Ok..es jau nezinu, kas notiek Eduardo galvā, jo ar viņa sievām un sievietēm vispār ir mistika..
jāaaa... tas gan!
Oj..jāa. Pagaidi tālāk un tevi vēl vairāk sajauks vēl dažas lietas!
jau gaidu...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » El fantasma de Elena (Telemundo) » EFDE: 15. - 19.
Ok..es jau nezinu, kas notiek Eduardo galvā, jo ar viņa sievām un sievietēm vispār ir mistika..
jāaaa... tas gan!
Oj..jāa. Pagaidi tālāk un tevi vēl vairāk sajauks vēl dažas lietas!
jau gaidu...
jāaaa... tas gan!
Bet īstenībā forši, kad arī galvenais varonis ir tāds ar saviem noslēpumiem, kurus neatklāj skatītājiem
Bet īstenībā forši, kad arī galvenais varonis ir tāds ar saviem noslēpumiem, kurus neatklāj skatītājiem
no vienas puses jā, no otras man ne pārāk patīk, kad man ir sajūta, ka viņš slēpj kko tumšu, ka viņš tāds kā.. nejauks. Nu es nez. Kaut kas man viņā nepatīk
no vienas puses jā, no otras man ne pārāk patīk, kad man ir sajūta, ka viņš slēpj kko tumšu, ka viņš tāds kā.. nejauks. Nu es nez. Kaut kas man viņā nepatīk
Nu jāa... Lai gan es īstenībā neticu, ka seriāla beigās Elēna paliktu viena bez mīlestības. Man tomēr liekas, ka agrak vai vēlāk bet Eduardo iemīlējies viņā! Starp citu, man vismaz ir radusies kaut kāda lielāka ticība viņiem.. nu jo paša sākumā tik strauji tip iemīlējās un apprecējās, ka nereāli likās.. un ja pieliek to, ka moš Eduardo nemaz neiemīlējās viņā uzreiz tik ļoti, tad kaut kā loģiskāk izklausās viss!
Ak, to abu draudzeņu loģika seko manējai Man arī bija doma par nezināmo 3.māsu. Bet ej nu sazini. No vienas puses gribas, lai ir spoks, no otras - lai racionāls izskaidrojums
Oo, nāca gaismā patiesība par Margotu un Elēnu!
Kā tā tur uzbrauca kalponei par zāļu pareizu došanu Margotai - skaidrs, ka šī indē vecenīti. Brrr...
Man arī bija doma par nezināmo 3.māsu. Bet ej nu sazini. No vienas puses gribas, lai ir spoks, no otras - lai racionāls izskaidrojums
Nu vispār tas jau vien, ka šīs abas iedomājās par 3. māsu laikam pierāda, ka tā nebūs.. Moš klons kaut kāds
Nu vispār tas jau vien, ka šīs abas iedomājās par 3. māsu laikam pierāda, ka tā nebūs..
nu jāāa... Vnk man patīk, kā saskan ar manu domu gājienu
Moš klons kaut kāds
Zini... mani tas nepārsteigtu... ja šitā slimā vecene būtu ko tādu dabūjusi gatavu
nu jāāa... Vnk man patīk, kā saskan ar manu domu gājienu
Nē, nu tas sakrita arī ar manu domu gājienu
Zini... mani tas nepārsteigtu... ja šitā slimā vecene būtu ko tādu dabūjusi gatavu
Latoņa nav vecene
EFDE: galerija | El fantasma de Elena (Telemundo) | 10.12.2010 |
EFDE: Entrada/mūzika | El fantasma de Elena (Telemundo) | 08.02.2012 |
EFDE: Aizkadru video | El fantasma de Elena (Telemundo) | 28.09.2010 |
EFDE ceturtā sērija. | El fantasma de Elena (Telemundo) | 26.07.2010 |
EFDE: Aktieru sastāvs | El fantasma de Elena (Telemundo) | 26.07.2010 |
Вы здесь » TelenovelesLV » El fantasma de Elena (Telemundo) » EFDE: 15. - 19.