TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk

Queer as Folk

Сообщений 521 страница 540 из 732

521

albalonga написал(а):

ai, abi jaukumi. Bet nez - Džastins man principā mīļākais varonis qaf.

man arī!
Lai gan nu jā Brians ir foršs bet man dažreiz tieši viņa raksturs kaut kā nepatīk! :D
Bet nu ko tur! :d

albalonga написал(а):

Lasu vienu fanfiku. reāli ielasījos. Tur tādi mīlēsanās apraksti, ka es ir slapja.... :blush:  Es te vienkārsi sēžu un kaifoju fiziskā nozīmē. Bet baigi labais. Sen nebiju tik labu lasījusi. Kaut kāza ziņa līdzinās agrāka lasītam Giant Steps. Bet nu satriecoš. AU, Braiens un Justins satiekas Ņujorkā pirmoreiz. Justins ir striptīza dejotājs, bet Brains ir pametis Pitsburgu un pilnībā sarāvis sakarus ar to. Izrādās, ka viņi jau sen ir saistīti, bet to nezināja. Un ideāli aprakstīta tā elektrība, kas ir starp viņiem no pirmā acu skatiena, no pirma pieskāriena, cik ideāli viņi sader kopā un jūt viens otru, jūt, kas otram vajadzīgs, ko otrs grib, kas otram patīk un kā patīk. Ah, kaifs.

ooo!
Man liekas ka vajadzēs palasīt, bet pēc kāda laiciņa man liekas, ka dēļ tā ka man nākas pavadīt pēdējās laikā daudz laika pie pc man galva sprāgsts pušu un tapēc kad pabeigšu darbiņu atpūtīšos un tad nāksū lasīt to fanfiku! :D
aaa un man vēl šodien jāsakās sērijas!
Un ar Emetu nu jā man ar viņa tēls īstenībā ptīk un sāka iepatikties ja nemaldos 3 sezonā! :D

0

522

Emets visu laiku dzer Cosmo, kas ir mans mīļakais kokteilis un agrāk, kad biki kluboju, tik to vien dzēru. Emets nomaina vairākus darbus. Arī es nemitīgi aizraujos ar jaunām, citām lietām. Apstajas viņš pie ballīšu un pasākumu organizēšanas. Man ar patīk ar to nodarboties, vismaz savas majas ietvaros. Viņš ir emocionāla drama queen, es ar , tik to neizrādu. Viņam ir dabas dota stila un skaistuma izjūta, es naivi ticu, ka man ar tāda piemīt.  :D  Nu kaut kā tā. Nez, es mīlu Emetu jau gandrīz no paša sākuma. Nu bet jā - Džastins kā varonis man patīk vislabāk. It kā viss, visi notikumi ap Brainu grozās, bet no otras puses viss stāsts sākas ar Justina parādīšanos un daudzkas, kas notiek Braiena dzīvē, ir sasitīts ar Dzastinu vai Dzastina iespaidots. Un vispār stāsts ir par to, kā Braiens mainās kā cilveks, kā personība, kā viņš pārvar savus dēmonus, savus spokus, savu pagātni, kā viņš pieaug un tas viss noteik pateicoties Dzastinam. It kā Justins ir tas, kurš Braiena ietekmē aug, tas, kuru Braiens māca, veido, bet patiesībā bieži vien ir otrādi - Justins iemāca braienam vērtības, iemāca mīlēt, iemāca, kā tik mīlētam, ļaut sevi mīlēt. Pieradina. Kā 507 sērijā Justins saka, ka iespējams tapēc vienmēr ir Brainu mīlējis, jo nekad nav varējis iegūt pilnībā. Un Braiens saka - untaimted beast - nepieradinamais zvērs. Un tā arī ir - Justins pamazam, palenām pieradina Brainu. Un tas ir tik jauki. Tagad, visu noskatījusies un lielu daļu sērijas daudzas reizes un atsevišķus momentus nu jau laikam simtiem reižu es to redzu tā - ja Braiens uzreiz būtu padevies savām jūtām pret Justinu, uzreiz un ātri būtu ļāvies sevi pieradināt, Justinam viņš vienā brīdī būtu kļuvis garlaicīgs. Patiesība ir tā, ka Braiens mīl Justinu uzreiz, no pirmā acu uzmetiena, tā ka nav mīlejis nevienu, tā kā pat nenojauta, ka var mīlēt. Un viņa mīlestība ir daudz nobriedušāka, dziļaka un stiorāka par Justina mīlestību. Justinam sākumā tā ir bērnišķīga aizraušanās, pirmā reize, briesmas, aizrautība, kā tajā otrās sezonas vienā sērijā, kur viņi runā par to miskastē atrastā džeka līķi. Tas, kas ir bīstams, nezināms, noslepumaisn - tas uzbudina Justinu. Braiens jau no pirmā mirkļa redz Justinā to, ko viņš pats neapjauš - to, cik Justins ir iekārojams, to cik viegli un bez piepūles Justins varētu būt siržu lauzējs. Turklāt braiens saprot, ka Justinam ir arī jāizdauzās. Ja viņi būtu uzreiz uzsākuši monogāmas attiecības, devuši solījumus, tad Justins, nevis Braiens būtu pārkapis norunu - 100%. Tāpēc Braiens jau sākumā atsakās dot jebkādus solījumus, jo ja tādi tiktu izteikti un pārkāpti, viņš zaudētu Justinu uz visiem laikiem. Tomēr Braiens arī kļūdās. Justins visai ātri pa īstam iemīl viņu, tā nav vairs tikai bērnišķīga aizraušanās. Bet Braiens netic, ka viņu var mīlēt, ka viņs vispār ir mīlestības vērts - tas viņam no bērnības iepotēts. Un jau pēc 308, kad Justins atgriežas pie viņa, Braiens turpina trikot manā izpratnē tikai tapēc, ka viņam liekas - ja viņš to nedarīs, Justinam viņš vairāk nebūs interesants. Nu kaut kā tā. Vispār es tika daudz par to esmu visu pŗatojusi. Tieši tāpēc qaf ir tik interesants, jo tur ieksa ir tik daudz zemtekstu, tik daudz zemūdens apmeņu un straumju, ka tu vel ilgi sedi un prāto un analizē un skaties sazin kuro reizi un ievero sīkumus, žestus, mīmiku. Visādi tulko un analize to visu.

