TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Passengers

Passengers

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

“The truth can't hide forever.”

http://i036.radikal.ru/0811/b1/e701573125cf.jpg

Jauna ārste Klēra (Anne Hathaway) palīdz pieciem aviokatastrofā izdzīvojušiem pasažieriem tikt galā ar pārdzīvoto šoku. Uzklausot pasažieru stāstus par negadījumu un sprādzienu, kurš, kā apgalvo aviokompānija, nav noticis, Klēra īpaši ievēro noslēpumaināko no visiem pasažieriem – Ēriku (Patrick Wilson). Abu starpā pamazām izveidojas romantiskas attiecības. Taču drīz vien pasažieri viens pēc otra sāk noslēpumaini pazust. Klērai ir aizdomas, ka Ēriks varētu to izskaidrot, un viņa apņemas noskaidrot patiesību, lai kādas tam būtu sekas...

Lomās:
Anne Hathaway  -  Claire Summers
Patrick Wilson  -  Eric
David Morse  -  Arkin
Andre Braugher  -  Perry
Dianne Wiest  -  Toni
Clea DuVall  -  Shannon
Don Thompson  -  Norman
Ryan Robbins  -  Dean
William B. Davis  -  Jack
Andrew Wheeler  -  Blonde Man
Chelah Horsdal  -  Janice
Stacy Grant  -  Emma

Režisors: Rodrigo García

Scenārijs: Ronnie Christensen

Filmas garums: 1:36

Pirmizrāde: 21.11.2008.

Отредактировано Ragana (28.11.2008 13:32)

0

2

:)
Trailer

0

3

ES jau viņu noskatījos! NEbij nekas īpašs tik beigas bij īstenībā interesantas, negaidītas!

0

4

ak nu man tieši šis filmas liekas interesanta, kaut vēl nesmu noskatījusies jau anne vien leiekas pārsteidzoši airaujoši, labi vairāks viņas 2008 gada filmas vēlos redzēt, bet šis bija tāda varen pārliecinoša , un jā vēl neesmu redzējusi , bet dikti vēlētos

0

5

bumerbmw написал(а):

ES jau viņu noskatījos! NEbij nekas īpašs tik beigas bij īstenībā interesantas, negaidītas!

Es arī noskatījos. :) Patika. :) Piekrītu, sākumā nekas tāds super interesants nenotika. Bet...

Es varu spoileroties?

Līdz brīdim kad Dīns pazuda vēl nekas, skatījos mierīgi. Tāda viduvēja filma likās. Bet tad, kad Normens pazuda, un izrādījās, ka ir vēl viens izdzīvojušais pasažieris....(Pietam, sākumā viņš šķiet bīstams, aviokompānijas sūtīts, Klēra metas bēgt, bet pēc tam izrādās, ka tā vis nav...)
Un Arkins, kas kaut ko noklusē.. Nu tad jau palika interesanti. Ā, un Ēriks jau no paša sākuma bija neizprotams, tas arī piesaistīja. Skaistais, bet arī noslēpumainais suns....

Un tālāk palika arvien interesantāk. :)

Smieklīgi bija, ka Klēra centās palīdzēt Ērikam, bet pati visu laiku krita panikā. :D Kad vējš viņai avīzi sejā iemeta, kas bija par kliegšanu. :rofl: Un kad metās glābt Ēriku, kad viņš nolēca no jumta, ielēca ūdenī... :D
Un vēl tā vecenīte – Toni. Vienreiz tik rēcīgas grimases sataisīja. :D Kaut ko par dzīvi teica, ka tā ātri paiet. Un tad vēl nakts vidū atspērās, lai pateiktu, ka Ēriks ir izskatīgs. :D Un tad vēlāk parādīja viņu kopā ar Periju... Baigā slepenā aģente. :D

Tā... Nu vispār daudzi momenti patika. :)
Brauciens ar motociklu, stāvēšana zem lietussarga... Skaisti. :)

Kad tur mežā cilvēki stāvēja, kad Šenena metās bēgt un Klēra kopā ar viņu.. Kad cilvēks ar amnēziju pēkšņi pazuda pūļa vidū... Baisi. :D

Kad Arkins beidzot sāka runāt, tad jau palika skaidrs, ko viņš pateiks, bet dokumenti, kurus viņš atstāja, atklāsme, kas nāca pār Klēru... Tas bija super!  :cool:
Vispār beigas bija ļoti labas. http://i041.radikal.ru/0805/cd/490ffed17e83.gif Par šīm beigām vien es varu visu iepriekšējo piedot. :yep: http://i031.radikal.ru/0805/3d/2458bf9daf72.gif

Kad Emma ienāca Klēras dzīvoklī un paņēma kartiņu, es gandrīz vai raudāju. :D Kaut kā mani tas aizķēra. :'(  Parādīja kadrus, kur Klēra pirms sprādziena atceras par Emmu, saka, ka mīl viņu... Žēl taču, ka viņai tā arī neizdevās to viņai pateikt. (Kaut gan filmas laikā vairākas reizes mēģināts). Labi vēl, ka palika kartiņa.

