Joshua Winslow "Josh" Groban (born February 27, 1981) is an American singer-songwriter, pianist, percussionist, actor, comedian, and producer who has sold close to 20 million albums in the United States. He is known for his unique vocal quality and pop style with classical and world music influences. Each of his four solo albums have been certified at least multi-platinum, and, in 2007, was charted as the number one best selling artist in the United States.
*Es taga vairs neatceros, vai esmu jums par šo dziedātāju stāstījusi vai nē. Bet katrā ziņā, Josh Groban ir manas mammas absolūti vis vis mīļākais dziedātājs un man pašai arī ārkārtīgi patīk Tagad viņam 15.11. iznāk jauns albums "Illuminations". Es šorīt sev un mammai, abām uz Z-svētkiem kā dāvanu pasūtīju īpašo fanu komplektu - CD + vēl visādi pričendāļi. Kas mani pamudināja? Jaunākais sings no jaunā albuma "Higher Window"! Tik skaistu dziesmu sen neesmu dzirdējusi. Nu jau nezinu kuro reizi replay skan. Nemelošu, ja kkur tuvu 30 reizēm
un te pats Džošs pie klavierēm