Labas ziņas.. balsojums ir izmainījies (izrādās, ka var nobalsot vairākas reizes, es tagad esmu divas reizes balsojusi.. ) un Deimons ir pamatīgi priekšā..
Yap, man arī bija šoks Pozitīvā nozīmē, protams
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » The Vampire Diaries » Damon & Elena/Ian & Nina
Labas ziņas.. balsojums ir izmainījies (izrādās, ka var nobalsot vairākas reizes, es tagad esmu divas reizes balsojusi.. ) un Deimons ir pamatīgi priekšā..
Yap, man arī bija šoks Pozitīvā nozīmē, protams
Delena.
Šitā riktīgi mīlīga!
Wouuuh, Mari, kas pa supeŗīgo pirmo postu Es ar pievienojos ar bilžukiem
Zinu, ka šī ir Ketrīna, bet bilde vienalga skaista No Deimona puses te tāāds maigums manāms
Varbūt es te jau safantazējos, bet izskatās, ka Ketrīnas acīs tāda kā vilšanās, dusmas un skaudība pavīd... jo viņa taču saprot, ka Deimons mīl Elenu...
Varbūt es te jau safantazējos, bet izskatās, ka Ketrīnas acīs tāda kā vilšanās, dusmas un skaudība pavīd... jo viņa taču saprot, ka Deimons mīl Elenu...
Nu šaubos, ka tā ir tikai tava fantāzija. Katrā ziņā, Ketrīna par to nepriecājas, jo, manuprāt, viņai patīk, kad visa uzmanība tiek pievērsta viņai.
Un bildes ir fantastiskas!!! TVD ir vienīgai iemesls, kāpēc ilgojos pēc septembra.
Отредактировано Lisa (27.05.2010 22:05)
Oi jā, septembrī būs riktīgs akšens! Nevaru vien sagaidīt, kā viss tiks tālāk attīstīts
Ians un Nina "Lakers" spēlē
Un tagad, lai tikai viņi pasaka, ka nav pāris... Neticēšu ne par ko....
Un tagad, lai tikai viņi pasaka, ka nav pāris... Neticēšu ne par ko....
Lai kā man ar negribētos tam ticēt, bet man šķiet, ka viņi vnk ļoti labi družbani Bet kā zināms draudzība bieži vien mēdz pāraugt mīlestībā, un kad vēl TVD sāksies karstas Delena ainiņas...
He hee heee no http://www.vampire-diaries.net/
labs
Es ari redzeju:)))
Tiesam loti patiesi un smiekligi:)))
Arī Londonas bilde, bet man šī likās atbilstošāka sadaļa
Aviki:
Patīk...
Elena Gilbert/Nina Dobrev | The Vampire Diaries | 02.08.2019 |
TVD at Comic-con 2010 | The Vampire Diaries | 27.07.2010 |
E. L. James "Fifty Shades" trilogy | Grāmatas | 14.11.2013 |
4. sezona | The Vampire Diaries | 26.04.2013 |
4x16 - Bring It On | TVD 4.sezona | 15.03.2013 |