TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Friday Night Lights

Friday Night Lights

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose

http://i47.tinypic.com/15hfj2u.jpg

Every day counts. One night matters.
It's more than just a game

In the small town of Dillon, Texas, one night matters: Friday Night. Eric Taylor has recently been hired as the head football coach for the Dillon High School Panthers, the town's pride and joy. Friday Night Lights displays the stress that the town gives the high school players to win, and the hope that the team gives to a small town, and how a team has its low points, its high points, and how they come together as a team on their way to victory

0

2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4HM258STajo[/youtube]

0

3

Skatoties kaut kādus multifandom nejauši uzgāju šo seriālu, sāku skatīties un reāli aizrāva no pirmās sērijas. :)  Ļoti patika trenera Teilora attiecības ar komandu, viņu ģimenēm. Wow, lūk, šis tieši piesaistīja, tas, ka seriāls ir ne tik daudz par sportu, bet cilvēku savstarpējām attiecībām.  :)
Mans mīļākais tēls laikam vienmēr paliks Tims. Viņš tik foršs tēls, sarežgīts un vienlaikus vienkāršs. Patika tas mīlas trijstūris ( viņa labākais draugs un drauga meitene). Ļoti vēlējos, lai Tims & Laila paliek beigās kopā, bet nu iespējams viņiem tomēr nebija lemts, pārāk atšķirīgi viņi bija. Bet tās ainas, kas viņiem bija,  es dievināju ( it īpaši to viņas sabrukumu, kliegšanu uz viņu, par to, kapēc viņš nenāk apciemot Džeisonu slimnīcā un tad tas skūpsts…spēcīgi. :love:  :) )
Patika arī Mets & Džūlija, tikai Mets man liekas viņai parāk labs. Nu nez, bija epizodes, kurās Džūlija man nepatika. ( Iespējams tapēc, ka viņa tika paradīta kā pusaudze, kurai jāiziet visam tām fāzem cauri- pirmā mīlestība, attiecības ar māti un tā talāk...) Gribēju, lai vairāk attīstītu viņas un tā skolotāja attiecības ( kas bija 2. sezonā), bet jā, no otras puses viņa bija līdzās Metam svarīgos brīžos. :) Un Mets ar to savas vecmāmiņas kopēju...nē, nu tas bija mazliet dīvaini.. :D  Bet viņa vecmāmiņa bija tik šausmīgi jauka!http://i993.photobucket.com/albums/af58/anaida21_album/30124318.gif
  :)
Ak, un, protams, patika arī JD. Patika viņa attiecības ar treneri Teiloru, ka viņš centās JD aizstāvēt no tēva, palīdzēt, bet vilšanas…viņš uzgrieza muguru trenerim. :disappointed:  Te jāpiemin arī Teilora & Meta attiecības, tik lieliskas! Jā un tad jau Teiloram bija cita komanda, citi personāži, un vairs nebija tik forši, bet es noskatijos visas 5 sezonas! :) Beigas ļoti patika, tik fantastisks seriāls!  :love:  :)  Noteikti viens no maniem mīļākajiem! :)
Ak, un Enģelītis jau zina manu traumu. :D  Izrādās, ka šo seriālu rāda pa TV3 un es to uzzināju tikai nesen un esmu nokavējusi ļoti daudz sērijas..

Clear eyes, full hearts , cant lose  :love:  ( un daudzas citas lieliskas atziņas)

Отредактировано Mariposa (19.06.2012 22:03)

0

4

Mariposa написал(а):

Clear eyes, full hearts , cant lose

:flirt:
tik ļoti atbilstošs šim seriālam.

Mariposa написал(а):

Ak, un Enģelītis jau zina manu traumu. :D  Izrādās, ka šo seriālu rāda pa TV3 un es to uzzināju tikai nesen un esmu nokavējusi ļoti daudz sērijas..

varbūt tevi mierinās, tas ka pa tv3 ir traki neglīti iztulkot, orģinālvalodā pavisam noteikti daudz superīgāk.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Friday Night Lights