TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » The Last Song.

The Last Song.

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

The Last Song
http://gossipteen.com/wp-content/uploads/2009/12/miley-cyrus-the-last-song-porster.jpg

Seventeen-year-old Veronica 'Ronnie' Miller's life was turned upside-down when her parents divorced and her father moved from New York City to Tybee Island, Georgia. Three years later, she remains angry and alienated from her parents, especially her father ...until her mother decides it would be in everyone's best interest if she spent the summer on Tybee Island with him. Ronnie's father, a former concert pianist and teacher, is living a quiet life in the beach town, immersed in creating a work of art that will become the centerpiece of a local church. The tale that unfolds is an unforgettable story about love in its myriad forms - first love, the love between parents and children - that demonstrates, as only a Nicholas Sparks novel can, the many ways that deeply felt relationships can break our hearts ...and heal them.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=joCwQ2pjfjw[/youtube]

Manis pieminētā filma, kuru noteikti skatīšos tikai viena vienīga iemesla dēļ- jo tas ir Nikolasa Sparksa stāsts.Un, nešaubos , ka tas būs labs stāsts. :)

Отредактировано Mariposa (21.01.2010 19:35)

0

2

Paldies, ka ieliki info! :)
Jā, sī filma arī pievienosies sarakstam, ko gribu redzēt! ^^
Šķiet, Mailijai šī loma tīri labi piestāv! :)

0

3

GaBy написал(а):

Šķiet, Mailijai šī loma tīri labi piestāv! :)

Es to pašu padomāju.. :)

0

4

uu, paldies, ka ieliki!! ^^ Noteikti arī gribu šo redzēt! :)

0

5

Es arī gribēšu noskatīties šo filmu :) Izskatās romantiski skaista :)

0

6

Jā, jābūt foršai. Vispār visas filmas, kas veidotas balstoties uz Nikolasa Spārksa grāmatām, man ļoti patīk.  8-)

Отредактировано Lisa (19.01.2010 18:47)

0

7

Šķiet tas visiem ļoti vienots viedoklis - atzinība filmām, kas veidotas pēc Spārksa grāmatām. :D

0

8

traileris , piesaista, patīkami ,a tkal kāda filma pie jūras , traki liels plus

0

9

Noskatījos beidzot šo filmu un tagad manas domas par to. :)

Свернутый текст

Vēl viena skumja, skaista filma.
Vispār Nikolasa Spārksa romāni allaž spēj aizskart dvēseles. Un, šī nebija izņēmums...atkal pa dažām aizkustinājuma asarām.  :'(
Sākumā, es domāju nu kā būs, jo tomēr Mailija Sairuss nav pierasta redzēt šāda veida lomās. Bet, patiesībā es Ronijas lomā nespētu iedomāties nevienu citu kā Mailiju.  :) Tā, kā man ļoti patika viņas aktierspēle šajā filmā. Ronijas loma pati par sevi bija ļoti intresanta. Ārēji dumpinieciska, neaizskara, bet iekšēji viņa bija ļoti mākslinieciska dvēsele...  :love: 
Man patika viņas iepazīšanās ar Vilu...un vispār visa tā atmosfēra...jūra, pludmale, vasaras mājās...saulrieti...skaisti! :love:  :love:  :love:
Laikam man mīļākā Vila un Ronijas aina, kad abi dziedāja mašīnā...tik smieklīgi...lika pasmaidit. :D  :)
Un, citas ainas abiem ar skaistas...un kas par pirmo skūpstu saulrietā! :love:
Daudzas tās ainas tik rotaļīgi mīļas...un ļoti skaistas! Es jau beigas domāju, ka abi nepaliks kopā, bet tomēr....akkk....esmu apmierināta ar to, ka beigās Ronija piedeva Vilam. :)
Patika, kad Ronijas tēvs un brālis viņus visu laiku vēroja ar binokļiem. Brālis vispār tik  smieklīgs. :D  :D 
Bet, mīļigi, kad tieši brālis izvelējās Ronijai kleitu uz Vila māsas kāzām. Un, tā kleita bija ļoti skaista!  :D
.... Ak....aina, kad Ronija uzzināja, ka tēvs ir slims...ak, izrāva man sirdi...Tik skumji. :'(  Un, tas viņas brālis arī l...ak......skumji! :'(  Skumjas ainas, bet tomēr Ronija beidzot apzinājās, cik daudz viņai nozīmē viņas tēvs. Un, kad bērēs viņa spelēja klavieres un aizbraucot paņēma tās līdz... :'( 
Bet, kopumā ļoti skaista filma. Man ļoti patika. :)  Noteikti ierindojas manu mīļāko filmu sarakstā :love:  :flirt: .!

Отредактировано Mariposa (20.11.2010 13:35)

0

10

Filma ir manā sarakstā, bet nav sanācis laika to noskatīties.

0

11

izskatās, ka es forumā tā arī neiekomentēju, bet filmu pirms krietna laika noskatījos. Tīri laba, bet man mežonīgi traucēja Mailija Sairusa, jo man viņa reāli nesimpatizē. Un arī tas viņas puisis man nepatīk. Bet mazais brālītis ir superīgs.