0

523

hahaha, fanfikā, ko lasu, Mysterious Merilin - zaīlniece - drag queen šito tekstu saka Justinam par Braienu

"Things are not always what they appear, Justin. Sometimes, inside that frog is a Prince in hiding, only to be revealed with his true love’s kiss.” She shrugged and smiled, “Or maybe a good blow job, if that’s his thing."

hahaha, apgāzos gandrīz no smiekliem. Braiena gadījumā tas tiesām ir blow job.

0

524

Errmmm... intereses peec novilku divas seerijas.. noskatiijos... seriaals taa neko.. pat neizraisiija nekaadas negatiivas emocijas vai zinaamu riebumu... Lai gan pasham tomeer velk uz meiteneem, pret homo attiecos visai neitraali... katrs ir taads, kaads vinjsh ir.. kas gan es esmu, lai kaadu nosodiitu...
Vareetu jau novilkt visas seerijas, tikai mans braaljuks var kaut ko nedaudz paarprast, redzeedams, ka es skatos homo seriaalus :D :D :D...

0

525

modreits написал(а):

Errmmm... intereses peec novilku divas seerijas.. noskatiijos... seriaals taa neko.. pat neizraisiija nekaadas negatiivas emocijas vai zinaamu riebumu... Lai gan pasham tomeer velk uz meiteneem, pret homo attiecos visai neitraali... katrs ir taads, kaads vinjsh ir.. kas gan es esmu, lai kaadu nosodiitu...

hohoho. zini ko - pēc šitā tekta tu man jau patīc kā cilveks, pat lai arī tevi nepazīstu. Labi teikts.

modreits написал(а):

Vareetu jau novilkt visas seerijas, tikai mans braaljuks var kaut ko nedaudz paarprast, redzeedams, ka es skatos homo seriaalus   ...

hohoho, njā, tas būtu tā biki divdomīgi. :rofl:

0

526

albalonga написал(а):

hohoho. zini ko - pēc šitā tekta tu man jau patīc kā cilveks, pat lai arī tevi nepazīstu. Labi teikts.

