TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » The Vampire Diaries » Damon & Elena/Ian & Nina

Damon & Elena/Ian & Nina

Сообщений 261 страница 280 из 548

261

Sveiki!!! :flag:
Mans jauns video!

0

262

*Heaven* написал(а):

Mans jauns video!

Ahh dikti skaists :love:

0

263

Noteikti pievienošu favorītos YouTube.. :)

0

264

Ahhh.. kā man patika šis video.. nez kāpēc tādu mazu Z-svētku noskaņu man uzdzina.. :)

0

265

Ol4ik, es tūbē iekomentēju tavu video - dikti laps :flirt:

Aijuc, wow, jā, tu māki foršos video atrast - ahh, vot pēc šitādu video skatīšanās, jājautā vai seriāla autori un mēs skatamies divus dažādus seriālus :D Ja viņiem Stelena ir EPIC, mums Delena ir EPIC :D

0

266

cravey написал(а):

Aijuc, wow, jā, tu māki foršos video atrast - ahh, vot pēc šitādu video skatīšanās, jājautā vai seriāla autori un mēs skatamies divus dažādus seriālus  Ja viņiem Stelena ir EPIC, mums Delena ir EPIC

:D:D:D

0

267

Šodien vienam Elijah un Elenas klipiņam apakšā autore bija komentējusi, ka nespēj izvēlēties starp Stelena un Delena, tāpēc veido sapāroja Elijah un Elenu :D:D:D ..... Bet vispār viņai bija laba doma ietverta, kurā viņa ļoti lai pateica, ka Stelena ir tagadne un visiem Delena faniem ar to ir jāsamierinās... bet Delena būs nākotne un ar to būs jāsamierinās visiem Stelenas faniem.. :)   

Bet nu no šī klipa tālāk atradu šo, kas man ļoti iepatikās..

0

268

Awwww, es mīlu fotošopu - tikko izkusu :love:
[реклама вместо картинки]

0

269

cravey написал(а):

es mīlu fotošopu

:yep:

0

270

Atkal saspamošus jūs ar klipiem..

Šis ir neredzēts un kaut kas pilnīgi jauns.. it kā nebūtu pat saistīts ar VD... Vesela īsa filma, kas izstāsta nenormāli skaistu stāstu.. :)

Šo video es nosauktu par Delena klasiku... perfekts.. nostrādāts un izstrādāts līdz visiem sīkumiem.. Fantastiska dziesma, kas tiešām parāda Deimona jūtas... :)

+1

271

Skatos tavus video, Aijuc un ielieku savējo :D Iepatikās doma par Doctor Who un TVD apvienojumu  :playful:

0

272

Aaaaw, Delena pie Josh Groban "Don't give up" :love:

0

273

AAAAAAAAAAAAAAAA, noskatījos to AU video, Aijuc- FANTASTIKA!!! MAN TIK ĻOTI PATIKĀS :love: Tik mīlīgi un tik REĀLI tas viss izskatījās, dikti gribētos tādas TVD beigas :D

0

274

wow, riktīgi skaists bet reizē arī paskumjš video :(

0

275

OMG, riktīgi ideāli "DE treileris"! Skatījos un pilnīg likās kā īstas filmas treileris :love:

0

276

cravey написал(а):

OMG, riktīgi ideāli "DE treileris"! Skatījos un pilnīg likās kā īstas filmas treileris :love:

toč!
ja nezinātu varētu tā arī padomāt!

0

277

wow, SUPER :love:

Ar šo iezīmējam, ka līdz jaunākajai sērijai palikusi vien 1 nedēļa  :crazy:

0

278

Šodien daudzi fani gavilē :D Es ar tai skaitā :D Lieta tāda, ka abi - Nina un Ians pa Ziemassvētkiem bija kalnos ar savām ģimenēm. Twitterī bija vairākas bilžas, kur šie slēpo, Nina ar savu brāli, utt. Bet. Viņi bija tjipa atsevišķos kalnos. Šorīt netā parādījās viena fanu bilža, kur zem bildes ir šāds uzraksts:

My friend Teal with Nina Dobrev and Ian Somerhalder on Christmas Eve in Idaho

Un te ir pati bilde:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfd2hfYbvT1qdbplqo1_500.jpg

Tā ka viss norāda uz to, ka šie abi patiešām reālajā dzīvē ir kopā :D Pārāk daudz sakritību, lai tā būtu vienkārši nejaušība. Protams, vēl nekas oficiāli nav nekur parādījies, un domāju, ka ar neparādīsies vismaz tikmēr, kamēr arī Deimons un Eleina nebūs kopā. Jo tas jau tagad kļūtu ofic zināms, tad Stefanam un Eleinai fanu pulks pavisam saruktu, jo visi pievērstos Deimonam un Eleinai (t.i., vēl vairāk kā tagad :D) tā kā aktieri arī dzīvē būtu pāris. Ta kā es saprotu seriāla autorus, kas iespējams ir pateikuši šiem abiem, ka neko nedrīkst izpaust publikai. Žēl, protams, jo varu iedomāties, ka tas ir ļoti grūti - slēpt savas jūtas no publikas :(

0

279

cravey написал(а):

Un te ir pati bilde

Meitenīte iespējams nemaz nenojauta, ka apstiprinājusi tādas gardas baumas.. :D:D

0

280

0

Вы здесь » TelenovelesLV » The Vampire Diaries » Damon & Elena/Ian & Nina