Damon & Elena/Ian & Nina
Сообщений 361 страница 380 из 548
Поделиться36227.06.2011 20:20
Awiiii, tik naisīgs video
Поделиться36329.07.2011 15:43
Sveikas, meitenes!
Paskatījos šīs sadaļas iepriekšējās lapas un nolēmu pateikt savas domas Ir tā, ka pats seriāls man neiet īsti pie sirds, bet ko nevarētu teikt par Delenu jeb Nian
Paskatījos bildes un arī dažus video un man viņi iepatikās, pat ļoti, tā kā esmu viena no viņu fanēm
Ja patiešām šo seriālu rudenī radīs pa LNT, tad varbūt "uzmetīšu aci" kādai sērijai, ja sanāks
Поделиться36429.07.2011 16:18
Awww, man prieks Līguc Es daudz esmu komentus lasījusi, ka cilvēkus šim seriālam ir piesaistījušas tieši Deimona un Eleinas attiecības, to izaugsme, un, ka abu neviltotā ķīmija un kopainas ir tās, kas notur uzmanību. Es pat teiktu, ka tie ir vismaz 40% no visa fandoma. Tad kādi 50% ir visa seriāla gaita in general, un kādi 10% seriālu skatās dēļ Stelena.
Поделиться36529.07.2011 16:32
Man arī, cravey Kā jau rakstīju, tad man pats seriāls nevisai, nemaz nerunājot par Stelena Viņi man galīgi neiet kopā
Bet Delena
Ļoti ceru, ka viņi beigās paliks kopā un man prieks , ka arī dzīvē viņi ir kopā
Es Wikipedia palasīju arī šī seriāla anotāciju, lai saprastu, kas un kā, bet nu vienalga nepiesaista man šis seriāls, bet kā jau rakstīju, ja rādīs pa LNT, tad varbūt "uzmetīšu aci" kādai sērijai
Поделиться36629.07.2011 16:34
kādi 10% seriālu skatās dēļ Stelena.
Tik daudz.. :o
Traki..
Ļoti ceru, ka viņi beigās paliks kopā un man prieks , ka arī dzīvē viņi ir kopā
Es ar..
Поделиться36729.07.2011 17:51
Tik daudz
Nu ir jau ir tie 10% gan jau Nav jau tā, ka viņiem nemaz fanu nav
Ļoti ceru, ka viņi beigās paliks kopā
Nu tas būtu pret visiem loģikas principiem, ja viņi nepaliktu kopā. Manā uztverē beigās Eleinai ir jāpaliek ar Deimonu vai vispār ne ar vienu no brāļiem. Pirmām kārtām vienkārša iemesla dēļ:
1) Ja Eleinai parādās spēcīgas jūtas pret Deimonu, tas jau norāda uz to cik "spēcīgas" ir bijušas viņas jūtas pret Stefanu. IMO, ja reiz tu mīli kādu, tad neviens cits nevar šai mīlestībai pārkāpt pāri un likt šaubīties. Tas, ka Eleina iemīlēs Deimonu parāda tikai to, ka šis būs kas daudz spēcīgāks un visaptverošāks, nekā viņas jūtas pret Stefanu. Turklāt jāņem vērā vēl šis slow built up - šādas attiecības vienmēr ir pārmākušas love at first sight, ja vien pēdējo pareizi neapspēlē.
2) Seriāla autori visu laiku runā par Deimona ceļu uz labošanos, par Deimona varoņa izaugsmi. Savukārt Eleinas varone attīstās līdz ar Deimonu, tas jau vien, ka ainās ar Deimonu Eleinas raksturā parādās spilgtums, var redzēt, ka viņa un Deimons ir divi individuāli raksturi, kas vienkārši sader kopā. Stelenas ainās nekas nemainās. Kādas šīs attiecības bija sākumā, tādas viņas ir tagad. Vienīg Stefans saņēma lielo aplauzienu par to, ka pat viņa dēļ Eleina nevēlas kļūt par vampīru Turklāt ļoooti reti tiek pieminēta Stefana varoņa izaugsme, kaut kāds ceļš uz kaut ko lielāku - arī šis ir rādītājs.
3) Mans trešais lielais points, ir pats fandoms. Kā jau minēju iepriekš, tad šajā seriālā procentuāli 70% ir Delena un vien kādi 20% ir Stelena, iztrūkstošos 10% es atsāju tiem, kas šo seriālu skatās vispārēji nefanojot ne par vienu no abiem pāriem. Turklāt pašos medijos - kādi raksti ir par Delena, un kādi par Stelena. Arī žurnālisti lielākoties ir Delenas Nez vai šo lielo "iedaļu" seriāla autori gribēs apbēdināt, ja vien protams nevēlas sačakarēt sev reitingus, kas varētu nonākt pie tā, ka seriālu atceļ...
4) Un kā pēdējo vēlos izcelt Deimonu kā atsevišķu varoni. Nebūs Deimona, nebūs TVD. Deimons ir TVD. Deimons ir gandrīz visu skatītāju mīļākais varonis no šīs trijotnes vai vispārīgi (Elaidžam esot lielākajam konkurentam ).
