hihihi, jauki.
wiii... pievarēju 12. sēriju...
.. esmu atkarīgs... man tā parasti ir ar visiem seriāliem.. ja sāku skatīties, tad pa vairākām sērijām dienā...
Domāju, ka šodienai 4 sēriju pietiks... 
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk
hihihi, jauki.
wiii... pievarēju 12. sēriju...
.. esmu atkarīgs... man tā parasti ir ar visiem seriāliem.. ja sāku skatīties, tad pa vairākām sērijām dienā...
wiii... pievarēju 12. sēriju... .. esmu atkarīgs... man tā parasti ir ar visiem seriāliem.. ja sāku skatīties, tad pa vairākām sērijām dienā...
hahaha, man ar tā vienmēr ir, tik ar 4 sērijām parasti nepietiek... 
hahaha, man ar tā vienmēr ir, tik ar 4 sērijām parasti nepietiek...
Nu man jau arī gribētos pievarēt vēl vienu sēriju, tomēr esmu nedaudz pārguris... well... lai būtu.. tūlīt pat skatīšos vēl vienu 
Ehhh.. kaut kas biški naw kārtībā.. viena sērija ir ar krievu subtitriem, otra atkal naw.... kā tas var būt?
.. es vilku seriālu no kinozal.tv.... ehhh... bet vienalga.. man ar angļu valodu naw problēmu.. vnk brīnos kāpēc tā..
lai būtu.. tūlīt pat skatīšos vēl vienu
Ehhh.. kaut kas biški naw kārtībā.. viena sērija ir ar krievu subtitriem, otra atkal naw.... kā tas var būt? .. es vilku seriālu no kinozal.tv.... ehhh... bet vienalga.. man ar angļu valodu naw problēmu.. vnk brīnos kāpēc tā..
es bez jebkādiem subtitriem skatījos. It kā visu angliski sapratu. Un skatoties jau atkārtoti atkal vienmēr pamanu vai sadzirdu kaut ko, ko iepriekš neesmu manījusi.
Eh, nespēju piespiest sevi šovakar rakstīt, tāpēc tikai lasu fanfikus. Tāks, qaf apsēstība jau laikam pusotru menesi apmēram turpinās un negrasās pāriet. Cik negaidīti. Moš 10.septembrī ar Supernatural pāries. Cerams. Bet šaubos. 
Dīvainā kārtā 507 ir kļuvusi par manu raudāšanas sēriju, bet tādā labā, life afirming way. Es skatos tās divas ainas - kur Justins aiziet un kur Braisn atnak pie Maikija un apvaino viņu taja, ka Justins aizgaja, jo Maikls viņu inficejis ar savu dzīvesstila filosofiju. Un beidzot Maiks pasaka Brainam acīs, ka Justins nekad nav bijis pilnīgi laimīgs ar viņu un ka Justins aizgajis viņa dēļ. Who wouldn't? Brains uz to neko nespēj atbildēt. bet tās acis, tā sejas izteiksme. Viņs vienkārsi aiziet un mums parāda, ka augšstāvā uz kapnem stāv Justins. Viņš to visu iz dzirdejis. Es vienkārsi dievinu šitas ainas. Raudu un dievinu. Tas lūzuma moments, kur Justins ir tik ļoti izaudzis, ka negrib un nespej vairs samierināties ar to, ka brains guļ ar citiem, ka Braiens negrib mainīt dzīvesveidu. Viņs neaiziet kāda cita džeka dēļ. Viņš aiziet sevis dēļ. Un kaut kā šitās ainas skatoties es arvien labāk saprotu, kāpēc Justinam ir jādodas uz ņujorku vienam un jāsasniedz kaut kas vienam, jaiemācās būt patstāvīgam. Jo ta ir - kopš 17 gadu vecuma principā visu laiku Brains ir rūpejies par viņu, gan materiāli, gan emocionāli. Viņš ir mācījis, vadījis Justinu, pats arī mācoties šaja procesa, bet tomēr. Tas ir zīmīgi, kā Justins noīrē tu midzeni - drausmīgo dzīvoklīti un tas ir vienīgais, ko viņs var atļauties, bet ta ir pirmā vieta, ko viņs noīre pats, pirmā vieta, kur viņs uzsak patstāvīgu dzīvi, vieta, kurai nav nekāda sakara ar Brainu. Un cik tur dienas, kad braiens nopērt Britin savam Princim. Jauki jau protams, bet atkal - Braiens pārmāc visu, Braiens izlemj visu. Protams, viņs izvelas kaut ko, kas ir Justina sapņu nams. Bet Justinam pasam līdz tam janonāk, viņam pasam japieņem lēmumi, jaizdara izveles. Tieši tāpēc viņam ir jādodas uz ņujorku. Vienam. Principā viņi visu laiku ir sava veida bijuši kopā, kops satikās. Pat, kad Justins bija Holivudā. Tagad viņiem jāiemācās būt pašiem par sevi no jauna, jo kopš viņi satikās, viņi ir ļoti mainījušies. Tas ir nozīmīgi. Ir japaiet laikam. Ak, es dievinu to, ka skatos miljono reizi un vienalga ik pa laikam top komentāru palagi, jo atkal rodas kaut kādas domas, idejas, analīzes. Eh. Tas ir qaf. Ģeniāli.
