Loģiski izdomāja, ka Inga tā varētu būt Ingrīda. ( un tapēc nosauca tā to kompāniju) Forša intriga, kapēc viņai auksti un ko viņa grib pateikt!
Wow, kad Daša dzirdēja Morozova un Roma sarunu biija skaidrs, ka kaut kas nebūs labi...un kad Daša gandrīz tika pieķerta tai istabā. Bet..ak...kapēc viņi tagad liek man ienīst Romu???!! Kapēc viņam vajadzēja izgrūzt Dašu? Tieši viņam?!! Tik skumji, ka draudzība tomēr nebija viņam tik svarīga kā sava dzīvība, ok, tas, protams, saproti, bet tomēr...Morozova dēl kļuvis par slepkavu?? Man tak tā Romčiks patika, tik foršs viņš vienmēr bija līdz kļuva par noladētu nodevēju! Hrr....īstenibā riktīgi nepatika šis pavērsiens ar nodevēju!!! Viņi tak tāda superkomanda!
Jāa.. cik daudz fantāzijas veidotājiem.. Tik ilgi bija tā Ingrid (patiesībā ik pa brīdim man bija intriga par to, kāpec tāds nosaukums ), un tagad reāli izrādās, ka bija tāda meitenīte Inga.. Un kaut kā līdz ar to sākt rasties iespējamā beidzot atbilde uz to, kāpēc projektu sauc Gemini.. kaut kāda saistība tam, ka visas šīs 3 varones ir vienādas pēc izskata..man tā liekas.
Lielais sērijas šoks - Andreja tēvs nodevējs?? Tas gan nežēlīgi..hah, forši - vienīgais, kurš zina, kas ir Prometejs un neatceras.. ak..tagad vēl viena intriga ar to, kas ir Prometejs..
Wiii...es zināju, ka wnk nereāli, ka Maša nodod Iļju.. Patiesībā kopējs plāns Cik fantastisks pagrieziens.
Nju nez..es Romā nodevēju tādu īsti neredzu..Pilnīgi normāla cilvēka reakcija - pašizdzīvošanas instinkts..nu nevar viņam pārmest to, ka viņš nevar upurēties citu labā. Tāpat arī šajā brīdī ar Dašu..viņu vadīja impulss, bailes..afekta stāvoklī viņš izgrūda viņu..bet tak redzams, ka viņš tagad par to pārdzīvo. Manuprāt, tas ir galvenais - ka nav aukstasinīgs nodevējs, kuram viss un visi vienaldzīgi.
Un tajā leģendā par Ingu baisākā daļa, protams, ir tā, ka tas, kurš ierauga meitenes spoku ir nolemts nāvei.. bet nu nevar tak būt, ka Ļiza mirs... anyway - gaidu kad pārējie..īpaši Makss uzzinās šo leģendu.
Kaut kā man liekas, ka šī Inga ir kaut kur sasaldēta... nu aptuveni kā "Aurorā" bija
Jāāāā.....pārāk ilgi jāgaida :S līdz pirmdienai