TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Revenge

Revenge

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Wealth, beauty and status define the people in this town, but one woman is willing to destroy everyone for the sake of revenge.

Emily Thorne (Emily Van Camp) is new to the Hamptons. She's met some of her wealthy neighbors, has made a few new friends and seemingly blends into the town. But something is a little odd about a young girl living in a wealthy town all on her own, and the truth is that Emily isn't exactly new to the neighborhood. In fact, this was once her old neighborhood, until something bad happened that ruined her family and their reputation. Now Emily is back, and she's returned to right some of those wrongs in the best way she knows how – with a vengeance.

0

2

Man patīk Emīlija van Kampa, bet nez. Varbūt. Jocīgi, ka plānoju tik daudzus seriālus skatīties, bet nu jau pāris mēnešu neskatos vispār nemaz. Lai gan šonedēļ atsāku skatīties Numb3rs, ko pagājušajā vasarā sāku. Bet tas jau ir beidzies, ta ka noskatīsos un vairs nebūs.

0

3

albalonga написал(а):

Man patīk Emīlija van Kampa, bet nez. Varbūt. Jocīgi, ka plānoju tik daudzus seriālus skatīties, bet nu jau pāris mēnešu neskatos vispār nemaz. Lai gan šonedēļ atsāku skatīties Numb3rs, ko pagājušajā vasarā sāku. Bet tas jau ir beidzies, ta ka noskatīsos un vairs nebūs.

ak ungs, izlikšos ka manas acis to neredzēja ,  :D , kā var neskaīties seriālus,
nu jā sākumā skatījos promo tieši emīlījas dēl , vēl jo vairāk jo iepriekšējais viņa projekts ir slēgts, un tagad jau esmu pievienojusi viņu iespējamam skatīšanās saraksta, bet nu varētu būt ka plāno skatītires tik daudzus seriālus , tāpēc ka tiktiešam dauzi projekti ir plānoti izlaist abc vien jau plāno 14 jaunus projektus un pārējiem kanāliem arī ir diezgan daudzi, man personīgi tas ir mokoši, jo patreiz patīk vismaz 8 jaunie proejekti un man varētu būt laiks kādiem diviem klāt.

0

4

Hei, vai tiešām neviens šeit neskatās šo fantastisko seriālu???? Šonakt iznāca jau 12.sērija un nākamā solās būt VĒL aizraujošāka. Vismaz man daudz pārdomu par atriebību un tās cenu.

0

5

Lisa написал(а):

Hei, vai tiešām neviens šeit neskatās šo fantastisko seriālu????

nu, neviens, nevarētu teikt , jo es skatos, traki patīk , un ar nepacietību gaidu katru nākošo sēriju,
patreiz nav bijusi tāda sērija kura man nepatīk un nepārsteidz.

0

6

Yey! I'm not alone in this world!!! :D

0

7

Lisa написал(а):

Yey! I'm not alone in this world!!! :D

most surtenly not , vēl jo vairāk tāpēc, ka daudzi to uzskata par vienu no labākajiem jaunajiem šoviem , nespēju nepiekrist.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Revenge