Pateicos :)..
patiesiibaa jau ljoti daudzas meitenes virs 20 uzskata mani par patiikamu un sakariigu cilveeku :)... joooo parasti es censhos buut objektiivs un meegjinu atshkirties no vispaarpienjemtajiem kriteerijiem...  Lai gan neesmu ne gejs, ne BI, tomeer manii ir taa nelielaa kripatinja iejuutiibas un sapratnes, kas virza mani uz priekshu :))
Tieshi taapeec shii pasaule ir tik elliigi forsha, ka mees visi esam totaali atshkiriigi....

0

527

modreits написал(а):

Tieshi taapeec shii pasaule ir tik elliigi forsha, ka mees visi esam totaali atshkiriigi....

tieši tā. Un iespejams tāpēc es tik ļoti dievinu qaf - lepoties ar to, ka esi atšķirīgs, ir svarīgi. Vispār lepoties ar to, kas tu esi, pat ja citi tevi nepieņem, noliedz vai pat izrāda riebumu. Galu galā neviens nespēj kontrolēt to, ko mīl, kā mīl. Un ja cilveks esot tāds, kāds viņs ir, nedara nevienam pāri, tad ir labi, tā, kā ir.

modreits написал(а):

Pateicos ..

de nada. :D  hihihih, redz, ka tu tagad patīc vel vainai meitenei, kam pāri 20. hohoho. njā. es jau teicu - foruma sultāns :rofl:

es jau atkal ielasījos nākamajā fanfikā. Justins viena kretīna dēļ ir spiests panākt, ka Braiens viņam uzticas, lai nozagtu no viņa kādu kasti, kura ka izrādās glabājas pierādījumi, par kādu šaušalīgu noziegumu. Vēl tas kretīns, kas šantaze Justinu, grib būs pirmais, kas Justinu topo, tā ka Justins pamatīgi pretosies Braienam, kad viņu iepazīs. Tikkko tiku līdz Justina pirmajai darba dienai Kinnetik un gribu ašāk tikt līdz brīdim, kad viņi iepazīsies. fiks saucas A spy who loved me... :D

0

528

albalonga написал(а):

hahaha, apgāzos gandrīz no smiekliem. Braiena gadījumā tas tiesām ir blow job.

:D:D:D:D:D:D:D
labais teksts par Brianu :D

modreits написал(а):

tikai mans braaljuks var kaut ko nedaudz paarprast, redzeedams, ka es skatos homo seriaalus :D :D :D...

nu butu isteniba jautri dzirdet tava brala domas par tevi tad :D

modreits написал(а):

parasti es censhos buut objektiivs un meegjinu atshkirties no vispaarpienjemtajiem kriteerijiem...  Lai gan neesmu ne gejs, ne BI, tomeer manii ir taa nelielaa kripatinja iejuutiibas un sapratnes, kas virza mani uz priekshu :))

Nu nejau visiem vīriešiem vajag būt gejiem vai bi lai būtu kā tu! :D
Tādu īstenībā ir daudz kas ir iejūtīogi un ar sapratni, tikai viņi paši baidās to izrādīt, jo tas tak nav pieņemami zēnam!
Nu jā tas vairāk tiek secināts no man apkārtējo sīkā un viņa draugu pieredzes :D
Nu bet tomēr!
aaa un jā pasaule toc ir interesantāka ka mēr visi esam tik atķīrīgi un paldies dievam ir grūti atrast 2 vienādus cilvēkus nerunājot par dvīņiem u.c gadījumiem! :D

0

529

tik, cik uzrakstīju, līdz angy atnāca. Ceru rīt darbā turpināt, tāpēc ielieku, lai rīt darbā zinātu, no kurienes sākt.

Chapter 7

New York

Sydney POV

Headache is awful. Especially if you have spent all night in Avalon listening to new bands whom mostly don’t know how to play or sing at all. So you sit there, drink your twenty-something tequila shot and hope to at least one good performance through all night. And fuck it, but I got what I hoped for. I made happy ex-Aeroamerica when I told them I’m signing them and then “Glorious Scout” made me happy, because they old soloist was back. Fuck, fresh-blood-color-lips looked amazing in her short, black dress and big, black boots. I was pretty wasted by the time she showed up but of course, it didn’t stop me. It took me some time to get her a bit drunk and to convince to go with me, because she thought she like cock not cunt. Hunting girls I like and turning them into at least bi if not dykes I always liked the most. It was game and I love to race. And I am pretty convincing if I want something a lot. I tasted her lips in backroom of Avalon. It was mix of different berries on her lips. They were so fucking sweet. I lead her to orgasm with me hand, but that wasn’t enough for me. I wanted to see her naked, I wanted to taste other lips of hers. I wanted to fuck her with my tongue. I wanted to make her never forget this night. Usually I take my tricks to temple. It’s always handicap being on your own territory. However, she was the one who drove and she took us to her apartment without asking. It was small, dark dump but she felt relaxed there so it was fine with me

