Arats un Maite filmējās ar aeroplānu, paceļoties vien 5 metrus virs zemes. Lidojums ilga tikai dažas minūtes. Profesionāls pilots pastāstīja Aratam par lidaparāta darbību. Ar zila fona un dūmu mašīnas palīdzību tika radītas mākoņainas debesis.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Antes muerta que Lichita (Televisa, 2015)
Arats un Maite filmējās ar aeroplānu, paceļoties vien 5 metrus virs zemes. Lidojums ilga tikai dažas minūtes. Profesionāls pilots pastāstīja Aratam par lidaparāta darbību. Ar zila fona un dūmu mašīnas palīdzību tika radītas mākoņainas debesis.
Silvija svin 47 gadu trajektoriju!
Man nebūt nav pārākas zināšanas, kā Enģelītis saka, viss tiek uzzināts lasot. Un Tu agrāk biji diezgan aktīva un liki daudz jaunu info. Tiem, kuriem universitāte/skola pabeigta un ir darbs kā, piemēram, man sanāk darba brīvbrīžos atvilkt elpu un iemest kādu info vai komentāru šeit, tādējādi sanāk produktīvāka diena, gan pastrādāts, gan izklaidēties sanācis, jo nu skriet darba laikā ārā es nevaru. Savu atvaļinājumu pavadīju ārpus Rīgas un internetā gāju tikai pašā vakarā, kad jau pa tumsu nekur negribējās skriet, eh bet gribētu to atvaļinājumu atpakaļ, sēdēt caurvējā zem ābeles un nedomāt, ka man pa karstumu jādodas uz darbu
Agrāk biju vienkārši pārņemta ar telenovelēm, tad skatījos vairāk, tagad slinkoju uz pilnu klapi Un gribās redzēt kaut ko interesantu ar foršiem aktieriem.Nezinu kā citām, no manis skola prasa praktiski visu brīvo laiku.
Nezinu kā citām, no manis skola prasa praktiski visu brīvo laiku.
Kad bija skola, es, iespējams, domāju citādi, bet tagad to atceroties šķiet man nebija, kur savu brīvo laiku likt, kad nāk augstskola/darbs tad vispār var aizmirst vārdu - brīvais laiks
3.sērija
Paskrēja nemanot, es skatītos vēl un vēl. Bija aizdoma, ka Roberto no Ličitas nozags projektu, protams, viņa jau bija iedzērusi un kā gan neuzticēties savam glābējam, naivi visu noprezentēja. Kamēr Ličita sapņoja romantisko sapni ar abiem kopā, Roberto jau visu prezentēja. Un sapnis bija ļoti jauks, Maite ļoti jauki sader kopa ar Aratu, patīkams pāris. Riebīgi no Roberto puses, ļoti riebīgi, redzams, ka viņam sirds nav no akmens un bija sirsdsapziņas pārmetumi, īpaši vēl redzot Ličitas ģimeni, bet tomēr savi plāni priekšgalā visam godīgumam. Ļoti labi Ličita viņam pa telefonu pateica, atkal varēja redzēt pašpārliecinātību Ličitā. Man atkal smieklus uzdzina tas teksts, Y hoy es el ultimo dia de mi vida
Kad bija skola, es, iespējams, domāju citādi, bet tagad to atceroties šķiet man nebija, kur savu brīvo laiku likt, kad nāk augstskola/darbs tad vispār var aizmirst vārdu - brīvais laiks
Kad man bija skola, es varēju knapi vienu sēriju dienā noskatīties Reāli kaut kas līdzīgs brīvam laikam sāka rasties 4. kursā.
Paskrēja nemanot, es skatītos vēl un vēl.
Man tieši tāpat.
Skaisti bija visi zemūdens kadri, no tik daudziem rakursiem parādīja. Un man ļoti patika, kā uztaisīja Alīsijas bērnības atmiņas un samirkusī Ličita noskatījās uz sevi mazotnē. Atklājās arī, ka Braulio ir viņas pirmā mīlestība.
Aina, kurā Roberto glāba Ličitu ir tik smieklīga. Kā tāds supervaronis izlien no ūdens. Bet man visu sabojāja elpināšana. Saprotams jau, ka tas ir vajadzīgs mirkļa romantikai, bet ja atdzīvināšanu sāk no sirds masāžas, tad jāsāk no tā. Bet telenovelēs jau daudz kas neatbilst patiesībai, īpaši vienmēr to var redzēt kontrakciju un dzemdību ainās, tā ka nav ko kasīties. Taču smieklīgi viņa uzspļāva viņam. Man patika, kā viņš sāka iet prom, bet sirdsapziņa neļāva un atgriezās atpakaļ. Un Ličita nevarēja nepadoties sava sapņu prinča valdzinājumam un pavisam viegli iekrita visās lamatās (patiesībā es biju droša, jo treileris radīja tādu sajūtu, ka viņš vēlāk sadarbībā ar Lusianu ilgstoši aplidos Ličitu, lai dabūtu viņas projektu. Varbūt tas vēl ir priekšā). Man bija ļoti žēl Ličitas tajā brīdī, kad viņa saprata, ka ideālais vīrietis izrādījās tik nekrietns. Bet gan jau viņš pats piedāvās Ličitai darbu Ikonikā par viņa asistenti, jo pirmkārt pat neko nejēdz par reklāmu un otrkārt sirdsapziņa liks palīdzēt.