0

12

Nu es noskatījos..Tīri normāla fima ar manu mīļo A walk to remember konkurēt nespēj, bet bija tiešām skaista. ..kaut kas man dikti traucēja tajā filma, laikam jau Sairusa - man viņa dikti nepatīk, tas džekiņš bija tīri normāls, bet mans ,mīļākais personāžs bija mazais brālītis..Viņš bija tik foršs.

0

13

Xi, es ar noskatījos :D Stāsts ļoti skaists, lai gan tajā pat laikā diezgan tipisks, daudzviet paredzams..bet vienalga ļoti skaists, ar tiem jūras skatiem un klaviermūzikas auru  :love: ar juteklības auru :)
Man šķiet, ka Mailiju redzu pirmo reizi. Tīri tāda jauka, brīžiem sejas žesti ļoti patika, lai gan vispār, man liekas, ka viņai tā kā trūkst grācijas un es nespēju saprast, kāpēc Vils viņā tik ātri iemīlējās. Ar neiebilstu pret citu aktrisi, bet nu..šajā lomā redzēju viņu un tādēļ pieņemu to :) Ir ok :)
Un, protams, brālītis mani ar iekaroja!! ak, kur tādu brāli var noīrēt? :D
Uzreiz nojautu, ka kāds mirs (varbūt pierasts, ka tā notiek Nikolasa novelēs), skatījos un  domāju, kurš tas būs.. un patiesi abi galvenie varoņi nelikās tie īstie..Jāa.. cik gan smagi ir bezspēcīgi noskatīties, ka nodziest tuva cilvēka dzīvība. Likās loti skaisti un reizē paredzami, ka viņš mirs, dzirdot Ronnijas spēlēšanu.
Liels prieks, ka Ronija un Vils beigās palika kopā :)

0

14

Mariposa написал(а):

Vēl viena skumja, skaista filma.
Vispār Nikolasa Spārksa romāni allaž spēj aizskart dvēseles. Un, šī nebija izņēmums...atkal pa dažām aizkustinājuma asarām.

Jāā, pilnīgi piekrītu. Šī filma gan bija punkts uz "i", ja tā var teikt, nepadomāju, kur iepinos, skatoties Spārksa filmu :D Pēc vienas, kur galvenais varonis nomira ar vēzi un vienas, kur sunim bija, bet bērni savāca naudu operācijai... man bija maaazliet par daudz tā visa.
Bet filma kā tāda tiešām laba. Skaista. Un skumja. Nu jā, ļoti... spārksiska :D
Kas interesanti - filmas ir tik labas, bet viņa grāmatas man nepatīk. Man tā laikam pirmo reizi - ka tiešām nav vēlēšanās lasīt grāmatas. Jo filmas pietiekoši pārveidotas arī, tomēr kaut kādā veidā tām visām ir tāda vienojoša aura... :)

Mariposa написал(а):

Laikam man mīļākā Vila un Ronijas aina, kad abi dziedāja mašīnā...tik smieklīgi...lika pasmaidit.

Man gan bruņurupucēnu pieskatīšana - sākot ar pirmo reizi, kad viņš atnāca, un tad naktī, kad abi nogulēja pludmalē. TIk mīlīgi :D

aNgeL написал(а):

Tīri tāda jauka, brīžiem sejas žesti ļoti patika, lai gan vispār, man liekas, ka viņai tā kā trūkst grācijas un es nespēju saprast, kāpēc Vils viņā tik ātri iemīlējās.

:D :D :D tu mani sasmīdināji :D nav jau svarīgs mūsu viedoklis par viņu, bet Vila - un mums nemaz nevajag obligāti saprast :D

Bet tā vispār jā, man aktieri šie ne ļoti. Un meitene tad jau man labāk patika, Vils pēc izskata nu ne ļoti.. pārāk tāds... nez.. "smukulītis", kurš nemaz nav tik smuks manā izpratnē :D

0

15

Paloma написал(а):

aNgeL написал(а):
Tīri tāda jauka, brīžiem sejas žesti ļoti patika, lai gan vispār, man liekas, ka viņai tā kā trūkst grācijas un es nespēju saprast, kāpēc Vils viņā tik ātri iemīlējās.   

tu mani sasmīdināji  nav jau svarīgs mūsu viedoklis par viņu, bet Vila - un mums nemaz nevajag obligāti saprast

Kāreiz šajā ziņā ir gan svarīgs man mans viedoklis, jo es vērtēju aktrisi ar šiem vārdiem vairāk nekā varoni.

0

16

Drusku nesapratu tavu teikumu :D

bet nu, tas, ko es gribēju pateikt, ka man liekas jocīgi tā spriest, ka redz, tavu-, manu-, mūsu-utt.prāt viņai trūkst grācijas un kā tik ne, tāpēc galvenajam varonim nevajadzēja viņā iemīlēties. Būtu dīvaini ja dzīvē tā viss darbotos :D
Un es vispār kaut kā skatos vairāk un iekšējām attiecībām - nu, iemīlēties kā cilvēkā. Un to pēc tādas nakts pie jūras vaktējot bruņurupučus - kāpēc ne? :D

0

17

Es nevaru vērtēt tikai pēc varoņu attiecībām un notikumiem. :D Man tēlojums ir ne mazāk svarīgs (subjektīvā nozīmē) jo es skatos filmas utt ne tikai kā stāstu, bet arī kā mākslas veidu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » The Last Song.