Mcleod's Daughters Alex and Stevie
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться229.11.2007 22:34
:clapping: oj, bļin, ar šitādiem video tu man uzdzīsi velmi atsākt skatīties. Tās izziņas un I can fix that bija tiešām super...
Поделиться329.11.2007 22:48
oj, bļin, ar šitādiem video tu man uzdzīsi velmi atsākt skatīties. Tās izziņas un I can fix that bija tiešām super...
nu tātad es rīt paskatos tajā lapā bija vēl ar viņiem ar tesdu un niku un vēl ar zanes mīļoto kate un protams savu jodi likšu kamēr sabruksi
Поделиться429.11.2007 22:57
Kāpēc gan mani nepārsteidz, ka dannuks Kete dievina???? Zini, man liekas dannuks ir mūsu pašu Keita!!!!!!!!!!!! :haha:
Поделиться529.11.2007 23:16
Kāpēc gan mani nepārsteidz, ka dannuks Kete dievina???? Zini, man liekas dannuks ir mūsu pašu Keita!!!!!!!!!!!!
nu viāni gan ditki patīk tā aktrise un tāpēc patīk keita
ziņkārīgā danna grib zināt kāpēc tad tā
un ziņkāŗīgais pinocchio grib zināt kas tad titu iedalīts man
Поделиться629.11.2007 23:29
Hei, tu esi Džodijas un Tesa samaisījums, bet es vistuvāk Megai...
danna ir super pareiz - kā Keita. Un šausmīgi daudz mācās, šausmīgi daudz zina, ir ļoti disciplinēta, sakārtota. Man liekas, ka danna arī tāda ir. Tomēr abām šķiet mazliet novārtā paliek dzīves baudīšana.
Поделиться730.11.2007 14:26
Hei, tu esi Džodijas un Tesa samaisījums
āā'cik jauki džodija man dikti patīk
bet nu man dikti liels prieks par to ka es tāda esmu kaut nezinu tādas lietas kas mums ir kopīgas tikuntā jauk
laikam jau kautkur to būšu pieminējusi
danna ir super pareiz - kā Keita. Un šausmīgi daudz mācās, šausmīgi daudz zina, ir ļoti disciplinēta, sakārtota. Man liekas, ka danna arī tāda ir. Tomēr abām šķiet mazliet novārtā paliek dzīves baudīšana.
nu dannai nezin vai liksies ka maz bauda dzīvi bet nu par to ka ar vi;nau sal'dzina jau priecājas
Поделиться830.11.2007 16:26
Zini, man liekas dannuks ir mūsu pašu Keita!!!!!!!!!!!!
eh. patiešām - viens no visskaistākajiem komplimentiem, ko man jebkad kāds ir pateicis. :swoon:
pat nekad netikušās tu mani pazīsti tik labi - apbrīnojami.
Поделиться930.11.2007 16:52
pat nekad netikušās tu mani pazīsti tik labi - apbrīnojami.
:superman:
Поделиться1009.12.2007 14:29
viņiem tik neormālīgi skaitās kāzas
saskaņoti
Поделиться1109.12.2007 14:59
http://www.youtube.com/watch?v=JURBy2MN … re=related
Claire & Peter; Stevie & Alex; Tess & Nick
Too late