mmaarriiaa написал(а):Es vispār nesaprotu kas notiek!!!!latino telenoveles vairs nerāda rāda tikai vienu pa latvijas programmām Likteņa atraidīto kuru es neskatos, jo man neliekas interesanta!!!
Tieši tā... Es nesaprotu, kas viņi visi galvu saspieduši?? Paši tak sev dara slitku, zaudējot tādu auditoriajs daļu. Nu nesaprotu, kas tādu Jūliju var skatīties- kaut ko tik prastu nezinu vai pat biju redzējusi kādreiz. Un kas vāciešiem ir uz blondīnēm??????? Vot pasakiet kādu seriālu, kurā viņiem galvenā nav blonda! Un vēl ja tēlot ācētu, būtu labi.. Pff.. Lab, esmu wnk dusmīga.
mmaarriiaa написал(а):Laikam valsts šādā veidā mēģina samzināt inflāciju ietaupot naudu kau arī neizdodas(jox)
teorētiski... vajadzētu būt tieši otrādi - dot latus (nu vai samain'tus vienalga kāda'valūtā) prom no valsts, samazinot naudas daudzumu valstī... Jo kaut arī cilvēkiem naudas trūkst, inflācija nozīmē, ka naudas ir par daudz valstī. jums interesanti? bet nu tas ne par tēmu
GaBy написал(а):varbūt tās multenes ir tikai uz laiku, varbūt tomēr parādīsies kāda teleonovele - veca vai jauna, tam jau vairs nav nozīmes. es labprāt rezētu vēlreiz "La Intrusa", "Las vias del amor" vai kko tādu. nāks laiks, redzēsim.
el cuerpo del deseo!!!!!!!!!! bet nu grr - vienu telenoveli jau no točna var atļauties! :angry2:
Ok, var lādēt no neta.. bet ar megu tas tak ir tiiiik lēni - viena sērija ik pa 400 min - nav normāli Pie tam, cik es pie datora sēžu? tā gribētu laikā, kad mamma vai māsa sēž paskatīties kādu telenoveli, bet nu nav tak ko!!!