aNgeL написал(а):Vispār, kad tā sāku domāt...Es saprotu, kāpēc spoks rādās Elēnai - viņa ir Eduardo jaunā sieva, kura jādabuj projām.. Bet kādēļ Milēdijai?? Vispār man pēc 9. sērijas, ka neviens neticēja Elēnai kļuva interesanti, vai citiem varoņiem izņemot Milēdiju un Elēnu spoks rādīsies? Eduardo man liekas neredzēs viņu, bet pārējiem? It kā jau varētu būt, ka nē - lai varētu turpināt braukt virsū Elēnai un Milēdijai.
jāaa, tas interesanti, ka arī Milēdijai rādās! Tiešām nevar saprast, kāpēc! Ja nu vienīgi tiešām tā dēļ, ko te'vs redzēja. Vai arī vēl kādi noslēpumi.
aNgeL написал(а):Wow..Tas Eduardo izrādās riktīgais - pārgulējis laikam ar visas mājas sievietēm! Kas būs, jad Elēna to uzzinās?
tiešām.... bet tas arī bija interesanti, ko pateica, kāds Eduardo paliekot pilnmēness laikā. Vēl drusciņa info par viņu. Un... viņš tak Elenu satika tajā laikā, ne? Ja viņam tad zāles vajadzēja, bija par zirgu pārvērties..
aNgeL написал(а):Tad jaunā intriga, vai atrastās čībiņas liecina par to, ka Daniela tiešām mirusi vai arī mēģina mums rādīt tādus māņus?
es domāju, ka diez vai viņa ir mirusi... Tad no viņas nebūtu nekādas jēgas bijis nu, vispirms psihenē, pēc tam nomirst - pilnīgi bezjēdzīgi.
aNgeL написал(а):Un cik Korīna nesmuki runāja par zirgiem! Fuj viņai!
ahaaa, kā šitā var??? Nu ok, daži ir reizēm pelnījuši smagākus vārdus (piem. "vecā klorba" Brenda, kas mani lidināja skaisti), bet tā defaultā šitā runāt - fuj
aNgeL написал(а):Jāa.. es arī vienmēr ieraugot spoku mēģinu varētu kā viņš pazūd, cik ātri..Nu..kad Milēdijai kaut vai spogulī rādījās, tad tiešām pazuda ļoti ātri...un pie loga arī... Diez vai Daniela uz aukliņas karājās!
un turklāt - Elena nespokojas tādā tērpā, ar kuru viegli kaut kur strauji pārvietoties tā ka ja tas nebūs spoks galu galā, un viņi neatradīs ticamu izskaidrojumu kā viņa tik fiksi parādās un pazūd tādā ietērpā, es būšu dusmīga par tādu neticamību