TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Saving Hope

Saving Hope

Сообщений 21 страница 31 из 31

21

Jau no rīta noksatījos - man patika! Gaidu turpinājumu!

0

22

Lisa написал(а):

Gaidu turpinājumu!

Es ar..

Man parasti piloti ne īpaši.. bet te skatījos un nevarēju atrauties... :D

0

23

Man šobrīd patīk abi galvenie male varoņi, un tas ir forši. :D

0

24

Lisa написал(а):

Man šobrīd patīk abi galvenie male varoņi, un tas ir forši.

Un galvenais ka abi ir tik dažādi uzskatos un dzīves uztverē.. un jā.. forši.. :D

0

25

Ok, es tikko noskatījos un aaaaa, vai es biju vienīgā, kas iekliedzās brīdī, kad Daniels parādījās ekrānā pirmo reizi? :D Pati pēc tam aprēcos par sevi :D Seriāls man patīk. Un man riktīgi patīk Džoels. Viņš var būs ladies man, bet kā ārsts - Dievs dod katram nonākt tāda ārsta rokās vajadzīgajā brīdī, man patika viņa un tā puiša ainas, kam vajadzēja tjipa to roku amputēt. Man patika kā Džoels mēģināja viņu iedrošināt, saprast un piedāvāt citu variantu, nevis tikai un vienīgi amputāciju (atšķirībā no Čārlija). Pagaidām man Čārlija varonis ne visai, bet domāju, ka viņš no šīs savas limbo pieredzes daudz ko iemācīsies :) Ak, jā. Danielam un Ērikai ir ļoti laba ķīmija  :crazy: Un vēl, spriežot pēc tumblr reblogu skaita, Daniels būs "Saving Hope" Ians. Meaning he'll be the most popular and loved character in the series, as it is with Ian in "TVD" :)

P.S - This is such a vampiric look he does  :crazyfun:  :love:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5c6hwJKad1rvu4s0o1_500.gif

0

26

Dang, viņš salaidīs ar to jauno ārsti, kas mani tracināja pilotā  :sceptic:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4zrkj0WGZ1qgihh9o1_500.gif

0

27

cravey написал(а):

Dang, viņš salaidīs ar to jauno ārsti, kas mani tracināja pilotā

Bet varbūt vismaz iemācīs viņai būt labai ārstei.. Ja Ērikas varones elks ir Čārlijs, tad nu nebūs viņa laba skolotāja... :D

0

28

Siikaa написал(а):

Bet varbūt vismaz iemācīs viņai būt labai ārstei.. Ja Ērikas varones elks ir Čārlijs, tad nu nebūs viņa laba skolotāja...

tas gan, tas gan :D Eee. šon tak 2. sērija ir klāt, ne? Jāvelk nost  :crazy:

0

29

cravey написал(а):

Eee. šon tak 2. sērija ir klāt, ne? Jāvelk nost

Jā es jau visu dienu domāju, kā vakarā skatīšos.. :D

0

30

cravey написал(а):

Dang, viņš salaidīs ar to jauno ārsti, kas mani tracināja pilotā

Man pilotā viņa ar nelikās nekas īpašs, bet šajā sērijā meitene rullēja.. :D
Norēcos viņu ainās.. tā samīlējusies.. :D
Un man šķiet, ka viņiem ir laba ķīmija.. :D

0

31

Atsaucu visu, ko esmu sliktu par Čārliju teikusi... man ļoti sāk patikt tas tēls.. vispār patīk visi tēli, katram ir kaut kas savs.. kas mani pievelk un liek just līdzi.. :) Es šajā sērijā tā pārdzīvoju par Čārlija iespējamo nāvi... :o

Megija ar Gavinu varētu būt super pāris.. bet Džoelam vēl līdz tam jāizaug, jo Aleksu viņš nedabūs.. tā saikne, kas ir starp Aleksu un Čārliju ir ļoti stipra.. stiprāka, kā sākumā vispār varēja likties... :)
Kāds prieks, ka viņi sāk saprasts, kas ar Čārliju varētu nebūt kārtībā... un vispār tēlu augšanas process visiem ir superīgs.. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Saving Hope