Bet viņa būs kā ta blondīnīte Smallville - ka viņu sauca? Protams, ka nav plāna viņu virzīt priekšplāna, bet nu ķīmija bija viņai ar Oliveru.
Ja tu domā Hloja, tad diez vai.. Hloja ir Smālvilas ražojums un nevienā komiksā neparādās.. bet oficiāli Green Arrow sieva no komiksiem esot Black Canary...
It kā jau viņa ir blonda..
Jā man ir Grimmi un TVD, bet šim seriālam ir tāda Dark Knight-īga pieskaņa, un pēc noskatīšanas paliek tāda depresīva pieskaņa, tapē es vienmēr gaidu attiecīgu noskaņojumu, lai noskatītos sēriju
Tieši tas ir tas, kas man patīk.. drūmums.. jo lai cik grūta un tumša pasaule, cilvēki turpina cīnīties, lai uzlabotu to.. (cīņas metodes ignorēsim pagaidām šajā seriālā.. kā nekā tikai 3 sērijas ir bijušas.. )
Ar visu to, man patīk, kaut kas savādāks no visa pārējā un tā mistika ir inčīga, es bij šokā pag. nedēļas sērijas beigās, kad uz tās salas parādījās arrow
Tas arī ir no komiksa piesaistīts.. jo komiksā Green Arrow apmācīja tā saucamais Melnais Arrow.. vai kaut kas tāds..
Un kā tad ASV seriālos bez ļaunajiem krieviem, kas uz vientuļas salas cilvēkus iznīcina..