Skaisti kadri bija ostā, brauciens ar jahtu. :love:

Vispār, pēc filmas noskatīšanās diezgan ilgi prātoju par dvēselēm, nāvi... Cik ļoti viņi gribēja izdzīvot! Ēriks vēl pārliecināja par to Klēru, kura vairs neticēja, ka izdosies izglābties.

Kopumā, filma ir tāda gaisīga, viegla. :) Filma par dvēselēm.
Un tie brīži, kad palika neomulīgi tagad man asociējas ar auksta vēja brāzmu, kas liek sarauties, ar šaubu mākto dvēseli, kas lidinās apkārt meklējot atbildes.

Vēl domāju par to, kā parādīta Ērika un Klēras mīlēšanās. Kad skatījos, tad vispār nebija emociju. Likās skaisti, bet banāli, neizteiksmīgi. Bet tagad nonācu pie secinājuma, ka nemaz nevarēja būt savādāk. Kāda tur kaisle? Tās ir dvēseles, dvēseļu mīlestība. Un tagad man jau patīk. :)

0

6

Ragana написал(а):

Kad vējš viņai avīzi sejā iemeta, kas bija par kliegšanu. :rofl:

TAjā vietā es vienkārši pārrēcos! :D

Ragana написал(а):

Un kad metās glābt Ēriku, kad viņš nolēca no jumta

Un tas arī! Vāks! LAb piekrītu bj momenti, kad gribējās patiešām zviegt!
Tā vecene man visu laiku likās, kā psihopāte, izsekotāja, kurai nav savas dzīves, bet beigās tas ka viņa sastrādājās ar to Klēras drauguu vai kas viņš tur bija, nelikās tik dīvaini.
Bāc beigu dēļ es nez kapēc apraudājos, kad tās atmiņas par reisu atnāca. TAs bija aizkustinoši.

0

7

bumerbmw написал(а):

Bāc beigu dēļ es nez kapēc apraudājos, kad tās atmiņas par reisu atnāca. TAs bija aizkustinoši.

Ak tad tomēr. :) :P
Es tagad iedomājos, ka skatīšanās laikā nekāda lielā efekta(protams, izņemot beigas), nebija. Bet pēc tam... Manuprāt, tas tomēr nozīmē, ka filma bijusi gana laba.
Nu, vismaz man noteikti bija, ja reiz pēc tam tik ilgi par šo tēmu prātoju. ;)

0

8

ak nu jūs nežēlīgie cilvēki, nu man nav tak viņu kad redzēt, būs jānoelkt lai ziemas brīvlaikā varu redzēt

0

9

pinocchio написал(а):

būs jānoelkt lai ziemas brīvlaikā varu redzēt

Dari tā. :)

0

10

šodien noskatījos :) Diezgan interesanti..un visas tās noslēpumainās lietas interesēja - cilvēku pazušana, Ēriks, suns utt.. un beigas bija negaidītas! patiešām pat neiedomājos tādu pavērsienu un tas ir baigi forši, kad ir tā!!

Ragana написал(а):

Cik ļoti viņi gribēja izdzīvot! Ēriks vēl pārliecināja par to Klēru, kura vairs neticēja, ka izdosies izglābties.

bija jocīgi klausīties, ka Ēriks tik ļoti parliecināts par to, ka viņi izdzīvos..un skumji, ka tomer iznākums cits, kaut gan šai filmai šāds pavērsiens ir labākais..

0

11

Ragana написал(а):

Jauna ārste Klēra (Anne Hathaway) palīdz pieciem aviokatastrofā izdzīvojušiem pasažieriem tikt galā ar pārdzīvoto šoku. Uzklausot pasažieru stāstus par negadījumu un sprādzienu, kurš, kā apgalvo aviokompānija, nav noticis, Klēra īpaši ievēro noslēpumaināko no visiem pasažieriem – Ēriku (Patrick Wilson). Abu starpā pamazām izveidojas romantiskas attiecības. Taču drīz vien pasažieri viens pēc otra sāk noslēpumaini pazust. Klērai ir aizdomas, ka Ēriks varētu to izskaidrot, un viņa apņemas noskaidrot patiesību, lai kādas tam būtu sekas...

izklausās intriģējoši,būs jānovelk. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Passengers