TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Leap year

Leap year

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

http://www.collider.com/wp-content/image-base/Movies/L/Leap_Year/posters/leap_year_movie_poster_01.jpg

A woman (Adams) who has an elaborate scheme to propose to her boyfriend on Leap Day, an Irish tradition which occurs every time the date February 29 rolls around, faces a major setback when bad weather threatens to derail her planned trip to Dublin. With the help of an innkeeper, however, her cross-country odyssey just might result in her getting engaged.

Filmas treileris:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zDRyB5miyLM[/youtube]

Ļoti gribu redzēt :love: ! Amerikā iznāks 8. janvārī, ceru, ka drīz pēc tam arī Latvijā :shine:

0

2

uuu, izskatās baigi labi!!! :)

0

3

Šo arī gribu redzēt, man ļoti patīk aktrise Eimija Adamsa, redzēju viņu filmās Enchanted, Julie & Julia un Doubt.

Отредактировано indy (06.12.2009 11:36)

0

4

indy написал(а):

man ļoti patīk aktrise Eimija Adamsa

Aha, Enchanted viņa bija vnk superīga, es pat oriģinālo DVD iegādājos :D Metjū Gudijam ar nav ne vainas  :playful: Iemīlēju viņu filmā "Chasing Liberty"! Plus vēl šīs filmas vide - smaragdzaļā Īrija  :love:

0

5

oki, es ar gribu, iesim uz kino. :D

0

6

Tikko noskatījos šo filmu.
Ai, tik jauka, mīlīga, viegla un romantiska. Un jautra. ^^ Tieši tas, ko man šovakar gribējās.
Un vispār forši, kad tāda seklā pilsētas dāmīte pēc piedzīvojumiem ne tik komfortablos apstākļos attopas, kas dzīvē ir svarīgi... :)
Nemaz nerunājot par beigu ainu pie okeāna ar manu mīļo, skaisto īru gredzenu :love:

0

7

Jāap..Man ar dikti šī filma patika  :love: Tieši kā teici - mīlīga, viegla, romantiska. Un jautra :)  :love:

0

8

ak, tu jau visu esi redzējusi, ko es kādreiz esmu gribējusi redzēt :D

0

9

Es īstenībā šo nemaz nebiju plānojusi skatīties..Precīzāk sakot es nezināju par šīs filmas eksistenci..wnk mamma bija ielādējusi un pasauca skatīties :D Es pat nezināju, kā šī filma angliski saucas :D Pēc plakāta vakar atpazinu :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Leap year