TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Donde esta Elisa? (Telemundo, 2010) » Donde Esta Elisa?

Donde Esta Elisa?

Сообщений 1 страница 20 из 22

1

Telemundo presenta en MIPCOM, “Donde esta Elisa” de TVN

La producción del canal TVN, ¿Dónde está Elisa? que ha logrado récords de ratings durante su exhibición en Chile, será presentada en MIPCOM como parte del catálogo de Telemundo Internacional.

La telenovela escrita por Pablo Illanes y dirigida por María Eugenia Rencoret, y que cuenta la historia de la desaparición de Elisa Domínguez, ha alcanzado un promedio de 31,3 puntos de rating desde que comenzó a exhibirse el pasado 21 de abril. El 13 de agosto obtuvo un promedio de 44,8 puntos de rating hogar, con un pico de 50 puntos.

La historia comienza el día de cumpleaños de Raymundo Domínguez, un reconocido empresario, quien festejaba junto a su esposa, hijas y demás familiares cuando un suceso inesperado cambia la vida de todos. La celebración se vuelve tragedia cuando su hija mayor desaparece. Elisa asistió junto a sus primos a una fiesta en una discoteca de la región, lugar donde según el reporte del departamento de policía, fue vista por última vez.

La unidad de investigación de la policía desarrolla una larga lista de sospechosos en donde se encuentran compañeros de estudio, ex trabajadores de Raimundo Domínguez y hasta sus tíos, primos e inclusive sus padres.

Telemundo Internacional completa su oferta con un catálogo que incluye novelas como Bella Calamidades, Niños ricos pobres padres, Victorinos, Más sabe el diablo y Agua en la boca, entre otras.

Galvenajās lomās-  Karla Monroig, Cathy Siachoque..!

0

2

Jau sen biju ievērojusi šīs telenoveles nosaukumu, bet uzmanību nepievērsu īpašu! šausmas, tā i nebūtu pamanījusi, ka te Monroig un Siachoke!! Mariposa, Tu mani nobeigsi ar šādu info :D :D Ak, cik forši , ka Karlai galvenā loma  :love:  :love:  :love:

0

3

aNgeL написал(а):

Mariposa, Tu mani nobeigsi ar šādu info :D :D

Nobeigt gan tevi negribu, bet.. :D
Jā, liekas, ka Gabriels Porras arī būs, bet to gan droši nezinu..
šitā laikam kādas argentīnas telenoveles rīmeks..Man ar milzigs prieks ka Karla un Cathy būs! :)

0

4

Mariposa написал(а):

Jā, liekas, ka Gabriels Porras arī būs, bet to gan droši nezinu..
šitā laikam kādas argentīnas telenoveles rīmeks..

jā, jau apskatījos, ka Porras laikam būs un zinu, ka tas ir rīmeiks :D :) Gaidu, kad būs kaut kāds normāls treileris  :flirt:

Ak, jaa.. Tavs paraksts  :love:  :love:  :love:

0

5

aNgeL написал(а):

jā, jau apskatījos, ka Porras laikam būs un zinu, ka tas ir rīmeiks :D :)

Kuras telenoveles nezini? Kas tur ir? ..Man tak jāzina vai maz vērts gaidit.. :)

aNgeL написал(а):

Ak, jaa.. Tavs paraksts  :love:  :love:  :love:

To pašu varu teikt par tavu!!! :love:  :love:  :love:
Un, mans paraksts radās pēc vakardienas nip tuck sērijas, vnk gribēju viņu atkal redzēt kā Koulu! :)

0

6

Jā,patīkami apzināties,ka Karla kā aktrise tiek novērtēta,ka jau spēlē galveno lomu,es nezinu,var jau būt,ka ir jau kādā seriālā spēlējusi galveno lomu,jo es viņu zinu tikai kā otrā plāna lomu atveidotāju.

0

7

Terēze написал(а):

Jā,patīkami apzināties,ka Karla kā aktrise tiek novērtēta,ka jau spēlē galveno lomu,es nezinu,var jau būt,ka ir jau kādā seriālā spēlējusi galveno lomu,jo es viņu zinu tikai kā otrā plāna lomu atveidotāju.

cik zinu, tad tā ir viņas pirmā galvenā loma :)

Mariposa написал(а):

Kuras telenoveles nezini? Kas tur ir? ..Man tak jāzina vai maz vērts gaidit..

tas ir rīmeiks seriālam ar tādu pašu nosaukumu - Donde esta Elisa?

0

8

aNgeL написал(а):

cik zinu, tad tā ir viņas pirmā galvenā loma :)

Jā, tā laikam ir..Nu, Dame Chocolate man viņa ļoti patika..un to lomu manās acīs visai grūti kādam būs pārspēt, bet El Rostro de Analia un MSED man ar viņa patīk.. :) Nu, pagaidīšu, kas tas īsti būs par seriālu un tad domāšu , vai skatīšos. :)

0

9

Mariposa написал(а):

Nu, Dame Chocolate man viņa ļoti patika

Viņai bija pozitīvā loma?

0

10

aNgeL написал(а):

Viņai bija pozitīvā loma?

Nu patiesībā , Karla tēloja divas lomas  :) , viena ļaunā Samanta, pēc kuras nāves nāca viņas dvīņu māsa Debora( kura man ļoti patika tajā seriālā..manuprāt lieliska loma izdevās Karlai, lai gan Samanta arī bija superīga ļaundare! :D )

0

11

ohoo, Karla un Siačoke - tas jau izklausās ļoti daudzsološi! :) Nu jāgaida kāda sīkāka info par šo seriālu, treileri utt. :)

0

12

Mariposa написал(а):

Nu patiesībā , Karla tēloja divas lomas   , viena ļaunā Samanta, pēc kuras nāves nāca viņas dvīņu māsa Debora( kura man ļoti patika tajā seriālā..manuprāt lieliska loma izdevās Karlai, lai gan Samanta arī bija superīga ļaundare!  )

Kad Tu tā saki, tad atmiņā uzpeld, ka kaut kur dzirdēju, ka dviņu māsas tēloja :D bet man liels prieks, ka viņai ne tikai ļaunā loma, bet arī labā šajā seriālā :) ticu, ka viņai lieliski padodas ļaunās, bet man tā patīk viņu redzēt kā labo, stipro, gudro sievieti :D

0

13

aNgeL написал(а):

ticu, ka viņai lieliski padodas ļaunās, bet man tā patīk viņu redzēt kā labo, stipro, gudro sievieti :D

Jā man ar patīk, ka viņa seriālos parasti ir gudra un stipra, jo manuprāt naivas viņai tik ļoti nepiestāvētu.. :) Tad jau redzēs kāda būs šajā telenovelē.. :)

0

14

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rob3hzEMShM[/youtube]

0

15

Eh, diemžēl jāsaka, ka Karla nebūs "Donde esta Elisa?". Par to jau sapratu, kad noskatījos promo un vēl pabrīnijos, bet viņa arī pati ir uzrakstījusi, ka nav šajā telenovelē..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ex2eVSfFfUA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QTTB3EwF2SM[/youtube]

Отредактировано aNgeL (09.02.2010 08:40)

0

16

Kādēļ Karla tomēr nefilmēsies?Personīgu motīvu dēļ,vai producenti tā izlēma?

0

17

Terēze написал(а):

Kādēļ Karla tomēr nefilmēsies?Personīgu motīvu dēļ,vai producenti tā izlēma?

šobrīd nav ne jausmas. varbūt vēlāk izdosies uzskriet kādai plašākai informācijai.

0

18

uu.. zēl... :(

0

19

Tagad runā, ka seriālā filmējas Horhe Luis Pila (Džimmijs no MSED).

0

20

aNgeL написал(а):

Tagad runā, ka seriālā filmējas Horhe Luis Pila (Džimmijs no MSED).

Jā..redzēju jau bildes, bet vai tiešām Karla nefilmējas? :|  Vai tad promo tā nav viņa?

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Donde esta Elisa? (Telemundo, 2010) » Donde Esta Elisa?