0

530

Noskatījos nu jau 7. sēriju... mani aizrāva sižets.. :D

0

531

modreits написал(а):

Noskatījos nu jau 7. sēriju... mani aizrāva sižets..

hihihi, jauki. Man prieks, ka vel kāds pievienojies mūsu qaf kompānijai. Mēs noteikti kaut kad rīkosim qaf maratonu. Žēl, ka tu tik tālā Latvijas galā atrodies, savādāk uzaicinātu. Lai gan ja godīgi, man joprojām ir jocīgi, ka kāds džeks arī skatās. Lai gan - var jau būt, ka tur nav nekā jocīga. Es piemeram tagad prātoju, ka laikam gribu noskatīties "The L World" - seriālu par lezbietēm.  :D

0

532

albalonga написал(а):

hihihi, jauki.

Njaaaa... varbuut ir bishki jociigi, varbuut arii nee...
Laikam jau tas ir pavisam normaali, ka man vairaak patiik taas seerijas, kuraas ir mazaak sexa :D :D :D.. piemeeram, tikko noskatiijos 8. seeriju... bija super.. ^^
Es sho seriaalu uzluukoju kaa sizhetiski interesantu un neparastu... sexa ainaam es nepiegriezhu tik lielu veeriibu... ;)

0

533

modreits написал(а):

Es sho seriaalu uzluukoju kaa sizhetiski interesantu un neparastu... sexa ainaam es nepiegriezhu tik lielu veeriibu...

tam nu nevar nepiekrist - varoņu stāsti, notikumi, dialogi un humors ir lieliski. Un man milzīgs prieks, ka tev patīk.  :D

0

534

albalonga написал(а):

varoņu stāsti, notikumi, dialogi un humors ir lieliski.

Hehe.. prieks, ka Tev prieks :) :D
Man jau ir izveidojies savs subjektīvais viedoklis par katru no varoņiem... Vissakarīgākais no visiem man liekas Maikls... es par viņu :D... Tad vēl arī tā blondā lezenīte... bāc aizmirsu kā viņu sauca... un arī Džastina un Maikla mammas... Tieši šie varoņi man visvairāk tīk... :)

0

535

albalonga написал(а):

varoņu stāsti, notikumi, dialogi un humors ir lieliski.

Hehe.. prieks, ka Tev prieks :) :D
Man jau ir izveidojies savs subjektīvais viedoklis par katru no varoņiem... Vissakarīgākais no visiem man liekas Maikls... es par viņu :D... Tad vēl arī tā blondā lezenīte... bāc aizmirsu kā viņu sauca... un arī Džastina un Maikla mammas... Tieši šie varoņi man visvairāk tīk... :)

0

536

modreits написал(а):

Man jau ir izveidojies savs subjektīvais viedoklis par katru no varoņiem... Vissakarīgākais no visiem man liekas Maikls... es par viņu ... Tad vēl arī tā blondā lezenīte... bāc aizmirsu kā viņu sauca... un arī Džastina un Maikla mammas... Tieši šie varoņi man visvairāk tīk...

hihihi, interesanti. Nu man Maikijs ar dikti patīk. "blondā lezenīte" ir Lindsija. Man gan trakā Mela vienmēr labāk patikusi.  :D  Un Maika mamma Deba protams ir nepārspējama. Es dievinu viņas skaļo uzvedību un runas manieri un ja godīgi, tad fanoju arī par nejēdzīgo ģērbšanās stilu. hihihi, viņa ir super.
Man atkal vistuvākais varonis ir Justins. Nez, laikam vienmēr viņam jūtu līdz visvairāk. Par manu īpašo patiku pret Emetu ar jau esmu rakstījusi.  :D
Nu - esi jau tālāk kādas sērijas skatījies?

0

537

albalonga написал(а):

Nu - esi jau tālāk kādas sērijas skatījies?

