TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Keeping up appearances

Keeping up appearances

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Keeping up appearances ir britu seriāls, kura filmēšana ilgusi no 1990. - 1995. gadam! Stāsts ir par kādu dāmu Hiacinti Burku, piedodiet, Hiacinti Burkā, kura vienmēr grib iederēties augstākajās aprindās..

Galvenajās lomās:
Hyacinth - Patricia Routledge
Richard - Clive Swift]
Daisy - Judy Cornwell
Onslow - Geoffrey Hughes
Elizabeth - Josephine Tewson
Rose - Mary Millar
Emmet - David Griffin

Kurš skatījās šo seriālu? :D

Отредактировано GaBy (04.11.2007 18:08)

0

2

Es agrāk skatījos!!Nu varēja pasmieties par viņiem :D

0

3

Njā, es diezgan bieži skatījos. :D Ar omu abas sēdējām un zviedzām. :D Bet labs seriāls, labs.  :lol:

Отредактировано GaBy (04.11.2007 18:21)

0

4

njā. Tas ir seriāls, kuru bieži visi kopā skatamies un tā vienmēr ir parko pasmieties, pasmīkņāt.
Un, pat atkārtoti  skatoties, vēl nav apnicis. Un tas mūsmājās nenotiek bieži.
;)

0

5

danna написал(а):

njā. Tas ir seriāls, kuru bieži visi kopā skatamies un tā vienmēr ir parko pasmieties, pasmīkņāt.
Un, pat atkārtoti  skatoties, vēl nav apnicis. Un tas mūsmājās nenotiek bieži.
;)

Jām, lai cik reizes es skatītos, vienalga smiekli nāk.. :D ;)

0

6

Mazāka būdama, bieži skatījos, bet tad jau sāka pārāk bieži šo seriālu rādīt.  Bet katrs varonis ir tiešām nepārspējams, ar savu odziņu :D

0

7

Šis ir viens no smieklīgākajiem seriāliem, kādu es vispār varu iedomāties. Britu humors ir lielisks, galvenā aktrise, kas tēlo Hiacinti ir tiešām lieliska savas lomas atveidotāja. Pati pietiekami bieži šo seriālu esmu skatījusies un sanāk daudzās situācijas kaut ko no tā visa citēt. ^_^

0

8

Jā, šķiet, ka arī man būtu grūti iedomāties savu dzīvi bez šī seriāla citātiem :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » Keeping up appearances