskatījusies un lielu daļu sērijas daudzas reizes un atsevišķus momentus nu jau laikam simtiem reižu es to redzu tā - ja Braiens uzreiz būtu padevies savām jūtām pret Justinu, uzreiz un ātri būtu ļāvies sevi pieradināt, Justinam viņš vienā brīdī būtu kļuvis garlaicīgs. Patiesība ir tā, ka Braiens mīl Justinu uzreiz, no pirmā acu uzmetiena, tā ka nav mīlejis nevienu, tā kā pat nenojauta, ka var mīlēt. Un viņa mīlestība ir daudz nobriedušāka, dziļaka un stiorāka par Justina mīlestību. Justinam sākumā tā ir bērnišķīga aizraušanās, pirmā reize, briesmas, aizrautība, kā tajā otrās sezonas vienā sērijā, kur viņi runā par to miskastē atrastā džeka līķi. Tas, kas ir bīstams, nezināms, noslepumaisn - tas uzbudina Justinu. Braiens jau no pirmā mirkļa redz Justinā to, ko viņš pats neapjauš - to, cik Justins ir iekārojams, to cik viegli un bez piepūles Justins varētu būt siržu lauzējs. Turklāt braiens saprot, ka Justinam ir arī jāizdauzās. Ja viņi būtu uzreiz uzsākuši monogāmas attiecības, devuši solījumus, tad Justins, nevis Braiens būtu pārkapis norunu - 100%. Tāpēc Braiens jau sākumā atsakās dot jebkādus solījumus, jo ja tādi tiktu izteikti un pārkāpti, viņš zaudētu Justinu uz visiem laikiem. Tomēr Braiens arī kļūdās. Justins visai ātri pa īstam iemīl viņu, tā nav vairs tikai bērnišķīga aizraušanās. Bet Braiens netic, ka viņu var mīlēt, ka viņs vispār ir mīlestības vērts - tas viņam no bērnības iepotēts. Un jau pēc 308, kad Justins atgriežas pie viņa, Braiens turpina trikot manā izpratnē tikai tapēc, ka viņam liekas - ja viņš to nedarīs, Justinam viņš vairāk nebūs interesants. Nu kaut kā tā. Vispār es tika daudz par to esmu visu pŗatojusi. Tieši tāpēc qaf ir tik interesants, jo tur ieksa ir tik daudz zemtekstu, tik daudz zemūdens apmeņu un straumju, ka tu vel ilgi sedi un prāto un analizē un skaties sazin kuro reizi un ievero sīkumus, žestus, mīmiku. Visādi tulko un analize to visu.