un vispār - ārprāc.. tik tiešām ārprāc, ka telenoveļu vairs tikpat kā nav LNT, TV3 !!!!
Beigas!
Сообщений 21 страница 40 из 106
Поделиться2224.11.2007 21:28
Nu tās ir šausmas, ka telenoveles izzūd kā tādas no tv kanāliem.... tik tie vācu/krievu utt.murgi.. :/
Поделиться2324.11.2007 21:30
rubi, piedod, tik tiešām nepamanīju.. :blush2:
gaidīsim jaunumus, varbūt, ka tomēr būs jauna telenovele, kas zin?
Поделиться2424.11.2007 21:36
nezaudēsim cerības, bet nu vispār baigi švaki
Поделиться2524.11.2007 21:40
un vispār - ārprāc.. tik tiešām ārprāc, ka telenoveļu vairs tikpat kā nav LNT, TV3 !!!!
Tas gan ir traki!!!!!!!Ja ne internetā varētu skatīties telenoveles tad vispār faktiski viņas nevarētu redzēt!!!!!!!
Man riebjas tā tendence, ka pāriet tikai uz krievu, vācu un latviešu telenoveļu rādīšanu. Man vajag latino...
Tam es pilnībā piekrītu!!!!
Un vispār nedrīkst tā rīkoties pret skatītājiem!!!!
ViB bija foršs
Tas man šķiet vienīgais labais vācu seriāls!!!
bet piem.tā Jūlija - dzīvās šausmas - kaaaas vispār to skatās??
Jūlija tiešām ir dzīvas šausmas!!!Man grūti iedomāties,ka kāds to skatās,bet ir jau izņēmumi!!!!!!
es gribu arī latino noveles
Mēs visi arī gribam!!!!
Vnk, es padomāju, ka tas būs tikai līdz nedēļās beigām, bet no nākošas pirmdienas būs jauna novele...
ļoti ceru,ka tā būs,ka rādīs telnoveli, bet ja Džekiju Čanu-tas nav normāli!!!
Поделиться2624.11.2007 21:42
gaidīsim jaunumus, varbūt, ka tomēr būs jauna telenovele, kas zin?
Jācer, ka būs!!!!!Es vismaz ļoti,ļoti ceru!!!
Поделиться2724.11.2007 21:47
rubi, piedod, tik tiešām nepamanīju..
Nekas, Gaby :friends :heart:
Поделиться2824.11.2007 22:51
tik tie vācu/krievu utt.murgi..
nju vācu jā - no telenovelēm tiešām vienīgais labākais ir ViB, taču krieviem jau arī izdodas labas telenoveles un daži seriāli (neticu ka pati to saku) nu - tas pats Neglītais pīlēns, Nabaga Nastja.. wnk, ka ne vienmēr viņiem ir murgi..
Tas gan ir traki!!!!!!!Ja ne internetā varētu skatīties telenoveles tad vispār faktiski viņas nevarētu redzēt!!!!!!!
wow, tiešām taisnība ārprāc, nu tak nevar atņemt mums atņemt spāņu darbus.. :cray:
Поделиться2924.11.2007 23:50
bet piem.tā Jūlija - dzīvās šausmas - kaaaas vispār to skatās??
par Jūliju pilnībā piekrītu... cik var rādīt tos vācu seriālus ar vienu un to pašu motīvu.. tak tā Jūlija, Bjanka un Tesa ir vnk vienādas!
ko gan es darīšu bez spāņu seriāliem, es nezinu... :russian_roulette: :swoon: :cray:
Поделиться3024.11.2007 23:54
jā, tiešām, Gaby, vnk - :russian_roulette: :swoon: :cray:
Поделиться3125.11.2007 00:39
ko gan es darīšu bez spāņu seriāliem, es nezinu... :russian_roulette:
jā, tiešām, Gaby, vnk - :russian_roulette:
Tikai ne nošauties!!!!