I am back 
Neesmu gan vēl tā īsti izgulējusi visu miegu, kas uzkrājies pa šīm divām nedēļām, bet palēnām mēģināšu visu pārlasīt un iepazīt
Sveicu modreitu fanu pulciņā
!!! Bija forši izlasī Alby īsziņas par to, ka arī puiši spēj novērtēt šo seriālu 
Paldies, Alby, par vakardienas mini maratonu, uzreiz sajutos daudz labāk - kā patiešām būtu mājās atbraukusi 
Paldies, Alby, par vakardienas mini maratonu, uzreiz sajutos daudz labāk - kā patiešām būtu mājās atbraukusi
nu nebij jau nekāds maratons - tik četras sērijas. Bet vienalga tik jauki bija tevi atkal redzēt un dzirdēt ceļojuma (šausmu) stāstiņus...
Ak, bet jā - qaf kopā ar tevi ir divreiz labāks qaf...
ak, jā - es šodien darbā --- hmmm... nopirku grāmatu!!!!!!!!!!!
Tā ka gan jau dalīsim uz abām. Tam sellerim tik viena bij.
nu nebij jau nekāds maratons - tik četras sērijas.
Tapē jau pierakstīju mini
Bet var teikt, ka mini, mini 
Super par grāmatiņu - protams gan jau sadalīsim, no problemo 
Ak jē, cik bēdīgi skaists video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=inf9lgJEoes[/youtube]
ak, dievs, tas ir pārak skumji. Nabaga Justins. Es raudu. Nē. Pat negribu domāt, kā būtu, ja braiens nomirtu. Vai ja Justins nomirtu. Man liekas, ka Braiens vispār pārdožētu narkotikas, ka Justins nomirtu. bet Justins vienkārsi būtu vientuļs un nelaimīgs. eh. Smags video. Ļoti jaunu profesionāls un skaists, bet pārak smags.
cravey, tev tipa photobucket ielādētās bildītes nerāda - nu respektīvi arī tās animācijas, kas mana parakstā. Tu varēpārlādēt, lai man paraksts atkal var normāli ziskatīties. Es skumstu pēc tām animācijām tava parakstā.
Un ak jā - Eric/Sooki smuks paraksts.
cravey, tev tipa photobucket ielādētās bildītes nerāda - nu respektīvi arī tās animācijas, kas mana parakstā. Tu varēpārlādēt, lai man paraksts atkal var normāli ziskatīties. Es skumstu pēc tām animācijām tava parakstā.
Jā, tur photobucket tjipa kaut kas pārsniegts
Es tev te salikšu linkus, un tad tu saliec tās aimācijas 
Un ak jā - Eric/Sooki smuks paraksts.
He he, paldies
Man viņi tiešām patīk kopā 
ak, dievs, tas ir pārak skumji. Nabaga Justins. Es raudu. Nē. Pat negribu domāt, kā būtu, ja braiens nomirtu. Vai ja Justins nomirtu. Man liekas, ka Braiens vispār pārdožētu narkotikas, ka Justins nomirtu. bet Justins vienkārsi būtu vientuļs un nelaimīgs. eh. Smags video. Ļoti jaunu profesionāls un skaists, bet pārak smags.
Es jau mammai ar parādīju. Otro reizi skatoties man arī asaras acīs sariesās riktīgi
Tas skats - Braiens zārkā
Ne ne, Britin manā uztverē dzīvos mūžīgi - forever young, tā teikt 
http://img5.imageshack.us/img5/6083/308kiss2.gif
http://img44.imageshack.us/img44/7587/308kiss3.gif
http://img43.imageshack.us/img43/2336/308kiss4.gif
http://img12.imageshack.us/img12/4210/401kiss.gif
Lūdzu
, visi ir tiešie linki - atliek tik tev pārkopēt savā parakstā 
Alby, zin kāda man doma radās - varbūt QAF jāuztaisa atsevišķa sadaļa forumā pie seriāliem? Jo šeit jau ir 29 lapas, riktīgi daudz, arī infas ir daudz. Es varētu tad arī visiem postiem priet pāri un sadalīt - teiksim vnk QAF thread, bilžu thread, musu fanfika thread, utt, lai ir pārskatāmāk
Kā domā?
oki, protams. sen bij laiks. hihihi. man tik bannerīti subforumam vajag.
okē, tūliņ parakāšos 
wiiii... gandrīz pieveicu 1. sezonu
palika tikai puse no pēdējās sērijas...
... Ehhhh... Rīt jau ķeršos pie 2... jāuzliek pa nakti ka4āties 3. sezona, lai viss noritētu operatīvi

P.S.
Tev, Alby, bij taisnība.. man arī ļoti iepatikās Mela.. viņa ir daudz foršāka par Lindsiju.. she`s crazy lesbian!!!
I love her..
Es newaru ciest Deividu... ceru, ka viņš nebūs visās sezonās.. nevaru sagaidīt, kad Maikijs ar viņu izšķirsies... Ko jūs domājat par Deividu?
Emmm... man tīk Teda draudziņš... bāc.. kāds viņam bija vārds?... ceru, ka viņš izārstēs atkarību....
Es newaru ciest Deividu... ceru, ka viņš nebūs visās sezonās.. nevaru sagaidīt, kad Maikijs ar viņu izšķirsies... Ko jūs domājat par Deividu?
Pilnīgi piekrītu, man ar Deivids reāli krīt uz nerviem
Bet, lai neko nesaspoilerotu, no turpmākiem komentiem atturēšos 
Nju tā, Alby, ko domā par šādiem variantiem banerītim?
[реклама вместо картинки]

| Queer as Folk mūzika | Queer as Folk | 05.11.2009 |
| The Queer-as-Folk Bar Guide. | Queer as Folk | 01.11.2009 |
| Mazā QAF cast satikšanās - GLEH Garden Party | Queer as Folk | 07.11.2009 |
| Brian Kinney/Gale Harold | Queer as Folk | 17.02.2013 |
| second take - let's get acquainted? | Iepazīšanās,jautājumi,noteikum | 05.07.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Queer as Folk » Queer as Folk