4.
ATM: 4. - 8.
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться616.09.2010 14:21
Kaut kā pārāk ātri salaba Pjedada un Rodrigo! Man tā liekas slikta zīme viņu nākotnei!
Ak, tāa.. hmm..Kamilla(?) nu Himenas Duke varone ir wnk neciešama! Nabaga Tatjana..
Man dikti patīk, ka visas slepkavības caurvij tā dziesma kā tāda simbolika!
Поделиться717.09.2010 01:32
savādi.. paralēli skatos Sacrificio de Mujer. tur mani baigi tracina Džeraldine (man vispār viņa nekad nav patikusi), bet viņas Tatjana iepatīkas. un jā... seriālos parasti simpatizēju ļaundariem. laikam Džeraldinei labāk padodas labas varones, tādas kā Tatjana: jaukas, lieliskas draudzenes. ar lielu interesi sekoju līdzi tam, kas notiek viņas dzīvē
Ak, tāa.. hmm..Kamilla(?) nu Himenas Duke varone ir wnk neciešama! Nabaga Tatjana..
Kamila - maita... nu kā tā var? ceru, ka viņu nogalinās.. ir to pelnījusi
Hulians.. nezinu ko teikt.. no vienas puses viņš man patik, bet... kā spēlējas ar Matildes jūtam, ņirgājās par viņu. gulēja ar Matildi, bet domās bija ar citu. un stulbs ielūgums pasēdēt draugu lokā? nu labi... Matilde lieliski zina par Huliana jūtam un nolēma aiziet, taču viņa joprojām mīl. un Matildes gadījumā mīlestība padara vāju (!) Hulians *man liekas* to zina un izmanto.. vispār viņš ir diezgan savāds..
patik Maurisio. nav nekāds skaistulis.. apburošs vīrietis es teiktu... manuprāt ar viņa palīdzību Matilde varētu aizmirst bijušo...
par galv. varoņiem man nav ko teikt. kaut kā nepietek tur.. imho
sērijas beigas.. brrrrrrrr. slepkava atsūtīja Evai sirdi.. slikta zīme. laikam viņu nogalinās
o! aizmirsu vēl vienu lietu... 7. sērijas anonsā beigas Kristiāns bija tik smuks...
Отредактировано Oleksaster (17.09.2010 01:40)
Поделиться817.09.2010 08:16
Aw, Tev avatarā šī bildīte, kuru es tāāāa dievinu
Atkarībā vēl kāds tam aktierim ļaundaris tiek - tur jau arī dažādi veidi! var būt tāds fascinējošs ļaundaris un var būt tāds histēriskais
Man Geraldīne Basāna iepatikās no Sonar no cuesta nada. Tur viņai bija labā loma, tādēļ ar tādām arī asociējas
Un Himena Duke man iepatikās Analiā, bet šeit Kamilla patiešām ir vienkārši drausmonīga! Nebrīnītos, ja būtu slepkavas upuris, ar viņas uzvedību!
Поделиться917.09.2010 12:23
Aw, Tev avatarā šī bildīte, kuru es tāāāa dievinu
Jap, bildīte ir burvīga.. man ar' ļoti patik..
Man Geraldīne Basāna iepatikās no Sonar no cuesta nada. Tur viņai bija labā loma, tādēļ ar tādām arī asociējas
Es viņu tur neatceros Nu ļaundaris viņš ar' Āfrikā ļaundaris.. kāds viņš būs atkarīgs no paša aktiera. Daudziem es aizliegtu spēlēt labas/ļaunas lomās. Piemēram Mara Kroato... nepiestāv viņai labas. Pati smaida, bet acīs.. viltība. Es visu laiku gaidu, kad viņas varone kādu nobeigs.. Domāju.. Tāpēc ar' laba Geradīne nekaitina Atvainojos par off-topu
Поделиться1017.09.2010 12:36
Es viņu tur neatceros
Viņa, ja nemaldos bija galvenā varoņa māsa, kas bija samīlējusies galvenā varoņa labākajā draugā Luisā.. Liliana viņu sauca, liekas.. a šis Luiss viņu uzskatīja par jaunu vai kāa.. nu karoče man patika šis pāris
Поделиться1117.09.2010 15:48
Jā,Geraldīnes varone Kā sapnī bija Liliāna,lai gan visi viņu dēvēja par Liliju,no sākuma Luisu mulsināja Lilijas interese par viņu,jo uzskatīja,ka abu vecuma starpība ir pārāk liela,tomēr vēlāk atbildēja viņas jūtām,Geraldīne seriālā bija visu laiku,tāpēc es viņu gan labi atceros.
Поделиться1218.09.2010 11:41
Kaut kā pārāk ātri salaba Pjedada un Rodrigo! Man tā liekas slikta zīme viņu nākotnei!
Ak, nu jā paātri, bet man patika kā viņš teica, ka vienmēr būs viņas Rodrigo un viņa viņa Piedada.
Man īstenībā palika mazliet žēl Hulliana, varbūt nevajadzētu, jo viņš pats arī piekrāpa Piedadu ar Matildi, bet tomēr...viņa asaras. Viņš noteikti daudz cerības saistita ar Piedadu un tagad ieradās Rodrigo, kurš visu šo laiku bijis prom un Piedada uzreiz izvelējās viņu, lai gan tas bija Hullians, kas allaž viņai bija blakus. Bet, protams, tas, kas neliek līdz galam viņam jūst līdzi ir tas, ka viņš spelējās ar Matildes jūtām.
Īstenibā es pat gaidīju, ka viņš varētu pateikt Rodrigo to, ko viņš pateica..ka ja viņš nodarīs pāri Piedadai, viņš viņu nogalinās!
Piekrītu, ka Kamilla ir neciešama, it īpaši ja tā karas kaklā māsas vīram. ( bijušajam laikam vai kaut ko jaucu? ) Un vispār, man ļoti patīk Tatjana. ( Ak, īstenibā man visas Heraldīnas lomas bijušas simpātiskas...pat Belinda no Tierras , lai gan viņa tai seriālā bija tā neciešamā! )
Šo Dukes Kamillas lomu nemaz nevar salidzināt ar to dievīgo Kamillu, kas viņa bija El Rostro de Analia!
Par nākamajām sērijām.
Jā, Kamilla kļūst arvien neciešamāka..patiesībā tā aina dušā... sākumā, kad neredz tā cilvēka seju tad jau liekas, ka būs kas mistisks, bet man bija nojauta, ka tas būs tikai Bendžamins. Nē, nu vēl pie tam māsas dzīvokli un ar viņas vīru. Slikta meitene! Bet, man vēl negribētos, lai viņu nogalina.
Wow un tai insperktorei atsūtija to sirdi... Tas gan bija pārsteigums, bet mistiski...nez vai tiešām ar to slepkava cenšas kaut ko pateikt?
Отредактировано Mariposa (19.09.2010 14:52)