Un, Cravey, no Tavam ieliktajām animācijām acis nevar novērst!!!
LOL, un tik forši, ka šogad Merlina fināls iekrīt tieši Ziemassvētku vakarā, 24. decembrī, taisni kā dāvana faniem - ar tādiem mirkļiem kā manis ieliktajās animācijās
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Merlin » 4. sezona
Un, Cravey, no Tavam ieliktajām animācijām acis nevar novērst!!!
LOL, un tik forši, ka šogad Merlina fināls iekrīt tieši Ziemassvētku vakarā, 24. decembrī, taisni kā dāvana faniem - ar tādiem mirkļiem kā manis ieliktajās animācijās
Jā, es tieši par to arī iedomājos!!! Tas ir vienkārši fantastiski!!!! Vismaz es esmu pilnīgā sajūsmā par tādu Ziemassvētku dāvanu
Tā sērija
Nevaru sagaidīt jauno sēriju, tā būs EPISKA
Merlin 4x13 (season finale) - http://www.oneddl.com/tv-shows/merlin-4 … _x264-fov/
Wow, I sooo shipp Arthur+Excalibur Lielisks fināls, vnk super! Varēja gan iztikt bez tās kāzu ainas, bet tas tā Vienīgais šoks par to
mazo pūķīti Porke viņš atdzīvināja Morganu??!!!
WOW WOW WOW WOW WOW WOW Arthur & Excalibur EPISKI
Jā, no vienas puses labi, ka
viņš atdzīvināja Morganu, jo pēc tās kāzu ainas man bija tāds WTH?
Gribēju skatīties vakarā, bet nespēju nociesties un no rīta skatījos Fantastiska sērija!!!! Tik daudz episku un spēcīgu mirkļu!!!!
Sākumā jau ārkārtīgi dievinu brīdi, kurā Merlins izsauc pūķi, kurš pārlaiž uguni pār visiem Tad brīdis, kurā Agravains uzzina, kas ir Merlins.. Artūrs un excaliburs Ļoti patika mirklis, kurā Morgana saprata, ka Emrys atsūtīja pūķi, tad vēl Artūra un Morganas tikšanās.
Un jāa...intriga par Aithusu un Morganu Šajā sērijā dažos šajos mirkļos tā gribējās cerēt, ka Morgana laba atkal paliks.. Man viņa tā patika pirmajā sezonā. Arī kā ļaunā forša - viņas izskats un tml, bet jāa...
Un vēl tā kronēšana. Vispār man diezgan interesanti paskatīties, kā tagad Genoveva kā karaliene ietekmēs visu.
Cik svētlaimīgi, ka būs arī 5. sezona
Colins ir fantastisks!
Supeeer!!!! Paldies, ka ieliki!! Pati pēdējā aina vislabākā
Es tagad bloopers dēļ uz Agravain nespe'ju skatīties. Rēka nāk!
vienkārši fantastiski. Es apbrīnoju, viņu spēju šādi nofilmēt un sataisīt visu kopā.
OTH 5.sezona | One Tree Hill | 02.05.2008 |
6. sezona atgriežas! | Neprāta cena/UgunsGrēks | 17.08.2011 |
Nip/Tuck - 1. sezonas sērijas | Citi seriāli... | 31.03.2010 |
One Tree Hill 6.sezona | One Tree Hill | 03.05.2008 |
Supernatural 5.sezona | Supernatural 5. sezona | 06.02.2011 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Merlin » 4. sezona