Nāksies vienīgais netā skatīties ja ne neta tad telenoveles vispār nebūtu kur redzēt!!!!
taču krieviem jau arī izdodas labas telenoveles un daži seriāli
njā dažas labas izdodas bet daudz tādu nav!!!!!!!
Piekrītu, ka Nabaga Nastja un neglītais pīlēns!!!!
No smieklīgajiem man ļoti patika Mana mīļā aukle!!!!!
Поделиться3225.11.2007 00:47
Man pat no neta nekačājas. :cray:
Parādās, ka tjip fails dzēsts. :cray: vai, ka jāielādē kkāds megaupload! :cray:
Поделиться3325.11.2007 00:55
Man pat no neta nekačājas. :cray:
Parādās, ka tjip fails dzēsts. :cray: vai, ka jāielādē kkāds megaupload! :cray:
Ko tieši tu lādē!!Kāda seriāla video?
Поделиться3425.11.2007 00:59
vai, ka jāielādē kkāds megaupload!
tad vnk tas video ir no meagauplod tev viņš ir jāielādē tas pats megauplod un tad tu varēsi to video ielādēt!!!
Поделиться3525.11.2007 01:06
nu, man ieteica paskatīties Pecados Ajenos!
paldies par info, mmaarriiaa! :friends: tad rīt no rīta ielādēšu un sākšu sērijas pamazām skatīties!
Поделиться3625.11.2007 01:12
paldies par info, mmaarriiaa!
Nav par ko!!!!! :friends:
Поделиться3726.11.2007 14:27
Stulbums!!Tikko apskatījos tv3 programmu šai un nākmajai nedēļai Cietsirdīgo spēļu vietā Mazās burves!!!Viņi mums atņem telenoveles!!!!!!!!!!!!
Поделиться3826.11.2007 14:31
Stulbums!!Tikko apskatījos tv3 programmu šai un nākmajai nedēļai Cietsirdīgo spēļu vietā Mazās burves!!!Viņi mums atņem telenoveles!!!!!!!!!!!!
bāc, nu kas tas pa sviestu?! :cray: kapēc telenoveļu cienītājus diskriminē?! :cray: kkas ir jādara!
Поделиться3926.11.2007 14:56
bāc, nu kas tas pa sviestu?! :cray: kapēc telenoveļu cienītājus diskriminē?! :cray: kkas ir jādara!
Es vispār nesaprotu kas notiek!!!!latino telenoveles vairs nerāda rāda tikai vienu pa latvijas programmām Likteņa atraidīto kuru es neskatos, jo man neliekas interesanta!!!Nu kas tas ir vai progrmmām ir žēl iztērēt naudu par normāliem seriāliem tāpēc rāda, ko lētāku kā jūliju!!!!!Laikam valsts šādā veidā mēģina samzināt inflāciju ietaupot naudu kau arī neizdodas(jox)
Отредактировано mmaarriiaa (26.11.2007 15:02)
Поделиться4026.11.2007 15:07
Es vispār nesaprotu kas notiek!!!!latino telenoveles vairs nerāda rāda tikai vienu pa latvijas programmām Likteņa atraidīto kuru es neskatos, jo man neliekas interesanta!!!Nu kas tas ir vai progrmmām ir žēl iztērēt naudu par normāliem seriāliem tāpēc rāda, ko lētāku kā jūliju!!!!!Laikam valsts šādā veidā mēģina samzināt inflāciju ietaupot naudu kau arī neizdodas(jox)
agrāk rādīja pa TV3 3 telenoveles dienā, pa LNT 2 telenoveles, pa LTV7 laikam 1 vai 2 un LTV1 arī.. tagad jau vispār gandrīz vairs nekur neko sakarīgu nerāda. :cray: vienīgas vēl nesen pa RTVi rādīja La Prisionera, kurai pēdējo sēriju vispār neperādīja. :cray: tagad man liekas, ka tur iet kkāda telenovele ar Scarlet Ortiz. es vsp nesaprotu?! kas to Jūliju skatās?! labi, Bjanku vēl varēja palūrēt [kgan neskatījos].. bet Tesa un Jūlija ir vnk kopijas. :cray: