Oj, bļin, pusi, lūdzu, nogrieziet nost.
Fernando Colunga
Сообщений 41 страница 58 из 58
Поделиться4306.11.2015 17:24
Paldies par interviju. Patīk vizuālais noformējums, Feram piestāv melns un balts. Vēl tagad atceros, kad man parādījās dators(tas kaut kā līdzīgi sakrita ar foruma dzimšanu), pirmā bilde, kuru ieliku darbvirsmas fonā bija Fera bilžu kolāža, ar melnu fonu, bet pats Fers melnbalti apģērbts sēdēja. Vairs man nav nenormāla sajūsma par Feru, jā sirdī mīļš paliks vienmēr, bet nav vairs tā kā 6 gadu vecumā, kad gribēju būt viņa sieva
Поделиться4406.11.2015 17:27
Sākumā es nevarēju likt uz desktopa aktieru bildes, jo dators piederēja visai ģimenei, bet kad savējais parādījās..pat neatceros. šad tad kaut ko jau biju laikam ielikusi, bet man aktuālāk bija sava kaķa bildes
Поделиться4506.11.2015 18:10
Sākumā es nevarēju likt uz desktopa aktieru bildes, jo dators piederēja visai ģimenei
Tas bija ģimenes dators, kuram liku Fera bildi fonā. Nu visi no ģimenes sajūsmā par to nebija
aktuālāk bija sava kaķa bildes
Es jau gadiem lieku tikai dabas skatus darbvirsmas fonā. Savu kaķi daudz bildēju, bet likusi neesmu, reāli darbā tikai uz viņu tad lūrētu
Поделиться4606.11.2015 19:09
Paldies par interviju. Patīk vizuālais noformējums, Feram piestāv melns un balts. Vēl tagad atceros, kad man parādījās dators(tas kaut kā līdzīgi sakrita ar foruma dzimšanu), pirmā bilde, kuru ieliku darbvirsmas fonā bija Fera bilžu kolāža, ar melnu fonu, bet pats Fers melnbalti apģērbts sēdēja. Vairs man nav nenormāla sajūsma par Feru, jā sirdī mīļš paliks vienmēr, bet nav vairs tā kā 6 gadu vecumā, kad gribēju būt viņa sieva
Kas te mums atklaajaas. Domaaju,ka taadas domas bija nevienai vien.Es vispaar briinos,ka Fers nav ne preceejies ne arii vinjam ir beerni.Un ka vinjam nekad arii nav bijusi sieva un beerni.Vienkaarshi vinjsh tachu ir izskatiigs.
Поделиться4706.11.2015 19:59
Es vispaar briinos,ka Fers nav ne preceejies ne arii vinjam ir beerni.Un ka vinjam nekad arii nav bijusi sieva un beerni.Vienkaarshi vinjsh tachu ir izskatiigs.
It kā vienā intervijā Fers bija minējis, ka gatavojās precēties agrā jaunībā, bet nevarēja savienot attiecības ar pūliņiem kļūt par aktieri, tādēļ savu līgavu pameta. Viņam ir bijusi liela mīlestība ar Taliju, kura izjuka, un šķiet, ka Talija bija tā kura Feru pameta, tas viņu ļoti sāpināja. Tālāk jau viņam tika piedēvētas attiecības ar gandrīz visām ekrāna partnerēm. Pirms gadiem 8 tika noķertas bildes ar Feru un viņa tā laika it kā draudzeni, bet pats Fers noliedza, ka bildēs redzamā sieviete ir viņa mīļotā. Fers vienmēr ļoti slēpis privāto dzīvi. Tieši tādēļ, ka Fers nav ne precējies, ne arī izgājis sabiedrībā ar kādu dāmu, gadiem jau tiek baumots, ka viņš ir gejs. Kad intervijā Feram atklāti jautāja: "Vai Jūs esat ir gejs?. Fers atbilēja: "Nē, neesmu. Un ja arī būtu, kāda starpība, ko tas maina?". Kā tur ir patiesībā man ir vienalga, tā ir viņa dzīve. Pats Fers arī intervijās ir sacījis, ka viņam ir ļoti sarežģīts raksturs, un nezina vai spēs atrast sievieti, kura spēs ar viņu sadzīvot, jo viegli nebūšot.
