Ahhhh
Woww.... vienmēr esmu apbrīnojusi video veidotāju talantu, salikt kopā mazus gabaliņus izveidojot stāstus kā šis...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » The Vampire Diaries » Damon & Elena/Ian & Nina
Ahhhh
Woww.... vienmēr esmu apbrīnojusi video veidotāju talantu, salikt kopā mazus gabaliņus izveidojot stāstus kā šis...
WOW, šis video ir JĀREDZ!!! VNK IR JĀREDZ EPIC!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q9Y-IyLAbos[/youtube]
ew, tik forši uzstaisīts!
un tā deja - Delena & Jack&Rose.. suppā!
Wow...
Yay, šonakt nākošā sērija. Šoreiz gan pirms tam iešu gulēt, tas tik noskatos, jo jau 6os jāceļās. 7ņos jādodas uz Burtniekiem, uz putnu verošanu ar programmas vadītāju
Yay, šonakt nākošā sērija.
Sen neesmu ceturdienas tik ļoti gaidījusi, kā tagad, jo tas nozīmē ka piektdien no rīta varēšu noskatīties savu seriālu sērijas..
Man jau ir iestrādājies tā kā rituāls, no rīta piecelties, sataisīt brokastis, ierāpties gultā un skatīties seriālus (vispirms Supernatural, pēc tam Vampire Diaries)...
Man jau ir iestrādājies tā kā rituāls, no rīta piecelties, sataisīt brokastis, ierāpties gultā un skatīties seriālus (vispirms Supernatural, pēc tam Vampire Diaries)...
Es tik pēcpusdienā tikšu pie TVD un SPN labas kvalitātes
Viens no skaistajiem mirkļiem "Isobel" sērijā
Vēl 8 h 25 min līdz 22. sērijas sākumam Moš vēl kāds skatīties tiešraidē šonakt pl.03:00 (pēc LV laika)?
Nope, uz tādām upuriem neemu gatava, it īpaši, ja vēl ar reklāmas pauzēm un sliktā kvalitātē, bet domāju, ka celšos 7 no rīta. Gribas redzēt kādos apstākļos tad galu galā būs tas skūpsts.
Nope, uz tādām upuriem neemu gatava, it īpaši, ja vēl ar reklāmas pauzēm un sliktā kvalitātē, bet domāju, ka celšos 7 no rīta. Gribas redzēt kādos apstākļos tad galu galā būs tas skūpsts.
Jasna. Īstenībā novilkt jau ir iespējams ap kaut kādiem 04:30
Vēl 8 h 25 min līdz 22. sērijas sākumam Moš vēl kāds skatīties tiešraidē šonakt pl.03:00 (pēc LV laika)?
Tā kā man netipiski piektdienām iekrita darbs jau no paša rīta, tad redzēšu tikai vakarā..
Man po, ka tā ir Ketrīna, izskatās kā Eleina Anyways
Aw...
Delena mīl lācīti
Neaizmirstiet balsot par Delena
Labas ziņas.. balsojums ir izmainījies (izrādās, ka var nobalsot vairākas reizes, es tagad esmu divas reizes balsojusi.. ) un Deimons ir pamatīgi priekšā..
Stefan 20.32%
Damon 64.19%
Elena Gilbert/Nina Dobrev | The Vampire Diaries | 02.08.2019 |
TVD at Comic-con 2010 | The Vampire Diaries | 27.07.2010 |
E. L. James "Fifty Shades" trilogy | Grāmatas | 14.11.2013 |
4. sezona | The Vampire Diaries | 26.04.2013 |
4x16 - Bring It On | TVD 4.sezona | 15.03.2013 |
Вы здесь » TelenovelesLV » The Vampire Diaries » Damon & Elena/Ian & Nina