Vēl smieklīga bija Augusto runa, kā viņš diriģēja visus brīžus, kad jāskan aplausiem. Un tik smieklīga ir visa šī laimīgas laulības izrādīšana (Skumji jau patiesībā, ja aizmirst komēdijas pusi...)
Āaa..un vēl katru dienu aizmirstu piebilst. Man ļoti patīk, ka Ličita stāsta savu stāstu.
Katru nedēļu iznāks tikai viena Corazon enamorado sērija, katrā pirmdienā
Katru nedēļu iznāks tikai viena Corazon enamorado sērija, katrā pirmdienā
Es jau vakar dusmojos, kur ir otrā sērija Nācās vēlreiz skatīties pirmo tik smieklīgi.
Es jau vakar dusmojos, kur ir otrā sērija Nācās vēlreiz skatīties pirmo tik smieklīgi.
Kamēr es meklēju un gaidīju otro sēriju, vienmēr sanāca replay pirmajai, jo ļoti smieklīga, tagad vismaz nevajag gaidīt, kad beidzot ieliks, jo zināms, kad būs.
3. sērijas selfijs
Marija Bonita un Fransisko Havjers
Par daudz glāzīšu...
Sapnī...Roberto:Visu nakti nespēju atraut no Tevis acis. Tu esi tik skaista.Beidzot es Tevi atradu, Tu nevari iedomāties, cik ilgi es Tevi biju meklējis Alīsija. Tu esi mana mūža mīlestība. Mana īstā mīlestība
Ličita:Un Tu esi iemesls tam, ka no šī brīža mana dzīve mainīsies.
Un kad vēl klāt nāk bērns...
Man pēdējā laikā iepaticies palasīt jūsu komentārus pie telenovelēm - bet skatīties šo ne mazākās iedvesmas. Nu i labi, laika arī nav.
4.
Roberto gan lieliski zina, kā panākt sev vajadzīgo. Interesanti par ko viņš cietumā bija. Vispār te visi varoņi tik labi zina ko grib un zina, kā to panākt. Lusianas neatlaidība arī apbrīnojama.
Īstenībā Alīsija ir forša varone - viņai ir gan humora izjūta, gan arī viedoklis par dažādām lietām, pašpārliecināta un apņēmīga daudzās lietās.
Atkal jau 46 min liekas tik īss laiks sērijai.
Aratam ar Maiti tiešām ļoti jauka ķīmija veidojas.
Ballītes filmēšanas laikā aktieri mocījās ar lietu karstumu un saules stariem.
4.
Nu bet, protams, kad Roberto sāka vest Ličitu iekšā savā dzīvoklī, nebija divu domu - Gumaro noteikti būs nedziedināmi slims Ar tādām lietām, protams, nejoko, bet atzīšos, sāku rēkt pilnā balsī, kad ieraudzīju Gumaro ratiņos un stāstot par savu ģenētisko slimību, Ličita pārāk viņu nevēroja, jo uz beigām, gan paralizētā kāja, gan nekustīgā roka pakustējās. Tagad Ličita Roberto apbrīno. Labais bija brīdis kā Govs nokrita, Roberto iekšā kā vienmēr glābšana un tas foršais kritiens pāri govij, tad arī govs celšana, bet aiz kā? aiz tesmeņa amizanti. Lusiana un viņas tēvoča ar ticību pārņemtā sieva, kurā kā tikai izdzirdēja Dieva vārdu akli palīdz Lusianai, kura manāmi visu tēlo. Patika ainas pie mašīnas, tas kā Roberto vēroja Ličitu. Atceros, ka sacīju, ka negribu Aratu un tagad saprotu, ka viņš tik forši der šajā lomā kopā ar Maiti, ļoti jauks pāris abi divi. Roberto ik pa laikam Gumaro izsacījās, ka viņam ļoti vajadzīga šī darba vieta, ka vajag uzrādīt, ka viņam ir tik labs postenis, nez, kas tur slēpjas, varbūt Roberto ir bērns, kuru viņš varēs ņemt pie sevis tikai esot labā amatā?
nez, kas tur slēpjas, varbūt Roberto ir bērns, kuru viņš varēs ņemt pie sevis tikai esot labā amatā?
Man arī prātā bija iešāvusies šāda doma. Roberto pagātnē mūs daudz noslēpumu gaida.
Atceros, ka sacīju, ka negribu Aratu un tagad saprotu, ka viņš tik forši der šajā lomā kopā ar Maiti, ļoti jauks pāris abi divi.
Es arī. Lai gan šī loma būtu izcila arī Haimem, bet šobrīd man ļoti kā Roberto ir iepaticies Arats un forši redzēt citu seju galvenajā lomā.
Tajās Govs-Roberto-tirgus īpašnieka ainās bija ļoti daudz smieklīgu brīžu.
Corazon enamorado / Iemīlējusies Sirds (Televisa, 2015) | Fotostāsti/fragmenti | 09.03.2016 |
Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
Ingrid Martz | Aktrises un aktieri | 04.06.2017 |
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Antes muerta que Lichita (Televisa, 2015)