Austrālijā jau ir iznākusi "Midnight" grāmata, un te jau ir fan art ar DE citātiem

P.S - Grāmata beidzās ar to, ka Deimons nomirst aka nokļūst citā dimensijā. Vismaz kā es to sapratu no komentiem.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » The Vampire Diaries » Damon & Elena/Ian & Nina
Austrālijā jau ir iznākusi "Midnight" grāmata, un te jau ir fan art ar DE citātiem

P.S - Grāmata beidzās ar to, ka Deimons nomirst aka nokļūst citā dimensijā. Vismaz kā es to sapratu no komentiem.
DE ainas no "Midnight" - gatavojiet mutautiņus

Izlasot šos momentiņu pilnīgi gribas lasīt grāmatu. Domāju, ka viņai jābūrt interesantai, jo iepriekšējā bedzās ar to, ka Damon kļuva par cilvēku. Bet tas bija tiešām aizkustinoši...tas, ko Damon mirstot teica....Eh...
Izlasot šos momentiņu pilnīgi gribas lasīt grāmatu.
Es esmu pasūtījusi no bookdepository.co.uk
Jo toreiz vēl domāju, ka šī būs pati pēdējā grāmata, a nekā. Nu nekas, palasīt jau tamdēļ varēs 
Kā man patīk šis citāts no "Midnight" - soo true
Prince? Don’t you need a knight, then?” Damon breathed this directly into her ear. Elena stood like a statue. But what he said next rocked her entire universe.
“You like the story of Camelot, don’t you? Only here you’re the queen, princess. You married your not-quite-fairy-tale prince, but along came a knight who knew even more of your secrets, and he called to you…"
Wow. Tik skaiti un tieši pateikts. un to lasot, prātā nāk tik daudz momentiņu no iepriekšējām grāmatām. Jūtu, ka būs jāpārlasa. Bet no damon sanāktu sasodīti labs bruņinieks. 
tik skaisti pateikts. 
Awwwiii, ku kjuuuuuuut

On set bilde no "Rose" sērijas
Smukiņš video 
Aijuc, tev veicās 
Aijuc, tev veicās
Ahhh...
Ja pirms dienas varēju tiekt, ka nevaru viars ciest VD, tad tagad esmu atpakaļ uz viļņa .. Elijah būs dzīvs un vēl Delenas klipiņš pie šīs dziesmas.. 
Kaut kas šajā klipā mani piesaistīja..
Mmm, jā dikti jauks video 
| Elena Gilbert/Nina Dobrev | The Vampire Diaries | 02.08.2019 |
| TVD at Comic-con 2010 | The Vampire Diaries | 27.07.2010 |
| E. L. James "Fifty Shades" trilogy | Grāmatas | 14.11.2013 |
| 4. sezona | The Vampire Diaries | 26.04.2013 |
| 4x16 - Bring It On | TVD 4.sezona | 15.03.2013 |
Вы здесь » TelenovelesLV » The Vampire Diaries » Damon & Elena/Ian & Nina