Vakar notika privātā pirmizrāde jeb pirmās sērijas skatīšanās!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Antes muerta que Lichita (Televisa, 2015)
Vakar notika privātā pirmizrāde jeb pirmās sērijas skatīšanās!
Scenārijs ir pabeigts! Tā ka telenovelei nedraud pagarinājums.
Radījumā Que crees
Prezentācija!
Ar Karlu Estradu!
Šī diena ir klāt!
Daniels Arenas izsaka Maitei komplimentus par viņas jauno telenoveli. "Man PATĪK tavs jaunais projekts. Zinu, ka mēs visi iemīlēsimies tavā Ličitā! Veiksmi šodien!"
1.
Kas telenoveļu pasaulē var būt labāks par Rosiju un viņas komēdijām? Nezinu ar ko 4K atšķiras, bet tiešām rodas kino formāta sajūta. Kārtējo reizi var pārliecināties, ka tēlu radīšanā Rosijai ir labākie darbinieki. Visi tik specifiski. Aratam un Maitei ir lieliska mīmika. Kļuva skaidrs, kāpēc kā pāri izvēlējās tieši viņus.
Patrisio Bogheretti vispār mani šokēja! Tēlojums pilnīgi cits, salīdzinājumā ar iepriekšējām lomām.
Ha ha, kā Ličitas tēvs gandrīz notrieca Marku Tačeru
Gaidu, kad parādīsies Lusiana, arī būs labs tēlojums.
Pārāk daudz ainu gribētos komentēt, tāpēc nesākšu labāk vispār
Es arī noskatījos pirmo sēriju. Kopumā man patika, sajūsmā gan es vēl neesmu, īsti par ko smieties nebija, bet reti kura komēdijnovele mani spēj sasmīdināt ar pirmajiem brīžiem, parasti tā jautrība sākas vēlāk. Kopumā sērija mani aizkustināja, kas arī ir labs rādītājs, jo es nepaliku vienaldzīga, aizkustināja tas ka pret Ličitu izturas kā pret kāju slauķi/niecību. Foršs bija kadrs ar Marka Tačeru, viņš tāds kruts izskatījās Arats radīja labu iespaidu, patikā kā Ličita uz viņu skatījās, kad pirmo reizi ieraudzīja, tāds klasiskais kūstošais varones skatiens, bet komiskajā formā. Ličitas šefs riktīgi psihais, nav brīnums, ka trako kreklā tika aizvests. Vizuāli ļoti patīk attēla kvalitāte. Varoņi interesanti, un īsti neder tīšanā tik piesaistošas telenoveles, tas vienlaicīgi ir plus un mīnuss, jāskatās visa sērija
Es jau gaidīju tevi, jo neizskatās, ka vēl kādu telenovele interesē.
Tas ir viens no mīnusiem -visi vēl ir sveši pirmajā sērijā. Man atkārtojas tas pats stāsts, kas iepriekš. Pirmajā sērijā Que pobres tan ricos ilgojos pēc Por ella soy Eva, un tagad skatoties Lichitu ilgojos pēc Que pobres tan ricos, īpaši redzot aktierus, kas bija tur un tagad citās lomās šeit.
Es jau gaidīju tevi, jo neizskatās, ka vēl kādu telenovele interesē.
Šķiet, ka Rosa Diamante arī bija ieinteresēta šajā telenovelē.
Katrā ziņā nav jēgas tērēt laiku uz fotoaprakstiem vai subtitriem.
Man likās, ka ainā ar Marku Tačeru, Ličita vai viņas tēvs atpazīs, ka tas ir Marks un būs atbilstošas emocijas, bet nē Ļoti negaidīti bija, ka sekos otrs trieciens no aizmugures. Ličita tiešām tik forši skatījās uz Roberto Viņam ir tāds viltīgs kaķa skatiens. Patika kad viņš vēroja Eliasa un Sandras strīdu. Viss tajā reklāmas aģentūrā tik krāsains un moderns dizaina ziņā. Nedaudz atgādina kosmosa kuģi
Viss tajā reklāmas aģentūrā tik krāsains un moderns dizaina ziņā. Nedaudz atgādina kosmosa kuģi
Es skatījos uz tām formām un krāsām un pie sevis domāju, šāda dizaina telpās es diez vai gribētu strādāt, šķiet visa ir par daudz.
Šķiet, ka Rosa Diamante arī bija ieinteresēta šajā telenovelē.
Neesmu redzējusi pirmo sēriju, lasu jūsu komentārus, ir vērts skatīties?
Atkarīgs jau no paša - vienam patiks un citam nē.
Telenovele svin savu pirmās sērijas labo reitingu - 18.4!
Corazon enamorado / Iemīlējusies Sirds (Televisa, 2015) | Fotostāsti/fragmenti | 09.03.2016 |
Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
Ingrid Martz | Aktrises un aktieri | 04.06.2017 |
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Antes muerta que Lichita (Televisa, 2015)