Telemundo piedāvā šokolādi (Raksts par telenoveles prezentāciju)
Pasākumā, kurā tika piedāvāts saldējums, martini un dažāda veida šokolāde, Telemundo prezentēja savu jauno telenoveli "Dame Chocolate" ("Iedod man šokolādi" vai "Uzcienā mani ar šokolādi") un atzīmēja filmēšanas sākšanu. Šī telenovele ir lieliskā Puertoriko aktiera un dziedātāja Karlosa Ponses (Carlos Ponse) atgriešanās uz mazā ekrāna. Viņa partnere būs venecuēliete Genesis Rodrigesa (Genesis Rodrigues). Aktieru sasvāvs ir internacionāls, jo pārējās lomās būs redzami meksikāņi Ektors Suaress (hector Suares), Marija Antoneta de las Njeves (María Antonieta de las Nieves), Kotans (Khotan), Rikardo Čavess (Ricardo Chavez), kā arī kolumbiete Kristīna Lilleja (Kristina Lilley) un citi.
"Uzcienā mani ar šokolādi" ir stāsts par mīlestību starp pēc dabas neveiklo un kautrīgo Rositu Amado un Brūsu Remingtonu, izskatīgo šokolādes fabrikas mantinieku, kura gan atrodas uz bankrota robežas. Producenti ir izpētījuši senās latīņamerikānu pilsētas un ir radījuši ļoti dabīgu filmēšanas vidi. Izraudzītā villa - Remingtonu villa, kura ir galvenād darbības vieta - atrodas ekskluzīvajā Star Island Maimi Bīčā.