Поделиться36829.07.2011 18:00
Vēl par tēmu - amazing video
Dang, labi, ka vairs tik mēnesis palicis līdz septembrim. Skatījos, un tā sagribējās Delenu jaunajā sezonā, zinot, ka nu patiešām būtu jābūt VIŅU sezonai
Поделиться36929.07.2011 22:39
Elaidžam esot lielākajam konkurentam
Kas īstenībā nemaz nekonkurē, jo viņi abi ir dažādās kategorijās .. vismaz man.. Elijah tomēr ir Elijah... Viņš ir paredzēts, lai visas meitenes sapratu, ka nevar fanot par Deimonu, bet viņām tiek iedots cits, savā ziņā "krutāks" vampīrs..
Bet Deimons ir tikai Elenai...
Поделиться37029.07.2011 22:45
Kas īstenībā nemaz nekonkurē, jo viņi abi ir dažādās kategorijās .. vismaz man.. Elijah tomēr ir Elijah... Viņš ir paredzēts, lai visas meitenes sapratu, ka nevar fanot par Deimonu, bet viņām tiek iedots cits, savā ziņā "krutāks" vampīrs..
Bet Deimons ir tikai Elenai...
Piekrītu!
Elaidža tomēr ir vienīgais,kas mani pagaidām notur pie seriāla, lai gan es tiešām ļoti dievinu Delenu, tomēr Elaidža...ahh nezini, ko, lai pasaku Siikaa visu pateica manā vietā.
Поделиться37129.07.2011 23:33
Ar Elaidžu kā konkurentu Deimonam es biju domājusi tā, ka ja pirms tam lielākai daļai Deimons bija neapšaubāmi mīļākais varonis, tad tagad Elaidža sastāda konkurenci, jo ļoti daudzi bez viņa šo seriālu vairs nespēj iedomāties Ta kā Elaidža favorītu ziņā ir lielākais konkurents Deimonam in general, bet sakarā ar Eleinu, kā jau Aijucis teica, Deimonam tur konkurences vispār nav
Поделиться37230.07.2011 08:40
Jā.... fanu bāze viņiem varētu būt pat vienāda.. Jo viņa lielā mērā pārklājas..
Man pašai Deimons savā ziņā atgādina Elijah, kāds viņš varētu būt bijis jaunībā.. savā zinā ideālists, kas mīļoto dēļ ir gatavs uz spēles likt visu... Tagad Elijah ir pārāk daudz sliktā pieredzējis un pārāk daudz nodevības no sava brāļa saņēmis, viņš vairs netic ideāliem (kas parādījās atmiņu ainā ar Kertīnu: "I don't believe in love, Caterina!"), tomēr viņu fascinē Deimona daba.. kā nekā viņš neloka savu mugurkaulu, jo parādījies ir kaut kas stiprāks. Tieši šī mugurkaula lieta ir tā, kas man liek salīdzināt Elijah ar Deimonu un Stefanu un Klausu... Jo Stefans un Klauss abi savu vēlmju labā, vai sevis paša labā precīzāk, ir gatavi darīt visu, kas jādara, pat ja tas sāpina viņu mīļotos.. :0 Tikai Stefanā tomēr vēl ir mazliet palicis godaprāts, jo viņš vēl dažreiz iedomājas par sev tuvajiem.. taču gan jau Klausam šīs sezonas laikā izdosies to iznīcināt.. :o
Поделиться37305.08.2011 20:47
Ļoti, ļoti skaists un emocionāls video
Поделиться37405.08.2011 20:57
Es nevaru, cik viņi ir skaisti kopā
manips:
Поделиться37505.08.2011 21:00
Un mazs spoilerīts' no S3 set
Поделиться37609.08.2011 12:20
Re, re, šis bija tas, par ko es runāju - situation has changed @IMDB Pat šeit Delena ir blakus
[реклама вместо картинки]
Поделиться37709.08.2011 13:13
Oho... viņš vienā sērijā pat nebūs redzams...
Поделиться37811.08.2011 14:34
'The Vampire Diaries' Season 3: Ian Somerhalder on Damon's birthday gift to Elena
Somerhalder tells us that the present is rather unconventional. "She refuses to let him buy her anything, so he doesn't technically give her anything for her birthday," he says. "But he came across something that she really, really, really wanted and needed, and he did what he had to do to get it for her. She thinks that he stole it, or that he found it. It's a very beautiful moment between them. It's a really sweet, quiet moment."
The gift will definitely remind us of Stefan's absence, but we'll say this about the scene: it's practically tailor-made to be plastered all over your tumblrs, Damon/Elena fans.
Deeeeemmmm, DODIET MAN ĀTRĀK 16. SEPTEMBRA RĪTU!!!!!!!!!!
Поделиться37931.08.2011 21:40
LOOOOL
Поделиться38011.09.2011 10:30
Ahh, šis ir skaists