TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » If Only/Ja vien.

If Only/Ja vien.

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

http://sveb.files.wordpress.com/2007/02/if_only1.jpg http://profile.ak.facebook.com/object2/1441/1/l11961592326_8822.jpg

After his impetuous musician girlfriend, Samantha, dies in an accident shortly after they had a fight (and nearly broke up), a grief-stricken British businessman, Ian Wyndham, living in London gets a chance to relive the day all over again, in the hope of changing the events that led up to her getting killed.

Gads:2004

Žanrs: drāma

0

2

Tikko noskatījos un svaigi noraudājusies izdomāju ielikt,jo neskatoties uz to,ka neesmu raudošo filmu cienītāja šī ir viena no retajām,kura man patiešām patika.
Skaista,iesaku. ^^

0

3

Šī man ļoti patīk , tiešām emocionāla filma!!!!!!!
Es ļoti  reti raudu , kad skatos kādu filmu, bet šī patiesi bija aizkustinoša . esmu redzējusi 3 reizes, bet vēljoprojām nav apnikusi
Tnx ka ieliki apraxtu

0

4

Ak, šī filma. ^^ Lieliska! Tik skaista un skumja! Es atkal dievinu filmas, kuras skatoties jāraud vai vismaz gribas raudāt! :) tās man kkā kļūst par mīļākajām... a citas ātrāk izbāl no atmiņas :)
Mazliet skumji un dusmas bija beigās, ka tā tomēr notika.. bet.. ļoti skaisti :)

0

5

mmaarriiaa написал(а):

Es ļoti  reti raudu , kad skatos kādu filmu, bet šī patiesi bija aizkustinoša . esmu redzējusi 3 reizes, bet vēljoprojām nav apnikusi

Ir filmas,pie kurām retais neraud,ja iedziļinies un dzīvo līdz kādai filmai it īpaši ar tādu sižetu un emocijām nav iespējams neraudāt. :) Vismaz esmu no tām,kura raud.'Manas raudošās ir The notebook,A walk to remember,Titanic un tagad šī.. :) Man viņas neapnīk,bet bieži arī skatīties nevaru,tā jau bieži pašai skumji. Vajag vairāk + emociju,bet redz dažbrīd gribās kaut sirdij skaistu :) ^^

mmaarriiaa написал(а):

Tnx ka ieliki apraxtu

Nav par ko,prieks,ka noderēja. ;) :)

Paloma написал(а):

Ak, šī filma.  Lieliska! Tik skaista un skumja! Es atkal dievinu filmas, kuras skatoties jāraud vai vismaz gribas raudāt!  tās man kkā kļūst par mīļākajām... a citas ātrāk izbāl no atmiņas 
Mazliet skumji un dusmas bija beigās, ka tā tomēr notika.. bet.. ļoti skaisti

Par to,ka filmas,pēc kurām gribas raudāt paliek ilgāk atmiņā es varu tikai piekrist. ^^ Tas tādēļ,ka tās aizskar mūsu emocijas,viennozīmīgi,un ja tā notiek,tad filma skaitās izdevusies un laba. :)  :D Arī man bija dusmas nedaudz,ka tieši tā,bet man jau likās ka abi ies bojā. :) ehhh,bet tā ir! Tikai tad,kad zaudējam kādu vai mums ir kaut mazākā nojausma,ka tā varētu notikt,mēs novērtējam cik nozīmīgs mums ir šis cilvēks. :)

0

6

Mmmm, varētu noskatīties.. ^^
Interesanta izklausās.. ^^ Dženiferas dēļ jau vien gribas skatīties. :)

0

7

Abi aktieri,sizhets un taas emocijas,tiesaam noskaties,man liekas,ka tev patiktu ;) :)

0

8

Adrianna написал(а):

,A walk to remember

Šī bija aizkustinoša un man ļoti patika!!!!

0

9

mmaarriiaa написал(а):

Šī bija aizkustinoša un man ļoti patika!!!!

Cik vien esmu to skatījusies vienmēr raudu...

+1

10

vispār jau sen esmu gribējusi noskatīties..

0

11

starpcitu, arī pirms dažām nedēļām noskatījos!! jau pie beigām sapratu, kāds būs iznākums!! tas ir tik aizkustinoši un skaisti!!! un tajā pat laikā tik netaisni, ka viens mirst, lai otrs paliktu dzīvs, bet otrs paliek dzīvs, lai pārdzīvotu mirušā dēļ..
bet filma skaista :)  :love:

0

12

aNgeL написал(а):

starpcitu, arī pirms dažām nedēļām noskatījos!! jau pie beigām sapratu, kāds būs iznākums!! tas ir tik aizkustinoši un skaisti!!! un tajā pat laikā tik netaisni, ka viens mirst, lai otrs paliktu dzīvs, bet otrs paliek dzīvs, lai pārdzīvotu mirušā dēļ..
bet filma skaista

Sākumā likās būs tāda pozitīva,bet tik skaista galu galā..tā vieta pašās beigās,kur viņi sēž kafejnīcā un viņš uzdāvina rokassprādzi ar visādiem kuloniņiem tajā brīdī nenoturējos,tas likās tik mīļi.  :love: ahhh :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » If Only/Ja vien.