Поделиться4806.11.2015 20:06
It kā vienā intervijā Fers bija minējis, ka gatavojās precēties agrā jaunībā, bet nevarēja savienot attiecības ar pūliņiem kļūt par aktieri, tādēļ savu līgavu pameta. Viņam ir bijusi liela mīlestība ar Taliju, kura izjuka, un šķiet, ka Talija bija tā kura Feru pameta, tas viņu ļoti sāpināja. Tālāk jau viņam tika piedēvētas attiecības ar gandrīz visām ekrāna partnerēm. Pirms gadiem 8 tika noķertas bildes ar Feru un viņa tā laika it kā draudzeni, bet pats Fers noliedza, ka bildēs redzamā sieviete ir viņa mīļotā. Fers vienmēr ļoti slēpis privāto dzīvi. Tieši tādēļ, ka Fers nav ne precējies, ne arī izgājis sabiedrībā ar kādu dāmu, gadiem jau tiek baumots, ka viņš ir gejs. Kad intervijā Feram atklāti jautāja: "Vai Jūs esat ir gejs?. Fers atbilēja: "Nē, neesmu. Un ja arī būtu, kāda starpība, ko tas maina?". Kā tur ir patiesībā man ir vienalga, tā ir viņa dzīve. Pats Fers arī intervijās ir sacījis, ka viņam ir ļoti sarežģīts raksturs, un nezina vai spēs atrast sievieti, kura spēs ar viņu sadzīvot, jo viegli nebūšot.
Par vinja raksturu es nemaz neshaubos.Vinjam Vinjam laikam ir vinja teela Rikardo raksturs.Bet no otras puses ja kaada sieviete arii atradiisies,kura vinju miilees,tad miilees ar visu raksturu.
Поделиться4906.11.2015 20:17
.Bet no otras puses ja kaada sieviete arii atradiisies,kura vinju miilees,tad miilees ar visu raksturu.
Ar to mīlestību ir sarežģīti. Kad ir rozā briļļu periods, tad viss, ko dara mīļotais šķiet vou cik lieliski. Bet, kad jau paiet laiks un visu redz reāli, ne visi var izturēt, piemēram, slimīgu greizsirdību, kritiku, to, ka otrs ir ļoti noslēgts, no otra prasa daudz, bet pats pretī to dot negrib, ne vienmēr mīlestība var visu.
Поделиться5006.11.2015 20:33
ne vienmēr mīlestība var visu.
Es pat teiktu, ka ļoti reti mīlestība var visu.
Protams, ka mums jau gribētos redzēt mazos Ferus utt., bet galvenais lai viņš pats ir laimīgs ar to kas ir. Viņš ir tik noslēpumains kā personība, ka kas zina, varbūt patiesībā viņam jau sen ir kāda sieva un vairāki bērni
Поделиться5106.11.2015 21:25
varbūt patiesībā viņam jau sen ir kāda sieva un vairāki bērni
Tā būtu īsta bomba, ja izrādītos taisnība! Žurnālistiem būtu tik, ko rakstīt, bet mums komentēt
Поделиться5207.11.2015 11:22
Tā būtu īsta bomba, ja izrādītos taisnība! Žurnālistiem būtu tik, ko rakstīt, bet mums komentēt
Jaa arii fakts.
Поделиться5303.03.2016 21:57
Fani sveic Fernando dzimšanas dienā!
Поделиться5410.03.2016 14:25
Pēc 3 gadiem "tēvs" ar "meitu" atkal satikās.
Поделиться5510.03.2016 16:45
kā laiks skrien
Поделиться5610.03.2016 16:51
kā laiks skrien
Vai ne? Es arī nobrīnījos, ka jau 3 gadi kopš Porque el amor manda, šķiet arī tikai vakar Tu šajā tēmā ierakstīji sveicienus Feram 43. jubilejā, bet nu Feram jau ir 50! Priecē, ka Feram ar bērniem ir tik labas attiecības, mazā meitenīte arī bija tā, kura ievietoja savā twiterī šo bildi, viņai ir jaukas atmiņas no abu kopējā darba
Поделиться5710.03.2016 20:27
Oho,Feram jau ir 50??Apalja jubileja vinjam shogad.Vinjsh gan izskataas tik labi,ka 50 gadus es vinjam nedotu,bet tikai kaadu 40 ar astiiti.
Поделиться5816.05.2016 21:53
Ko Fernando darītu mīlestības dēļ?
Mīlestība ir skaistākais, kas eksistē, taču tās dēļ viņš nenogalinātu. Tas ir romantiski telenovelēs, bet nenostrādātu reālajā dzīvē. Viņš uzskata, ka mīlot jādara tas, ko jūti un tas ko vēlies darīt. Šajā gadījumā tam nav robežu.
Pilna intervija par Fernando un telenoveli "Pasion y poder"