Nu nē.. nesanāca laiks.. tagad staigāju uz ģitāras nodarbībām.. bet domāju, ka šovakar sērijas divas noskatīšos noteikti... Es jau lādēju visu 2. sezonu.. :D.. njaa..
Runājot par Justinu... emm.. pagaidām vēl īsti nezinu ko varu labu pateikt.. Man viņš šķiet bišķi par uzmācīgu.. nju nezinu... ņemot vērā, ka viņam arī ir 17, mēs tomēr esam diezgan lieli pretstati.. :P... neesmu paspējis izlasīt, ko Tu esi rakstījusi par Emetu... Bet viennozīmīgi viņš man kaut kā ne pārāk tīk.. biki pārgejisks.. << re kā izdomāju jaunu īp.v..... Un vēl tas Maikija dakterītis.. arī tas džeks man ne pārāk tīk...
āāāā... galīgi aizmirsu pašu svarīgāko... Brian Kinney.... njāā... Nu patiesībā arī tāds neko.. Es viņu kaut kā varētu pielīdzināt Deanam no Supernatural, vai arī vairāk Cristianam no Nip Tuck (mākslīgā skaistuma)....
emm.. un runājot par Justina draudzeni... atkal aizmirsu viņas vārdu.... man ir aizdomas, ka viņa ir lezbe... :D nezinu kāpēc.. tikai nesakiet priekšā.. ļaujiet man pašam to ar laiku noskaidrot...
Tad man vēl ir smieklīgās aizdomas, ka Brians varētu pārgulēt ar Lindsiju... :D... bet gan jau to arī noskaidrošu... :D lol

Отредактировано modreits (27.08.2009 14:29)

0

538

modreits написал(а):

Brian Kinney.... njāā... Nu patiesībā arī tāds neko.. Es viņu kaut kā varētu pielīdzināt Deanam no Supernatural

o, mēs ar cravey ar šito tieši iedomājāmies. Un apmēram 90% qaf fani netā ir arī SPN fani. Nezinu, bet kaut kā tā ir. Sevišķi Dean/Sam fani - respektīvi Wincest fani. Es mēģināju wincest fanfikus lasīt, bet nē - nespēju. Man tas liekas pārāk jocīgi. Laikam tāpēc, ka Dīns ir tik izteikti heterosexuāls seriālā.

modreits написал(а):

Es jau lādēju visu 2. sezonu.. .. njaa..

hihihi, super.

modreits написал(а):

Man viņš šķiet bišķi par uzmācīgu.. nju nezinu... ņemot vērā, ka viņam arī ir 17, mēs tomēr esam diezgan lieli pretstati..

hihihi, nu jā - bet tu jau ar vēl neesi saticis savu mūža mīlestību. Kas zin, kā tad tu uzvestos.  :rofl:

modreits написал(а):

Nu nē.. nesanāca laiks.. tagad staigāju uz ģitāras nodarbībām..

Super. Cik ilgi jau mācies?

0

539

albalonga написал(а):

o, mēs ar cravey ar šito tieši iedomājāmies.

Manuprāt, Deanam (Jensen Ackles) piestāvētu arī QAF... :D.. Varēja pafilmēties kaut vai tikai vienā sērijā.. Būtu ļoti interesanti paskatīties... ;)

albalonga написал(а):

Super. Cik ilgi jau mācies?

Nu pavisam nesen sāku.. Tomēr pāris dziesmiņas jau protu.. ļoti patīkās :)

....noskatījos jau 10. sēriju..

0

540

modreits написал(а):

Manuprāt, Deanam (Jensen Ackles) piestāvētu arī QAF... .. Varēja pafilmēties kaut vai tikai vienā sērijā.. Būtu ļoti interesanti paskatīties...

Ai, jā. Jensens noteikti varētu. eh, dievinu viņu - neko tur nespēju padarīt.

modreits написал(а):

Nu pavisam nesen sāku.. Tomēr pāris dziesmiņas jau protu.. ļoti patīkās

super. Un galvenais, ka pašam patīk. ak, ja vien man uz ausīm nebūtu lāci sakapuši tik pamatīgi... :rofl:

modreits написал(а):

....noskatījos jau 10. sēriju..

hihihi, jauki. Tev jātiek līdz 20-tajai, kas ir mana mīļākā 1.sezonas sērija.  :rolleyes:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk