TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Casanova sin amor!

Casanova sin amor!

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Gustavo Bolívar escribe comedia romántica Casanova sin amor para Telemundo

(Nubia Gamboa). Casanova sin amor es el título de la nueva creación de Gustavo Bolívar para Telemundo. El escritor reveló en primicia aspectos del mencionado proyecto que está en etapa de preproducción.

Para comenzar, explicó que se trata de una comedia romántica que marca su retiro temporal de la escritura de historias dramáticas que tienen que ver con narcotráfico y violencia. “Necesitaba un respiro del género que considero muy importante, pero que en mi opinión ya tiene un ciclo cumplido” indicó a PRODU, el autor de El capo, Sin tetas no hay paraíso, Sin senos no hay paraíso y Pandillas, guerra y paz.

Runā, ka telenovelē galveno lomu atveidos Jencarlos Canela!

0

2

Aktieri jau nomainīti.. bet parādījies pilots

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dL7VnjGBGzw[/youtube]

0

3

Mani piesaistīja pilots! labi samontēts un sižetiski interesanti izskatās (ak, aktiermāksla iejaukta  :love: ) Migels Varoni  :love:  Un šī Sāra.. īstenībā El Clon man viņa labāk patīk, nekā šajā pilotā..Bet nu , cik sapratu, tad droši vien viņas vietā būs cita aktrise

0

4

Nu, Migels Varoni man ok galvenajai lomai. Jencarlos jau, protams, neizsakāmi labāk būtu, bet... :D
Šīs Sāras vietā gan noteikti citu vajag! Nu nešķiet man, ka viņa būtu galveno lomu pelnījusi... un vispār ne pārāk man viņa.
Ahh, bet sižets superīgs izklausās!!! :love:

0

5

Paloma написал(а):

Šīs Sāras vietā gan noteikti citu vajag! Nu nešķiet man, ka viņa būtu galveno lomu pelnījusi... un vispār ne pārāk man viņa.

es jau rakstīju, ka viņa nebūs :D
njaa.. diemžēl Telemundo pārcenšas.. jau jāgaida (vismaz man) 3 jaunās telenoveles..

0

6

tā... šī, tā mistiskā par pili un...? Ko es neatceros? :D

0

7

No manas puses vēl La Reina del Sur :D

0

8

jā, ir nopietnas baumas, ka jencarlos varētu atveidot galveno lomu. Ja tā būs, iespējams pat es skatīšos. Jo man patīk šitā veida sižeti. hihihi.

0

9

Nu īstenībā pēc sižeta man liekas, ka Jencarlos ir par jaunu galvenajai lomai.

0

10

šis projekts ir iesaldēts

nja....žēl..viņš bij manā gaidāmo sarakstā..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Casanova sin amor!