Superīga Maksa greisirdība! ( Izbaudiju katru tās ainu )
O jāāa... Es arī!! Vispār tik baudāms varonis Kā viņš vienmēr kaut ko "atcērt"..nu piem kad Roma teica, ka jāizsit siena un Makss - jā, ar tavu galvu Tiešām interesantākais varonis seriālā, lai gan sākumā viņš man vispār nepatika.
Bet forši, ka Ļiza neko neatklāja Haritonovam par to, ka redz spokus.
Jāā Man gan likās, ka viņa Maksam visu to teica, ka netic viņam, lai pakaitinātu viņu, ka viņš domā, ka viņa tik naiva un muļķe un tulīt paņems visu izstāstīs Haritonovam. Varbūt viņa tiešām nenoticēja, ka Haritonovs nodevējs, bet tomēr pietiekami gudra, lai nestāstītu visu.
Yeaaa…Viktors parādījās! Un protams, ka atkal ziedojis savas māsas bērnu labā.
Nu jāa.. jau kad iepriekš viņu parādīja, radās domas, ka gan jau māsas bērnu dēļ...un šodienas sērija to apliecināja.
Ha..ha….Gaļinas sarunu ( uhhh…kā lamājās ) un Jeļena vēl dzirdēja!
Tik smieklīgi vispār šo visu izdomājusi žēl, ka mums neļāva paklausīties, ko tie vīrieši pa telefonu teica
Super, Makss & Andrejs iekļuva Ingas istabā
Superīgi..patiešām.. sena, sena istaba, tumsa, zirnekļu tīkli, vecas mantas, Ingrid spogulī un piepeši grāmata, kura izskatās, kā tikko tur nolikta!
Hmm...bet tā leģenda man laikam skaidrāka palika. Tā arī ir, ka klīst pa skolu, lai dabūtu siltas asinis, tikai to dara ne Ingrīda, bet Riters Vulfs..
Cik es sapratu, tad Vadims tomēr nav Prometejs?!!
Man bija tāda doma,ka viņa dvīņu brālis, bet īstenībā es viņu atmetu, jo likās, ka nebūs tak atkal viltus nāve Bet izrādās, ka nē.. Nu varbūt tā ir loģiskāk..bet man jau bija iepatikusies ideja, ka Vadims kaut ko labu slēpj
Bet Sašam gan tagad situācija - Vadims jautā, kas ir Prometejs, bet Saša tagad noteikti domā, ka Prometejs ir Vadims (nu tā kā mēs )
Akkk..un Irina uzzināja, ka visa viņas laulība balstīta uz meliem un nodevības... Nabadzīte..